#mekân44

Olayın özü şudur; üşengeç kadın seks öncesi idrar torbasını boşaltmaz sonra çüküşmeye başlarlar ve kadın zevk orgazm acı sertlik baskı ile yatağa salar ;) sonra zevkten fışkırttı olur adı. Kadın bildiğin çiş yapıyor 👍 Erkeğin üreme sisteminde testisten sperm gelir kadının yumurtasını döller. Kadın üreme sisteminde vajınaya boşalan sperm yumurtaya ulaşır döller hamilelik ve sonuçta bebek olur. İlla fışkırtma olayı denilecekse doğan çocuk fırlamaysa fışkırtma olayı doğum olabilir :)
Fışkırtma sırasında salınan sıvı üretradan geliyor, bunun yanı sıra boşalma sırasında gelen sıvı akışkan bir kıvama sahip değil, daha çok salyaya benziyor ve direkt vajinadan geliyor.
İşi bilen bir erkek seviştiğin her kadını boşaltır.. 🔥🦇
Fışkırtma dediği orgazm etkisi ve klitoris baskıyla sıkışan idrar torbasında ki kalıntı kısaca tutamayıp şiş yapıyor idrar kesesi büzüştükçe klitorisi etkiliyor ve zevk alıyor ondan da olan biten bu abartılıyor sadece
@arthur777 ☺️☺️
@GATOCK 😂😂😂
Orgazm oluyorum ama hiç fışkırma olmadı. Ben yalan olduğunu dğşünüyorum çünkü çoğu zaman seks yaparken idrar kesesine baskı olduğu için çişim geliyor ve tutmayıp yapsam fışkırtma sanılacak yani öyle bir olay
Cevap
9Cevap
P*rno endustrinin hayatimiza soktugu gerceklik payi olmayan inanislar butunu
O izlediğiniz ve bahsi geçen şey idrar yapma durumudur. Aşırı yaygındır. Zevk suyu sandığınız şey orgazm ile gelen idrardır.
Hiç fışkırana denk gelmedim. Ama yorumlara bakınca tutamayıp işlediklerini öğrendim. 😉
Ben gerçek de cinsel ilişki çok yaşamadım ama resimdeki kadar abartılı olduğunu düşünmüyorum.
Bence herkeste olmaz da bu foto ne hzjagdhd
Doru jxjsjhx
Zekice valla hshajd
Komik olması zsten zekice
Ne demek🌼
Olmuyor o izlediklerin hep show
Sevişmeden hemen önce çişimi yapmış olsam ve bikaç saattir hiç bir şey içmemiş olsam bile seviştikten sonra çok çişim oluyor. Muhtemelen penisin yaptığı baskıyla öyle bir şey oluyor. Kendimde hiç tecrübe etmedim ama izlerken zevk veriyor açıkçası ;)
Evet sevişmenin etkisi sanırım benim de bosaldiktan sonra cisim gelir
olanlar var ama herkeste olmaz
nadir demedim herkeste olmaz dedim
Bir kadın olsaydı bunu canlı canlı gösterirdim
Olmuyor
Her kadında değil özel kadınlarda oluyor
Söylenti.
Petrol mu bu ya
Denk gelmedim
Kesinlikle oluyor
Çok gördüm ama o boşalma degil idrar kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?