pipimden dolayı utanmıştım. cunku benımı kucuktu.. onun vucudundan cok onun verıcegı tepkıye odaklıydım bır yandanda vulvasını ıncelıyordum uzaktan uzaga.. sonra yakından yakına
Bana balim diye hitap etmezsen sevinirim. Peki kadinla bir daha gorustunmu. Merak ettigin sey erkek kendisi eksik hissettigindw bunu kadina yansıtıyor mu
eşimle sevgili iken tatile gittiğimizde onun cesur giyinmesi bana çıplaklığından çok daha fazla haz ve zevk veriyordu açıkcası çıplak bana çok çekici gelmiyor :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
pipimden dolayı utanmıştım. cunku benımı kucuktu.. onun vucudundan cok onun verıcegı tepkıye odaklıydım bır yandanda vulvasını ıncelıyordum uzaktan uzaga.. sonra yakından yakına
Hmm. Kadini begnmedin galiba
takılmadım balım kadına kendımle ılgılı suphelerım vardı daha agır olarak
Bana balim diye hitap etmezsen sevinirim. Peki kadinla bir daha gorustunmu. Merak ettigin sey erkek kendisi eksik hissettigindw bunu kadina yansıtıyor mu
gorustum bacım 1 bucuk sene daha takıkdık sonra heveslerı bıttı
İlk çıplak görmemiştim sadece organını görmüştüm heyecan olmuştu
Nasildi. peki. kimi. gordun
eşimle sevgili iken tatile gittiğimizde onun cesur giyinmesi bana çıplaklığından çok daha fazla haz ve zevk veriyordu açıkcası çıplak bana çok çekici gelmiyor :)
Göbeği ve kalçasına kadar uzanan selülitleri hayal kırıklığım olmuştu.
Peki bu onun elinde olannhirsey mi.
Hani seven insanin gozu gormezdi
Zaten kusuru örttüm onunla evliyim 😊
Nasıl anlatılır ki bilemedim çok güzel bir heyecandı
Gayet güzel bir Duygu olmuştu hemen tenlerimizi bir biri ile buluşturduk
Görmedim henüz ama gördüğümde baştan aşşaya elimle okşarım önce bir diye düşünüyorum. Göğüsleri kalçaları ön tarafı komple. Sen ne hissettin?
İlk çıplaklık çok heyecan verici oluyor insan bir an önce keşfetmek istiyor çok güzel bir his
Cok heycan verici o an yassnir anlatilmaz super biseydi
Kalbim gotumde atti resmen
Ahahahhaha naSil yani
Heyecandan
Peki kadin hakkinda ne hissettin. Pnu yargiladin mi mesela ya da begenmedigin bir tarafı oldu mu
Bana guvenip vucudunu sunmus bana benim onu yargilamam ne kadar adaletli olur
Şu an beni görse çıldırırdı sanırım 😂
Neden
Hava sıcak 😂😂 konuşalımmı
Siftahsızım bilmiyorum 😂
Pns inmek bilmedi
Hahaha. Ne var ya nu ciplak vucutta. Bence giyinikken daha seksiyiz
Kilot sütyen varken ki bide meme ucu olan dan olduğu icin 😂😂
Anlamadım
Ee sende noluyu
Harıka oluyo
Daha aciklayici istiyorum