BAK Haftanın 1 Gün Ara İle her Günü 4 Saat Öpüşmüş Biri Olarak Yavaş Sakin Dudağının Kenarı bir Sağı bir Solo Üstü Ağırlıkla Diğer Taraf Haliyle Alt Dudak Fransıza Hafif meyilli ELİ ile Alttan Allttan Kurcalayarak Ard Arda Orgasma Gider... PAT KÜT OLMAZ
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEn iyi öpüşme şöyledir böyledir, yol dil kullanıcan efendime söyliyim orasını tutucan burasını emicen falan bunlar üstten atmak bence. Her öpüşme, her fiziksel temas özeldir. Karşındaki insanın bedenini, nelerden haz aldığını zamanla öğrenirsin. En iyi öpüşme en tanıdık olandır.
151 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDil ve dudak tutkunun ahengiyle dans etmeli...
En eşsiz taktik bu bence.91 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNe taktiği gadası ya anı yaşayıp gaza basacaksın...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanii bazen soft sadece dudaklarnla dudaklarını emersinnn yalarsın özellikle dudak kenarını yalamak erkeği çok tahrik eder..
Bazeen kavga ediyormuşcasına ısırırak öpüşürsünn
Bazende ellerinin arasına erkeğinin başını alıp tutku doluu hiç bitmeyecekmiş gibi öpüşürsünn burada özellikle öpüşürken erkeğin tam saç bitimine kulak ardına dokunmak erkeği tahrik eder.
Bir de ayakta duvara yaslayıp öpüşmek var kollar tamamen yukarda parmaklar kenetlenmiş teslim olmuş şekilde önce boynundan omuzlarından öperek dudaklarına gelmek için sabırsızlandırmak..
Kuçakta öpüşmek var bu da hoş diyebiliriz.
Bir de kaçamak kısıtlı vakitleri değerlendirken öpüşmek var ellernizin vucudunda dolaştığı gögüs ve penisin okşanıldıği. Neyse var işte
öpüşmekk tutkuu isteerrr, teslimiyet ister. Istemsizce gözlerini kapatıp kendini karşı tarafın büyüsüne kapılarak öpüşmek güzeldir.135 Yorumla- +1 yıl
Kadın diye ben buna derim
- +1 yıl
birçok kişiyi anlatmayla boşalttın koynuna girsen ne yaparsın bilmem artık
+1 yılBir öpüşmeyi büyüleyici yapan şey tutkuyla ve istekli bir şekilde dudakların temasıdır. Öpüştüğün zaman ellerin partnerinin kalçalarında, sırtında ve göğüslerinde gezinmelidir. Dudakları ve dili şehvetle sömürmektir. Partnerinin dilini arada ağzının içine alıp emmektir. :* Küçük küçük öpücüklerle başlayıp dudağa sımsıkı sarılıp bırakmıyorcasına öpmektir. Arada partnerin boynunu öpüp o tahrik edici kokusunu içine çekmektir. Kadın o esnada pantolon üstünden erkeği okşarsa zevkten ikisi de nirnavaya çıkabilir. ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen öpüşürken biraz istekli oluyorum. Yönetim elimde oluyor yani. Erkeğimin kafasını avuçlarımın içine alır hafif tırnak darbeleriyle okşarım dudaklarına yapışırım. Emerek dilimle oynayarak tutkuyla ama yıpratmadan. Arada bir nefes alması için bırakıp gözlerine içine bakıp sonra tekrar gözlerimi kapatıp kaldığım yerden devam ederim. Bu öpüşme sürecine ufak dokunuşlar eklerim. Sevgimi ve şehvetimi katarım.
197 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğin şekil sanırım sevgilinin kucağındayken uyguladığın 😅👍 başarılısın özellikle kafayı tutmak saçlarda tırnak gezdirmek haz verici
Cevap sahibi+1 yıleşime uygularım. Ve her pozisyonda illa sevişeceğimiz zaman da değil.
- +1 yıl
Başarılı 👍 kocan kıymetini biliyordur umarım
Cevap sahibi+1 yılYok sinir hastasının tekidir. Ama evlenmişiz artık oda bizim sınavımız
- +1 yıl
🤦🏻♂️ yapacak bişey yok açıkları bu şekilde kapatıyorsun işte idare et
Cevap sahibi+1 yılYatakta eh işte.
- +1 yıl
Eh meh ses çıkarma işte onuda bulamayan var 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEn önce dudaklar kuru olmamalı.
Dil dile deyse bile odak noktası dile değil dudaklara yoğunlaşarak ellerinde asla boş durmadığı, cinsel bölgeler değilde yakın yerlere temaslar eşliğinde ve erkeğin kontrolde olduğu biraz sert ve baskın olduğu öpüşmeler bence kadına daha çok zevk verir. Bence olması gerekendir. Lezbiyen çift gibi öpüşülmemeli yani. Erkeğe "dozunda"sertlik yakışır. Öpüşürken bile.53 Yorumla- +1 yıl
Bu arada hiç öpüşmedim. Bunlar benim deneyimlemek istediğim düşüncelerim ve de zevklerim. Fakat daha uygulamaya koymadım.
- +1 yıl
Çok isterim ama evlilik dışı olmaz.
+1 yılDilinin ucuyla partnerinin kucuk diliyle oynamak 🥰
Ama dikkatli olmak lazim agzinizin icine kusma tehlikesi var 🤗🙈87 Yorumla- +1 yıl
Bu gerçek mi, ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi😯
- +1 yıl
Denemeni tavsiye ederim insanin ayagini yerden kesiyo 😇
- +1 yıl
Küçük dil nerde ya yerini bilmiyorum
- +1 yıl
@CherkesTurk kulak zarinin arkasinda örs un hemen onunde
- +1 yıl
Senin saçma yazı sansürüne göz yaşı fışkırtayim KS
- +1 yıl
Ameliyat masasına mi yatiricam ne bu bilgi 😂😂 tutku olacak tutku hemşerim , kadının ruhuna dokunma arzusu ile yapacaksın ne yapiyorsan gerisi kolay..
+1 yılFransız öpücüğü tercih edilmeli çünkü çok daha şehvetli💋💋
121 Yorumla- +1 yıl
İşte budur, yorumun en dibi diyebiliriz. :*
+1 yılDudakta patinaja düşmeden frenle durup belden kavrama noktasına kadar çekip hazır olduğumuz anda freni bırakıp biranda gazlıyoruz hızı alınca tekrar kavrayıp vitesi yatağa atıyoruz kavramayı geçtiğimizde biranda sabah uyanıyoruz ve yanımızda bir Yunan tanrıçası uhuuuu tebriksss
30 YorumlaÖpüşmenin taktiği sevdiğin insanı öpmek, koklayarak, Yenmeyecek güzel bir meyve gibi, kokusu güzel olan o silgiler gibi, yiyemediğin, koklamaya doyamadığın şekilde tüm bedeninle, bir kedinin yüzünü sürmesi gibi, uyurken başını yastığa yaslar gibi, ne aşırı güçlü ve baskın ne de cılız. Öyle severek öpersen bunu karşı taraf sever sevmezse zaten bir daha öpme
20 YorumlaErkek kadını çok sıkı değil ama gücünü hissettirecek şekilde saracak. Kalçalar birbirine yapışacak, kadının göğsü erkeğin göğsünde hafifçe ezilecek. Gözler kapalı, dudaklar nazikçe birleşip dillerin birbirine doyamadığı kovalamacasına kadar uzayacak, soluksuz, romantik başlayıp en ilkel dürtülerle devam edecek...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılherhalde istek ve arzu olunca gerisi gelir. Yani istediğin ve arzuladığın kişi olunca gerisi gelir diye düşünüyorum. Çünkü arada çekim yoksa ne kadar çabalardan çabala boşa kürek çekmiş olursun. Mutlaka herşeyin 1 nedeni olmalı. Arada 1 fiziksel çekim olmalı.. ya da duygusal ama Arada birbirini mıknatıs gibi çeken anlamlı 1 şey olmalı... yoksa niye yapasinki...
20 Yorumla
+1 yıl- Bu videoyu izledikten sonra da iyi öpüşemeyen umudu kessin🤣 Daha iyisi yok, bence:
https://www.youtube.com/embed/nXD_cQL1Fao- Bir öpüşmeyi büyüleyici kılan, karşı koyamadığın bir güçle nefesinin kesilmesi; bence.
10 Yorumla
+1 yılVar tabi olmaz olur mu hiç
Öpüşmek Bir Sanattır! Bu Sanatı En İyi Şekilde İcra Etmeniz İçin Yapmanız Gerekenler10 YorumlaBen öpüşmektir, cinselliktir bunlarda içten geldiği gibi davranılmasından yanayım.
131 Yorumla- +1 yıl
👍
Helikopter gibi olmasında 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ biraz romantik olmalı 👍🏼
100 Yorumla
+1 yılBence aradaki çekim gücü ile öpüşme in şehveti arzusu birbirlerini tamamlıyor
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO andır bence. Şimdiye kadar 3 kişiyle öpüştüm ama hiçbiri anlatılan kadar büyüleyici değildi. Evet güzel bir şey ama sadece o kadar. O yüzden öpüşülen an ne kadar eşsizse öpüşme de o kadar büyüleyici oluyor bence.
80 YorumlaYavaş ve yumuşak olması.. yani hayvan gibi kıtlıktan çıkmış gibi olmamalı
90 Yorumla
+1 yılÖperken ilk defa sıcak hoş bir koku aldim nisanlimdan o beni aşırı çekiyor. Yumus dudaklı hissederek öpmek hoa bir duygu yaratıyor insanda ama o koku beni benden alıyor.
50 Yorumla
+1 yılEvet öpüşmenin taktiği adlı kitabı okuyabilirsiniz.
80 Yorumla
+1 yılGüçlü arzu sonucu karşı konulmaz başlangıçla olmalı😍
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı. Öpüşürken dudaklar kadar, ellerin hareketi de önemli. Vücutların konumları önemli. Kısacası o tutkuyu, aşkı ve arzuyu bir bütün olarak hissetmek ve hissettirmek gerekiyor.
Diğer türlü selamlaşırken yanak yanağa öpüşenlerden farkı kalmaz.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılduygu durumuna göre degisir bazen çok nazik olirsun yumusak emerek tanidını çıkarta çıkarta tırnaklarını çıkartmadan akışina vırakarak bazende serr ve hircın dudaklarıni ısirarak ya da baştan çıkartıcı bir sekilde
512 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Addammm bdbdnddn
Cevap sahibi+1 yıl@Addammm o zmn bul beni dndjdn
Cevap sahibi+1 yıl@Addammm saklambac oynuyoruz ya tatlım hdhddhhdhd
- +1 yıl
en sevdiğimden nerdesin sen
Cevap sahibi+1 yıl@sımsıkı4242 cennette
Cevap sahibi+1 yıl@Addammm 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaktik maktik yok kucağa otur gözleri kapa oldu bitti.
144 Yorumla- +1 yıl
hiç romantik değilsin :)
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun aynen hırçınca sevişmeyi seviyorum
- +1 yıl
Devamında nasıl istiyorsun. İstekten mi yapıdan mi hırçınlığın
önce dudağını fok balığı gibi öne uzatacaksın karşi tarafta aynı sekilde yaptımı dudaklar birbirine kavuşacak 😂
taktik maktik bilmiyore :d51 Yorumla
+1 yılTutkuyla gözleri kapatıp tatlı tatlı hissederek anın tadını çıkararak öpüşmek bence güzel bir taktik lakin bu konuda taktik olur mu orası tartışılır
60 Yorumla
+1 yılKızlar öyle bir anlattı ki erekte oldum resmen. Ya bu kadar kasmayın. Yapın bitsin. Her şeye anlam yüklemeyin. Tamam haklısınız mükemmel seksin başı öpüşmek ama bu ne yaaa
Bakirim bu arada :) öpüşmedim de ;)10 Yorumla
+1 yılbir alt dudak bir üst dudak sağa sola dönerek ve eller aktif olmalı kadının ensesinden tutarak öpüşürsen etkileyici olur diğer elinde vücudun diğer kısımlarında gezebilir zaten kadının nefesi değişir ve anlarsın iyi olduğunu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖperken tüm dudağını kavrar içime çekerek hafif ıslak öperim. O da bak yine yine der 😄😄
123 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO deyince öpesim geliyor.
+1 yılUyum önemli sen harika öpüşsende karşı taraf uymadıktan sonra rezalete dönebiliyor
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen sonuna kadar katılıyorum
+1 yılBir öpüşmeyi büyüleyici ve ateşli yapan karşımızdaki kişinin güzelliği kıyafeti ve isteği, aslında öpüşmek sadece sıradan bir şey değil cinselliğin sonucunun iyi tamamlanması açısından da önem arz etmektedir.
10 Yorumla
+1 yılO anın büyüsüne kapılıp sevdiceğine sokuldun mu gerisi gelir zaten
60 YorumlaÖpüşmeden önce gözler sevişecek. Ondan sonra yavaş ve yumuşak şekilde minik öpücükler olacak. Fransız öpücüğü bu işin zirvesidir. Onunla da olay anlam kazanacak.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadının bol ıslak tükürüklü dudakları birinci şart, nazik olursa alt dudagini öpmek , ateşli olursa dudakları tamamen öperken dilini ağzına sokup dilini yalamak şeklinde olur..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDudak yerine diş kullandığım için pek beceremiyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVücutları birbirine yapıştırarak sıcaklığı ve heyecani hissetmek
O zaman öpüşmek, öpüşmek olur81 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş
+1 yılBu tür şeyler reçeteye ihtiya duymaz.
Sevdiğin ve uyuştuğun insanla akar gidersin.
Bir bakmışsın 4 saattir öpüşüyorsun; doymamışsın..30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşürken tükürük bulaşmasını sevmiyorum bide diş ağız fırçalanmalı
70 Yorumla
+1 yılBence öpüşmeyi büyüleyici kılan şey ddudaklar ve dillerin dansıdır. Yani fransız öpüşüdür. Islak, ateşli, tahrik edici bir öpüşme ancak dillerin aktif kullanımıyla yaşanır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşı sağa yatırarak yapıyorlar genelde öyle gördüm ve bence iyi öpüşebilmek için bir taktik var.
71 Yorumla- +1 yıl
Neymiş o taktik
+1 yılHarç yoğurma makinesi gibi 😂😂😂
Herkezle öpüşülmez, herkez öpüşmeyi de bilmez beceremez, onun için seciciyim biraz. Cüce olmasindan iyidir 😂😂😂22 Yorumla- +1 yıl
Yalanmi 😂 uzaktan izlendiğinde sonuc bu cikiyor 😁
İki tarafın uyumlu bir şekilde dudaklarını kullanabilmesi.
50 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş başlanır hissetmek gerek önce. Sonra dil devreye girer fransız öpücüğü yani. Sonrasında şehvetle yapışılır efendim.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGözlerini ondan ayarlayarak bakicaksin eee gerisi malum😆😘😘😘
60 Yorumla
+1 yılTaktik yok. Var diyenler biryerlerden izleyip uygulayanlardir. İcinden nasil geliyorsa oyle hareket et.
10 YorumlaEn iyi taktik, taktik uygulamamktır. Doğal, içinden geldiği gibi
20 Yorumla
+1 yılÖptüğün kişidir.
Ona tutkuyla bağlıysan zirvesin, sıradan biriyse ha elini öptün ha birini. :P20 Yorumla
+1 yılDoğru anı yakalamak ve aşk bence bunlar olduğu zaman taktiğe falan gerek yok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. En büyük taktik öpüşmüş olmak için değil öpmüş olmak için öpüşmektir ve içten gelen samimiyettir.
20 Yorumla
+1 yılDudaklarin dudağa değerken H E L P kelimesini söyler gibi olmalı
20 Yorumla
Beyle...
40 Yorumlailk öpüşmemde çok haz almıştım. iş bittiğinde dudağını ısırdığımı söylemişti.
10 YorumlaÖpüşmenin taktiği yok. Ansızın kendiliğinden gelir İstek
10 Yorumla
+1 yılAaa timothee chalamet askım❤️
Bu çocuk öpüşmeyi biliyor ya10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖptüğüm kişi sevdiğim ise o öpüşme dünyanın en iyi öpüşmesidir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buz gibi bir içeceği yudumlayıp öpüşün bakalım yaz günü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zamana kadar hiçbir erkekle sevgili olmadığım için hiç öpmeyi bilmem. insan her şeyi eşiyle yaşamalı.
30 Yorumla
+1 yıl
Bak bele işte
20 Yorumlaİki tarafın da bunu istiyor olması en büyüleyici detay
40 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler