#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Öpmek, sevginin ve tutkunun göstergesidir. İnsan sevdiği şeyleri öper. Gündelik hayatta partnerin tüm bedeni çırılçıplak karşında olmadığından sevgini ona olan tutkunu göstermek için ancak seks sırasında öpersin...
Ayrıca kadın da bundan haz alır ve sevgi gösterisi olan o öpücükler aynı zamanda tensel bir keşfe dönüşür...
Asıl neden öpmüyorsunuz olmalı. Öpmeler dokunuşlar olmadan lambur lumbur olaya girenler de var tabi.
Bende ayagindan operek baslarim ☺️
Duygusal ve romantik dokunurlar kadındaki isteği ve şehveti artırdığı için ilişkiye kendilerini daha rahat bırakmaya sebebiyet verir kısacası sevişmenin ön mezesidir bana göre
Cevap
40Cevap
İnce dokunuşlar önemli çünkü sadece git gel ile olmuyor o işler
Her zaman söylediğim konu kadin saçından tırnağına kadar muhteşem bir meyve tabağıdir.. Kadının her yerini koklamak ve öpmek bir erkek için bir meyve kokteyli yemek gibidir.. Kadının göğüs bölgesinin, bacaklarını lerini ve boynunun komusuda çok farklıdır.. Kaldi ki kadının göbek kısmı ile ayak parmaklarını öpmek aynı zamanda tutku ifadesidir..
Kadın daha çok beraber olurken kuşağına güzel şeyler fısıldanmasını sever , öpücük sonra
Çünkü değer veriyoruz ve kadın bedenini eşsiz kokusu var ve insanın öptükçe öpese geliyor.
Soruya bakya 😂😂😂😂
İlişki sırasında öpmeden nasıl seveceksin. ?
Sadece zirveyle olmuyor
kadın bedeni güzeldir ben de görünce dayanamam öperim hem bazı öpücükler kadını da baştan çıkarır o yüzden olabilir :)
Onlar özel harekat için yapılan tatbikat birden saldırıp sınır ötesine mi geçelim ne yapalım
Boşver nedeninı niçinini de Siz kadınlar öpülmekten hoşlanıyor musunuz hoşlanmıyor musunuz onu söyleyin
Tenin kadife gibi olması sıcaklığı, yumuşaklığı ve kokusu çok hoşuma gidiyor. Her yerini öpsem de yine de doymuyor insan.
Kadının da hoşuna gittiği için. Me kadar çok severse o kadar çok doyamaz erkek kadınına :)
Önce mutlu etki sonra havalarda uç
Çok iyiydin anlamında öpüyorum ben kendi hissettiğimi söylüyorum başkalarına göre değişebilir
Zevk meselesi. Partnerini tahrik etmek de zevk verir insana.
kadın vücudu teni kokusu güzel şeyler. bende kadının kalçalarını sıkmayı ve ısırmayı severim.
Öyle daha zevk veriyordur, partner de alıyor olmalı
Ten rengi güzelse çekici gelir heryerini öpmek ister
Yavaş ve acele etmeden kivama getirmek için
Açlık zirvededir bence o yüzden
Öpmek ne demek yalar bile ❤️
Hem erkegi hem kadinı zevke getirir
lezzetli görünüyorsundur
bir nevi
ben de anlamis degilim
O güzel ve ateşli vücudu öpmemek için salak olmak lazım
tad alma duygusu sebebiyle
Ne yapsınlar? Sadece giriş çıkış mi
ödüllendirek için sanırım.
Hayvani arzuların sınırı yoktur efendim...
Kadının hoşuna gider sahiplenilmeyi sever kadınlar
ince dokunuslar zevki katlar
Çünkü kadın vücudu pürüzsüz ve çok lezzetli
Belinden kavrayıp boynuna bir buse kondurmak.
Nereyi öpelim?
Buzdolabı?
Sen neden öpüyorsun
Hoşuna gittiği için
partnerimi daha da ateşlemek isterim
Erkekler kadınların her noktasını severr
İçten gelen bir şey o
hissetmek için öperim
Heyecanı arttırmak zevki uzatmak için
Adım adım keşfetmek
öpmesinlermi yani
Kokusu azdiriyo beni