Oral seks eğer istenmeden başlanmışse işkenceye dönüşür,
eğer bilerek, isteyerek yapıyorsan yaparken de, yaptırırken de çok zevk alırsın.
anal seks: acemi birisiyle yaparsan çok acı verir, hatta giriş yaparken yırtabilir poponu, ameliyatı da zor, usta bir elde isen zevk alırsın.
vajinal seks: kızlık zarı gideceği için ileride sana sıkıntı çıkarabilir, evleneceğim diye inanma, belki de düğün esnasında işiniz bozulacak..
İşi bilen elde gerçekten hepsi ajayip zevklidir. :) sanal seks bile seni uçurmaya yetecektir. iliklerinde hissedersin herşeyi.
Tercih senin, herşeyi açık açık yazdım09 Yorumla
Soran+1 yılOnunda ilk iliskisi olucak zaten yaslarimizda kucuk daha
- +1 yıl
anal yapma, beceremez, zarar verir, anal herkesle yapılmaz, sadece bu konuda tecrübeli kişi ile yapılmalıdır, yoksa zevk vermez, acı verir.
Anal sekste penis çok kalın olabilir ama hazırsan yağ gibi gider,
hazır değilsen penis incecik de olsa pıtırak gibi girer. :)
ön temizlik yapıldıktan sonra biraz eline alıp oynarsan oral yapabilirsin, partnerin de sana yaparsa tadından yenmez.
vajinal seksten uzak dur.
Soran+1 yılNedn vajinal seksten uzak durmaliyim ki?
- +1 yıl
Güzel bir oral seks sana vjinal seksten daha çok haz verir, risksizdir, hamile kalmazsın, kızlık zarın patlamaz.
Sanal seks bile seni uçurur zevkten,
Vajinal seksten daha çok zevk verecek 2 şey: sanal seks ve oral seks. (Tecrübe her zaman şart.) ayaklarını yerden keser bu ikisi, seni uçurur.
Soran+1 yılSanal seks nasl oluyir ki
Soran+1 yılHyr ya istemiyorm
Soran+1 yılSanaldan nasl oluyor onu anlatabilirmisin sadece
Soran+1 yılIstemiyorum
En İyi Cevaplar
Orala iğrenç diyorsan anal ilişkiye giç bulaşma. Seks sırasında ortalık pislik kokabilir. Bakireliğini vermek istemiyorsan hiç verme daha iiy olur senin için
05 Yorumla
Soran+1 yılOrtalik pislik mi kokar nedn
Soran+1 yılAnladm
Soran+1 yıl👍
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBakire birisi için ilk kez yapacaksa iki tarafta acıtır.. ama öyle büyük bir acı falan değil tabikide.. oral olarak da tiksiniyorsan yapmazsın zorla yapacak diye birşey yok ama temiz iseniz sorun yok oral zor birşey de degil
02 Yorumla
Soran+1 yılHm
- +1 yıl
Evet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Oral yaptır saatlerce yalat vajinanın ve ondan sonra boşalacaksın ve çok zevk alacağına inanıyorum ondan sonra gerisi gelir rahat rahat istediğin delikten girip çıkar içine tabi vücudun iyice oral ile gevşemesi gerekiyor ondan dolayı iyice yalaması gerekiyor sende oral yap mutlaka
135 Yorumla
Soran+1 yılBn tiksinirim
Soran+1 yılHmm peki
Soran+1 yıl🤔
Soran+1 yılBn oral yapmam tiksinirim
Soran+1 yılYaptiririmda bn yapamam
Soran+1 yıl69 mu? O ne
Soran+1 yılOk
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOkey
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılEvet oral yaptık
Soran+1 yılO bana yaptı ben yapamadım
Soran+1 yılTiksiniyorum midem almıyor
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılSanırm
Soran+1 yılAnladımm
Soran+1 yılTesekkur ederim sizede
+1 yılvalla baydı artık bu sorular bize ne kardeşim git nereden veriyorsan ver adam seni kullanır iki gün sonrada ayrıldık beni kullandı diye aşk ilişkilerinde sorarsın arkadaş ne basit kadınlar var sonra erkeğe dersiniz abaza diye...
bence oral yap arkadan acır önden de bakirelik gider adamda gitti mi şeyim gibi kalırsın ortada20 Yorumla
+1 yılErkek arkadaş icin boş bakireligini de namusunu da yazık etme secim senin ben karişamam ama senin gibi böyle erkek arkadaşı ile cinsel ilişki yaşayıp pişman olup gezenleri de çok gördüm oyle sevgili adı altında yapilan işten hayir gelmez ben sana bir erkek olarak söylüyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılHm🤔 evleniriz ya
- +1 yıl
Valla ben hc bir kiz arkadasıma böyle sana yeminde ederim böyle sapık zihniyetle yaklaşmadım
Soran+1 yılHm
Oral baya zevkli iki taraf icinde ama temiz olmali iki tarafta enfeksiyon kapabilirsn.. arkadan daha cok acitir.. on kapidan girin.. cocuk sey yapsin. On kapiya dayansin.. acilll susaam acilll diyee bagirsn😂😂 nese yaptm komikleri kendime saklicm.. d
01 Yorumla
Soran+1 yılBirsey anlamadm neyse
+1 yılOlay olup bittikten sonra evlenme işi iptal olmaz mı? Yanlış anlamadıysam söz tarihi belli demişsiniz. Söz kesmek evliliğin kesinleştiği anlamına gelmiyor. Nişanlılık sürecinde bile yüzük atılabiliyor. Hoş evlilikte de ne olacağı belli değil. Hayırlısı diyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm🤔
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse kimsenin hesabını vermez ahirette. Erkek yapıyor kadın neden yapmasın veya kadın yapıyor erkek neden yapmasın mantığını bırakın artık. Bunlar şeytanın vesvesi hepsi. Kuran'da zinanın kadınlar için de erkekler içinde yasak ve haram olduğunu bildirmiş.
20 YorumlaBak erkeklere güvenme çapkınlar birlikte olup gidiyo pislikler gerçekten, garantiye al kendini ayrıca erkekler sahiplenir kıskanır, bekle sadece seviş, seks olmasın, evlenene dek bakire kal bence (mesele din değil, ztn deistim ben müslüman da değilim)
013 Yorumla
Soran+1 yılHm ama biz zaten evlenicez
Soran+1 yılCiddi iliskiden kastin
Soran+1 yılEvet asik
Soran+1 yılTesekkurler
Soran+1 yılEvet allah bizi onlardan korusun
Tabii sen Bilmediğin için böyle ön yargılasın orala... Anal ilişki daha çok acıtır yapmayın.. İlerde tutamazsın şeyini. Oral sürtünme takılın gidin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. oral asla tiksinç değil temiz bedenlerde oral cinselliğin anahtarı dır partnerin tecrübeli ise arkadan acımaz ve çok zevk alırsın
18 Yorumla
Soran+1 yılTecrubeli degil
Soran+1 yılYaz burdan
Soran+1 yılHm
Soran+1 yılBen birsey yapmadim valla
Soran+1 yılAnladm
Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Bakire olduğun için ön tarafta acıtır arka tarafta dar olduğu için acıtır karar senin bence hiç yapma derim
13 Yorumla
Soran+1 yılHm neden
Soran+1 yılAnladm
Gizli Üye(36-45)+1 yılemin değilim ama arkadan daha acıtır diye düşünüyorum...
oral seks güzeldir... karşındakine değer
verdiğini gösterir.. ayrıca müthiş zevk verir...
buna zamanla alışırsın ama sonra vaz geçemezsin...20 Yorumla
+1 yılOral cidden zararlı olabilir anal da, en iyisi evlenmek yoook illa evlenmiyeceğim diyorsan sokmadan olabilir.
10 Yorumla
+1 yılOral nasıl kötü olabilir yaa kızın vajinasini yaliyorsunn kız delii oluyor kıvranıyor erkeğin başıni iyice bastırıyor falann abi bence oral çok güzell
10 YorumlaBakire olduğun için önde acır arkada. Skip bırakmasın pişman olma
12 Yorumla
Soran+1 yıl2yildir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkisini de yapma bekle nasıl olsa sözlenecekmişsiniz
10 Yorumla
+1 yılArkadan acıtır tabi. Ama kayganlaştırıcı kullanırsanız sıkıntı olmaz
10 Yorumla
+1 yılOrala tiksinç diyip anala mı gideceksin. Acayipmiş, öyleymiş sjsjsj
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılOral sana zevk verir kardesim ama bakirelik dursun anal istersen yap
10 Yorumla Ne önden ne de arkadan yap sadece seviş geç hiçbir erkek bozduğu kızla evlenmez.
42 Yorumla- +1 yıl
Hiç birisi değil de geneli öyle. Dediği doğru seviş geç.
+1 yılOral yapmadığın için bilemessin çok zevkli anal yapın arkadan ama öncesinde yapman gerekenler var
26 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
- +1 yıl
Öncelikle içerisi temiz olmalı öncesinde bişey yeme geceden bide kayhanllaştırıcı kullan
Soran+1 yıl👍
- +1 yıl
Önden yapma diyemem senin bedenin senin kararın ama sonuçlarına katlanırsan yapabilirsin
- +1 yıl
@skyhan055 sor
- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılBakireyim diye arkadan mı yapcak mk evladı senin gibilere kıl oluyorum popon yemiyor kızlığı bozdurmaya
113 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kotu bir kalbin var
- +1 yıl
Lan bana diyene bak asıl kötü kalp sende haberin yok başka biriyle evlenince adama bakireyim diceksin ama arkadan aldın kaşarlıktan başka bir şey değil bu karaktersizlik
Soran+1 yılŞu an ki sevgilimle evlenicez zaten ama erkekler her kizla yatik kalkarken birsey yok
- +1 yıl
Ulan aptalmısın o zaman niye kızlığını bozdurmuyorsun neyden korkuyosun?
Soran+1 yılSizin baska isiniz kalmadi da benim derdime mi dustunuz
- +1 yıl
Senin ruhun kaşarlanmış mk karısı boş yapma
Soran+1 yılBenimle duzgun konuhs gerizekali
- +1 yıl
Skt git ruhun karakterin orspu olmuş hala konuşuyosun senin gibilere ayar oluyorum adam akıllı bakireliğini bozdurup yapsa laf etmicemde mk kaşarı ya
Soran+1 yılYa sana ne benim iliskimden laflarinada dikkat et
- +1 yıl
Aptalın evladına bak burda soruyor bide sanane diyor ya
Soran+1 yılAptal sensin
- +1 yıl
Görüyoruz aptal kim kodumun kaşarı
Soran+1 yıl🤦♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarımla sevgili olduğumuzda arkadan yapardık, bekaretini bozdurmak istememiştim, şimdi evliyiz ve herşeyi deniyoruz😍🙈
21 Yorumla- +1 yıl
Iyiymis ne güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılcinselliğe komple bakarsan mantıksız tiksindirici gibi.
ama acıtmayı soruyorsan arkadan daha çok acır.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim çok fazla bakir erkek arkadaşım var her erkek aynı değil. İleride bakir birisine aşık olursun ah salk kafam bakre değilim dersin. Çok pişman olursun
16 Yorumla
Soran+1 yılPeki erkeklerin bakir oldugunu nasl anlariz😂
Soran+1 yılSonucta onlar bizim bakire oluk olmadigimizi anliyabilir ama biz anliyamayiz
Cevap sahibi+1 yılDoğrusunu söyler zaten. Bemim bir erkek arkadaşım çok güzel kızları reddeymişmi mesela dini inancından dolayı. Tanımak gerek
Soran+1 yılHm evet haklisiniz
Cevap sahibi+1 yılAşağıda yorumunda gördüm sevgilinle evlenmeyi düşünüyormuşsun ama hayatı ne göstereceği inan hiç belli olmaz. O yüzden adımlarını atarken dikkat et çok fazla böyle düşünüp ayrılan oldu. Nişan atan ya da evlilikten vazgeçen ve birşeyler yaşadığı için pişman olanlar da oldu. O yüzden imza atana kadar ilişkiye girme. Orala gelince ben de bilmiyorum :D internette vardı ama
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini evliliğe sakla anal yapın biraz kayganlaştırıcıyla zevkin doruklarına ulaşırsın sexin sonunda erkek arkadaşına bir oral yap o zaten zevkten ağzına spermlerini bırakmak ister bence madem evlenceksin tadına da bakmalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani erkek arkadaşın tecrübeli ise ikisinde acıtmaz
10 Yorumla
+1 yılAnaldan tabikide alışana kadar idare et ya da önden yaptır 😍
010 Yorumla- +1 yıl
Vajina yalamak ve yalatmak gibisi var ki miden bulanmaz merak etme
Soran+1 yılBn yaparsm bulanir
- +1 yıl
Hiç yapmamışsin bulanmaz korkma sana yapılmasını ister mıydın
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Eminim hoşuna gider dusun yani erkeklerde kadınlara yapıyor oral seks 👅 zevk sularını yalayıp emiyor bulansa bizdeden bulanır yani
- +1 yıl
Yapılsa zevkten deliye dönerdin
Soran+1 yılHm
- +1 yıl
Yapılıpta zevke gelmeyen yoktur en çok yapılmasını istersin sen birnkere yapılsa ilk zamanlar bende iğrenirdim sonra alıştım güzel gelmeye başladı şimdi gözüm kapalı yaparim 👅👅 canım çekti yeminle
Soran+1 yıl🤷♀️
- +1 yıl
Canım çekti yani
+1 yılSen vermeye niyetlenmişsin. İkiside senin zararına. Oral yap ve yaptır.
06 Yorumla
Soran+1 yılNedn benim zararima ki
- +1 yıl
Jpxh... Yazmış. O yeter. Biz sadece seni bilmeden ve görmeden yardımcı olmaya çalışıyoruz. Uzun uzun yazmak istemiyorum sıkılırsın diye, analdan kim zevk almış hemcinslerinizin yorumlarını oku.
Soran+1 yılHm🤔
- +1 yıl
Bakireliğini evleneceğin erkeğine sakla.
Soran+1 yılEvlenicez zaten
- +1 yıl
Düğün gününe kadar sabret canım.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ikiside ayrı bir dert sen öpüşerek idare et bu sene
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadan ilk defa olacaksa baya acıyor tecrübeli olması gerek yavaş nazik davranmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadan yapma bekaretini de verme pişman olursun oral sevişme falan devam
29 Yorumla
Soran+1 yılNedn pisman olurum?
Cevap sahibi+1 yılAyrıldığını düşün. Çok üzülürsün. İlkler unutulmaz kendini kocana sakla evet ilişkilerde yaşanır bir şeyler ama ileri gitme bak benden tavsiye
Soran+1 yılEvleniriz ya
Cevap sahibi+1 yılGarantisi yok?
Soran+1 yılSö tarihimiz belli
Cevap sahibi+1 yılKendin bilirsin valla düğünden 2 gün önce bozulan ilişkiler biliyorum ben tabi güveniyorsan orası ayrı da
Soran+1 yılDugunden 2gun once mi cok kotu ya
Cevap sahibi+1 yıl1hafta da olabilir
Soran+1 yılHm
evlen evlen , 2 dakkalık zevk için basit kadın olma
09 Yorumla
Soran+1 yılBasit kadin dedigin
Soran+1 yılErkekler her kizla yatarken bshy yok ama hep kizlar suclu
Soran+1 yılSiz bakirsiniz sanirm boyle konushtugunuza gore
Soran+1 yılbir erkegin bakir oldugunu nasl anlariz acaba?
Soran+1 yılHm anladm
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadan acır onden pisman olursun zevkini alır gider
#Emirhancankir110 Yorumla
+1 yılTercih meselesi. Bekaretini kaybetmek istemiyorsan oral yapın.
İstiyorsan tercihin önden olsun. Acı duyarsın elbette ama sonrası zevkli olur. 🔥02 Yorumla
Soran+1 yılHm
- +1 yıl
Öyle 🔥
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bekaretini verme oral yapın analda çok acı çekersin oraldn tiksnme onun zevki bir baska olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer ikisi de acıyor oral iğrenç kesinlikle önermem ben zorla yapmıştım 😑
14 Yorumla
Soran+1 yılHm neden
- +1 yıl
Zorla oral olur be
Soran+1 yıl@Sarp___Nıkılsın olmz bn tiksinirim
- +1 yıl
Zorla oral mi olur diyecektim yanlış yazmış.. niye zorladı ki
arkadan olmaz 40 yaşına geldiyinde altına yaparsın haberin olmaz kahrolursun
20 YorumlaEğer istiyorsanız arkadan daha çok canın yanar önden yapın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılille de yapacaksınız, iyi bir düşünce ve eylem değil. sadece bir merak için... yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılNe istersek yapariz
Cevap sahibi+1 yılben zaten sana yapma demedim, ne halt edersen et be!
Soran+1 yıl👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal yapma canın çok acır vereceksen önden ver
38 Yorumla
Soran+1 yılVereceksen faln degisik yazmishsiniz
Cevap sahibi+1 yılNesi değişik
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen değişiksin kardeşim bence
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bakireyim demiş kız
Cevap sahibi+1 yılSöylediğim şeye değişik diyorsun ben sadece tavsiye verdim anal acıtır yani
Soran+1 yılPeki
+1 yılönden bırkere acır o karar senın ya kadınların buyuk kısmı zevk alıyor
11 Yorumla- +1 yıl
sen onları boşver zarrr çok muhım onlara
+1 yıl30 yaşıma geldim hala bakirligimi eşime saklıyorum, b*k yeme sonu gelmez sonra
23 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi biri o zaman nedn bekar😂demekki hersey bakirelikle alakali degil
- +1 yıl
Ahh bee cano bİzde baba ana olmayınca hayatı kurmak zor oluyor , anlatılmaz yaşanır malesef sokaklarda kalmak ama helalden ayrılmamak cidden zor iş buna da şükür inşallah yasamazsn anlaman için 😉
Soran+1 yıl👍
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Oral seks fena zevk verir ve ister önden ister arkadan yap yine bakire olmuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana oral yapılırsa zevk alırsın
13 Yorumla
Soran+1 yılBn yaparsam tiksinirim ama
Cevap sahibi+1 yılYapma o halde
Soran+1 yıl👍
Yarın hamilemiyim diye gelir bu demedi demeyin
21 Yorumla
Soran+1 yılKorunmasini biliriz merk etmeyin
+1 yılVer sen her yerden ver
13 Yorumla
Soran+1 yılSana ne ya
- +1 yıl
Yahu sordun söylüyorum işte
Zaten olacak şeyi baştan dedim
Soran+1 yılOkk
- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkisini de yap. oral yap
10 Yorumla
+1 yılilişkiye girip seni bıraktığında üzülürsün
115 Yorumla
Soran+1 yılBrakmaz
- +1 yıl
%99 bırakıyor.
Soran+1 yılNedn
- +1 yıl
olmuyor işte bırakmak kolay olduğu için bırakılıyor
Soran+1 yılHm
- +1 yıl
Öyle seks yapıp pişman olmana değmez
Soran+1 yılNedn pisman oliyim evlenicz biz
- +1 yıl
Evlenemiyceksiniz işte sorun orda
- +1 yıl
Helal
Soran+1 yılneden evlenemiycez
Soran+1 yılSize ne ya
Soran+1 yılBn asla pisman olmam
- +1 yıl
Kadir cevap yazmana değmez kardeşim. İlk yorumuma yazdığım gibi bu niyeti bozmuş verecek. Bize ne, hadi sem bozdur kendini de harçat. Daha da yazmam.
Soran+1 yıl@albatros38 🤔
- +1 yıl
👋👋👍
+1 yılEmin misin iyi düşün geri dönüşü yok çünkü
13 Yorumla
Soran+1 yılEminim😊
- +1 yıl
Pekii o zaman
Soran+1 yıl👍
+1 yılBu kafayla fazla dayanamassin sen
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Yaniyorsun
Soran+1 yılNeden
İkiside acır ama arkası daha çok acır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasınız ikiniz de?
03 Yorumla
Soran+1 yıl23-25
Cevap sahibi+1 yılYakın zaman içinde evlenmeyecek misiniz o zaman neden acele ediyosunuz?
Soran+1 yılSöz tarihimiz belli
Al bir tane daha ergen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılArkadan acıtır
10 Yorumla Arkadan
10 Yorumlaarkadan açıtır
10 Yorumla
+1 yılikisi de acıtır su an
00 Yorumla
+1 yılacıtmaz korkma ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbiri.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadan ver
10 Yorumla - Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne