Cinsel Yaşam Polisler eşleriyle kelepçe fantezisi uyguluyor mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Aklıma takıldı 😀 Güncellemeler+1 yıl Yok mu burda polis lol Polisler eşleriyle kelepçe fantezisi uyguluyor mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Keremm161616 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Uygulayan vardır da inşallah kelepçe anahtarını unutmazlar başka yerde. Düşünsene arkadaşını çağırıyor benim karının kelepçeleri aç diye 😂😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntı jgkhl bir de kelepçeli olan kendiyse Yorumla Keremm161616 +1 yıl Hepsi başka bir rezillik 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl polis olmaya ne gerek var bunun için onu anlamadım :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya hep benceyle yazmışlar da hayal gücün geniş felan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu fantezi ile alakali kemer kravar ip vs illa kelepce olmasina gerek yok Yorumla
Yalnız_Kaptan Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bence mantıklı 😂😂😂 ama fantezi seven insan gerek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç aklıma gelmedi bak biyle bişey 😂 jop da kullaniyorlar mi acaba 🤔 1 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Polis birisi ile evlen görürsun 1 5 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 😀 🤭 Yorumla Mac79 +1 yıl Fantezi dünyanın fantexili ürünü Yorumla Soran +1 yıl Çok masum bir insanım bir kere kgkhk ama polis asker kısmı ilgimi çekiyor kelepçeden bağımsız olarak 😀 Yorumla Mac79 +1 yıl Joplar da çeker eminim Yorumla Soran +1 yıl Almayım Yorumla
SerapAygün Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sen çok değişik filmler izliyorsun :P 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya filmlerden değil onedioda bir içerik gördüm khkhhk Yorumla SerapAygün +1 yıl Boşver sen onedio yu biz ne diyoz ona bak... öyle bişey yok seni kandırmışlar :P Yorumla Soran +1 yıl Polis misin ya da polis eşin mi var 😏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jandarma personeliyim bizde de kelepçe var uygulamadım 😂 ama neden 1 0 Yorumla
EnerjikBarbie Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Polis eşim var sorabilirsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sordum zaten yapıyor musunuz 😀 Yorumla
Serkansrknn Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Suçluyum ben :) alalım bı kelepçe parayla. degil mi kelepceleyim. seni bı :) 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. cok düşünme böyle şeyleri :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl oyun filmini mutlaka izle 1 6 Yorumla magnumelegant +1 yıl İzleme sakın 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @magnumelegant sen izledin mi Yorumla magnumelegant +1 yıl 4 sefer izlemisimdir o yuzden izleme dedim kadıncağız korkar şimdi 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @magnumelegant 4 sefer izlenecek bir filmiydi acabakonusu çok sığtitaniği 10 defa izledim desem anlarım Yorumla Soran +1 yıl Kjkhkg daha detaylı analiz etmek için izlemiş galiba Yorumla magnumelegant +1 yıl Hayır yaa her seferinde bir arkadaşa tavsiye ettim o zaman beraber izleyelim dediler hep bende izlemis oldum Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zaman buluyorlar mı siye bir sor bence 1 0 Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Ben bağlayıp seviyorum 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uyguluyordur 2 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. polislere sorabilirsin 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Jandarma jop sokuyor 😃 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. kesin 1 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. yaparlar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Uygulayan vardır da inşallah kelepçe anahtarını unutmazlar başka yerde. Düşünsene arkadaşını çağırıyor benim karının kelepçeleri aç diye 😂😂😂
Sıkıntı jgkhl bir de kelepçeli olan kendiyse
Hepsi başka bir rezillik 😂😂😂
polis olmaya ne gerek var bunun için onu anlamadım :D
Ya hep benceyle yazmışlar da hayal gücün geniş felan
bu fantezi ile alakali kemer kravar ip vs illa kelepce olmasina gerek yok
Bence mantıklı 😂😂😂 ama fantezi seven insan gerek
Hiç aklıma gelmedi bak biyle bişey 😂 jop da kullaniyorlar mi acaba 🤔
Yaptım evet:) hatta üniforma giydirip becerdigim
de oldu:)
Polis birisi ile evlen görürsun
İnşallah 😀 🤭
Fantezi dünyanın fantexili ürünü
Çok masum bir insanım bir kere kgkhk ama polis asker kısmı ilgimi çekiyor kelepçeden bağımsız olarak 😀
Joplar da çeker eminim
Almayım
Sen çok değişik filmler izliyorsun :P
Ya filmlerden değil onedioda bir içerik gördüm khkhhk
Boşver sen onedio yu biz ne diyoz ona bak... öyle bişey yok seni kandırmışlar :P
Polis misin ya da polis eşin mi var 😏
Jandarma personeliyim bizde de kelepçe var uygulamadım 😂 ama neden
Onlarda o kadar hayal gücü yok bence.
İlginç bir soru. Hiç aklıma gelmemişti
Polis eşim var sorabilirsin
Sordum zaten yapıyor musunuz 😀
Suçluyum ben :) alalım bı kelepçe parayla. degil mi kelepceleyim. seni bı :)
cok düşünme böyle şeyleri :D
oyun filmini mutlaka izle
İzleme sakın 🤣🤣
@magnumelegant sen izledin mi
4 sefer izlemisimdir o yuzden izleme dedim kadıncağız korkar şimdi 🤣
@magnumelegant 4 sefer izlenecek bir filmiydi acaba
konusu çok sığ
titaniği 10 defa izledim desem anlarım
Kjkhkg daha detaylı analiz etmek için izlemiş galiba
Hayır yaa her seferinde bir arkadaşa tavsiye ettim o zaman beraber izleyelim dediler hep bende izlemis oldum
Benim de aklıma takıldı şimdi 😂
Zaman buluyorlar mı siye bir sor bence
Ben bağlayıp seviyorum
Uyguluyordur
polislere sorabilirsin
Uyguluyoruz ama yatakta kelepçeyi o bana takıyor
Jandarma jop sokuyor 😃
evet bazıları uyguluyor
kesin
Bence bunu emniyet müdürlüğüne dilekçe ile sor
Olabilir
bence evet ya