Merhaba , görseldeki görüntü çok fazla itici değil ve bunu kendine sorun etmemelisin henüz Yaşın çok genç ve seni ciddi anlamda rahatsız ediyorsa lazere ya da iğneli Epilasypn tavsiye edebilirim.. ama asla ağda ile temizlemeyi düşünme , bu nem çoğalmasını hemde Ayvalık tüylerinin kola dönüşmesine neden olur.. Dayanabilirim dersen iğneli Epilasyonu lazerden daha çok tavsiye ederim hem daha kısa sürede kurtulursun. Hemde çıkmaya yakın oluşan çirkin görüntü olmaz..
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok güzel açıklamışsınız, tavsiye için teşekkürler. 🌸
bence sıkıntı yok... meme ucu bölgesinde olmadıkdan sonra göze batmıyor zaten gögüsdeki sarı sarı tüyler... gögüslerinin ölcüsü felanda cok iyimiş sabah sabah azdırma bizi:)
ee tabiki almalısın.. yahudi değil ise sevmez haliyle.. kadın dediğin süt gibi olur.. tabi aşırı abazaları saymıyorum.. tüylü tüylü ne o öyle.. vıcık vıcıklarken..:)
Öncelikle merhabalar hocam tüy bence her zaman sorundur sapık bir erkekse sorun etmez gerçekten zevk almak isteyen sorun eder siz gögüs kıllarını alırsanız tekrar çıkar mı yani çözümü vardır mutlaka
Walla ne yalan söylim oluyor yaaa. Yalarken ağzına kıl girmiş hissi kötü bisey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ucunda sıkıntı yoksa sorun etme kötü bir görüntüsü yok. Ama sunuda söyleyim kime yalatip emdireceksen çok şanslı muhteşem göğüslerin var. Bakarak mast yapsam sorun olur mu?😄😍
sadece sıktırmak değil yani okşama ara ara hafif sıkmak arada bir öpmek veya şöyle burnumla dolaşıp pıtır pıtır edip öpmek seni senden almaz mı nerde yaşadığını merak ettim bak :)
senin bir kalbin var tertemiz bir kalbin allah seni erkeklerin şehveti için yaratmadı sen degerli bir varlıksın böyle resmini atman kendine haksızlıktır cogu erkek sana edepsiz şeyler yazıyor oysa seni sevmeli bedenine değil kalbine yönelmeli ama sen böyle yaparsan efendi dürüst erkekler senden kaçar böylelikle sana hep edepsiz erkeler gelir sende gercekten seven ğüzel insanların var olduguna olan inancın hepten yok olur..
bana kızdın mı kızma bana ben sana karışaçak değilim ama sev deger gör sevdiğinle seviş istersen benim demek istediğim ne yaaşrsan yaşa kutsalını yaşa.. sen degerli varlıksın kendine haksızlık etme diyorum