Sevgilisi olmamış, sevişmemiş. Gençliğini yaşanamış mıdır yoksa iyi yapmış kafasını dinlemiş midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yakın yaşlarda hiç cinsel ilişki yaşamamış biri olarak, sevdiği birini bekliyor olabilir derim. Mesela ben duygusal bir şeyler hissetmeden yapmak istemiyorum. Yapacağım seks hislerimin karşılığı olsun istiyorum. Bunun için evlenmem gerekmiyor, yalnızca duyguyu hissedersem ve tabi karşımdaki de hissederse seks yaparım.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafası süper rahat bayandır evlenme aşamasına gelse geçmişinde olan bir şey olmadığı için bir sürü problem yaşamaz yok niye yaptın kimler oldu hayatında kaç kere yaptın zevk alıyormuydun kimle ilk orgazm oldun nerede yapıyordunuz ailenden utanmadınmı gibi aptal sorulara maruz kalmaz veya evlenirse her kavgada ve tartışmada zaten bakire değildin gibi bir aşağılanma ve yüzüne vurulma ile karşı karşıya kalmaz geçmiş yaşananlar başına bela olmaz yaz yaz bitmez sorunlar anlayacağın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşı ağırmamış kafa dinlemiş o yönden iyi, ama sevişmenin de verdiği güzel bir haz var vücuduna kendini daha iyi hissettiriyor, ben ilk yaşadıktan sonra hep demişimdir keşke çok daha önce sevişebilseydim bir kızla... bir kez yaşadın mı artık daha çok arzu ediyorsun, onun sımmsıcaklığını hissetmeden yapamıyorsun, onun sıcaklığını hissetmenin bile bir başka hazzı var... günaha girmeden helalinle yaşamanın da bir ayrı hazzı huzuru var tabiki..
30 Yorumla
+1 yılInanması biraz güç . Neden birşey yaşamadığına göre değişir. Inanclarindan dolayı ise tebrik edilmeli farklı bir sebebi varsada başka birşey söylenir. Bence iyi birşey. Hoş sevişenler çok şey mı kazanmış oluyor. Ellerine ne geçmiş bir şeyler yaşayanların tabi burda söyle oldu böyle oldu beni kullandı ölmek istiyorum tarzı zirlamalardan başka
06 Yorumla
Soran+1 yılBence de. Yani seks yapınca level mı atlıyor insanlar, madalya mı takılıyor büyük bir başarı mı elde ediyorlar? Hayır :)
- +1 yıl
Lâkin insanın ihtiyacida var. Nikahsiz ilişkilere karşıyım. Helalinle yasamanda seni daha sağlıklı daha adapte olmuş birisi yapar. Buda bir gerçek.
Peki sen neden bu zamana kadar birşey yapmadan bekledin?
Soran+1 yılKendi kendimi tatmin edebiliyorum ki. İnsanlar cinsel tatmini sadece seksle oluyor sanıyor
- +1 yıl
Sence ayni şeymi?
Sadece kendi kendine yettigin içinmi?
Soran+1 yıl2sinde de boşalıyorsun pek bir farkı yok
- +1 yıl
Aslında çok fark vardır. Ama neyse
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
60Cevap
+1 yılcok fazla sey kaybetmistir manevi olarak eziktir ozguveni sifirdir
98 Yorumla
Soran+1 yılNeden çok fazla şey kaybetmiştir
- +1 yıl
sevismek cok guzel bir his , gencken daha vucudun iri diri gencecikken sevismek farkli bir his olgunlastiginda bu hisler gecisiyor
Soran+1 yılAslında pek çok evli arkadaşım 40ından sonra açıldıklarını söylüyorlar. Sen biraz şehir rfsanelerine takılmışsın ya da yaş ilerledikçe çökmeye meyillisin :D
- +1 yıl
40indan sonra neyin sevismesiki her sey gencken guzel
Soran+1 yılHer şey gençken güzelse 40ına girince öl ne diyim hiç bir şey güzel gelmeyecekse yaşama :D psikolojik olarak çökersin bu gidişle sen hatta seks yapma 40ından sonra 😂😂
- +1 yıl
merak etme psikolojim seninki kadar bozuk olmaz, git kendine ceki duzen ver kimsede seninle sevismek istememis olmasi cok tugaf biraz bakimli olursan taliplerin olur) evdemi kaldin kiz yoksa? bu yuzdenmi bizim gibi genc kizlar ile ugrasiyorsun?
Soran+1 yılAksine taliplerim oldu ama istemedim. Daha önemli işlerim oldu 3 üniversite 2 yl yaptım, pek çok hobiyle uğraştım 5 dil öğrendim aynı zamanda çalıştım da. Pek çok yer gezdim dolu dolu yaşadım birisine ihtiyaç duymadım zevk veren başka şeylerim vardı
Soran+1 yılGerçi bir de yandalım var 😂😂 bilgisayar müh. okurken grafik tasarımdan yandal yaptım aynı zamanda açıktan da bir bölüm okudum ve dil kursuyla dansa gidiyordum 5 yıl böyle dolu geçti sonrasını da gezmeyle falan doldurdum birazda yurtdışına yl a gittim ama çalışıyordum bir yandan başka şeyler falan yani eziklik dedin ama benim kendimi tatmin ettiğim çok değerli gördüğüm başka eşyler de vardı
+1 yılAsiri normal. bir durum bazi insanlara gore normal olmayabilir. onun disinda bu zamana kadar kendini gelistirmeye hedeflerino gelistirmeye odaklanmissindir aklina bile gelmemis olabilir belkide ya da zamanin yoktu vsvs. hayatina devam et seni sevcek ve seninde gercekten sevcegin biri hayatina girecektir gec degil asla
00 Yorumla
+1 yılEksik kalmış diye düşünüyorum doğasında olan şeyleri yaşayamamış neresi iyi bunun
412 Yorumla
Soran+1 yılTüm sorun seks yani sadece seks yapmamışda doğasunda olan şeyleri yaşayamamış oluyor yani
- +1 yıl
Sadece seks değil konu sevğilsi olmamış dediniz gençliğini yaşamamış dediniz bunları da Göz önünde bulundurarak eksik dedim
Soran+1 yılAnladım şimdi. Bazı insanlara sevgilisi olmamış olmak eksiklik gibi geliyor neden peki?
- +1 yıl
Çünkü Biz insanlar eksiğizde ondan sevmeyi sevilmeyi isterizde ondan
Soran+1 yılHıı onu eksik hissedenler düşünsün o zaman ya da zayıf olanlar :D
- +1 yıl
Bu bir zayıflık ise evet ben zayıfım
Bir karşı cinsle sohbet Etseydiniz ona ilgi duysaydınız ne demek istediğimi anlardınız
Öylesine ufacık şeyler insana huzur veriyor ki şaşarsınız - +1 yıl
Yahu cidden bir karşı cinsi hiç içinizi kıpır kıpır yapmadı mı
ya da bir şarkı sizi durduk yere hüzünlendirmedi mi
Soran+1 yılŞarkı hüzünlendirmesi ne be :D karşı cinsle sohbetim oluyor elbet, hatta bir kaç kişiden hoşlandığım da oldu ama yüzelsel şekilde yani alt tarafı et parçası nesi çekici olabilir gibi geliyor
- +1 yıl
Ben senden ufaktan tırstım et parçası mı
Nasıl yani nasıl sen bir şarkıda aşkilotanı ya da zatı şahaneni düşünmesin mi ya da bir iltifat karşısında inceden kıvrtmadın mı üzüldüm ya sana monşer
Soran+1 yılNeden düşüneyim ki birisine bağlı değilim böyle tamamen özgür hissediyorum
- +1 yıl
Ha şimdi anladım bu duyguları yaşıyorsun ama bir kişiyle değil tuhaf kadınlarda görmeye alışık olmadığım bir durum
Soran+1 yılYani evet gibi gibi. Yani hayvsn bedeninde dünyaya gelseydik hayvan arzulayacaktık hangi cinsteysek. (Burada yanlış anlam çıkmaz umarım) ben bedenden öteye ilgi duyarım en fazla ama o ötesinde gerekten ilgi çekici nadir insan var
+1 yılKendi hür iradesi derim, ne var bunda bu kadar abartacak üstelik? Herkesin kendi tercihi. Herkes o fiiliyatı sevmek veya yapmak zorunda değil neticede.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Evlenmeyi bekliyor ise iyi yapmış denilebilir. Ama hiçbir şekilde erkeğe yaklaşmamış ise gençliği boşa gitmiş de olabilir. Kişi ne düşünüyor önemli olan odur.
00 YorumlaKişilik olarak olumlu ya da olumsuz bir şey düşünmem ancak bazı şeyleri vaktinde yaşamak gerekir. Geç kaldıktan sonra zamanı geri alamayacaksın sonuçta.
00 YorumlaKafa dinlemek ne alaka, yarın öbür gün keşke sevisseymisim der bence.
15 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaş geç bir yaş değil ki miller çok abartıyor her şeyi
Soran+1 yılÇok takılıyorsunuz bence bunlara
Soran+1 yıl38 yaşında evlendi kuzenm ve öyle pişmanlıkları yok. Çok bel altı düşünüyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkendi tercihi ise sorun yok ama toplumsal ve öğretilmişlerden kendisini engellemiş mahrum bırakmışsa yalnış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Halinden memnun mu? Mutlu mu :)) Bana yorum düşmez. Sevişmek ya da sevgili yapmak gençlişi yaşamanın bir koşulu değil.
00 YorumlaKişisel tercih meselesidir. Ama belki de bazı insanı duygularıni hala kaybetmemiştir. Bence hiç bulaşma bu işlere çocuk istersen bul birini evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 40 yaşındayım ama bir kaç sevişmenin ötesinde bişey yaşamadım, aşırı istekliyim ama her önüne gelenle de bu iş olmuyor, evlilik desen o da pek mümkün görünmüyor bu saatten sonra, yine el arabasına devam 😏😏
00 YorumlaBu temizliği inandığı fikirlerden alıyorsa bu zamanın elması denilecek kadınlardan biridir derim.
Hep böyle kalın.00 Yorumla
+1 yılAllah kötüden ve kötülükten uzak tutsun tez zamanda bir baba yiğide düşsün derim.
00 Yorumla
+1 yılne düşünmemiz gerek olabilir isterse gider bir otele günübirlik yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tebrik ederim sabrı için. Sonuçta kendi kararı saygı duyarım
00 Yorumla
+1 yılKacinci sorusun bu soruyu yeter artık vereceksen ver sende kurtul bizde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl4 yıl sonra ben o olacağım. 26yim yanaktan öptüm onunda bir olayı yok çocukça bisey.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlı 😊
Cevap sahibi+1 yıl😀😀 sende durumlar nedir?
Soran+1 yılÖpme olmadı ama ortaokulda el ele tutuştarak yürüdüğüm birisi olmuştu :D
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşında misin
Soran+1 yılOlacağım henüz olmadım 😊
Cevap sahibi+1 yılIçine sinmeyen biriyle sevgili olup öpüscegine hiç gerek yok zati. Karşılıklı aşk bağlılık huzur tutku saygı sevgi olacak ki anlamı olacak. Şimdikilerde sadece tutku var
Soran+1 yılO da tam tutku değil hatta. Bence de en güzeli karşılıklı aşk, bağlılık, mutluluk. Geçen birisi diyordu kimseyi sevemem diye 3-4 kişiyle sevgili olmuş ama aşk olmadan. Saf duygularının hiç birisini hissedemez artık o büyülü hissi tadamayacak. Sevgiği kişiyle ilkini yaşasaydı katlana katlana artacaktı o anki hisleri şimdi alışkanlık olduğu için aşık olsa bile zaten bildiği şeyler o kadar heyecan ve duygu olmaz. Hiç o büyüklükte bir hissi tadamayacak yani
+1 yılBence dünyanın birçok nimetinden kendini mahrum bırakmıştır.
00 Yorumla
+1 yılBenim olmasını istediğim bir kadın olur.. Temiz kalmış.. Olgun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıl37 yaşında sevişmemiş bir erkek hakkında ne düşünürsün peki?
iyi yapmışsın bu kafa dinlemek değil ama pişman olmamak bence.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇirkindir. Hayat şartları buraya itmiştir. Veya cinsel isteksizdir bu durumdada hayat şartları buraya itmiş oluyor xD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek versiyonuyum.
İnsan duygusal yönden eksik kalıyor. Mutluysan sorun yok ama. Yinede hayat boşa geçmiş gibi oluyor.00 Yorumlaİyi yapmış bosversene sen şimdi bir sürü sapık yorum yapicak gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSevişmemek gençliği yaşamamış demek değildir. Bence doğru olanı yapmışsın. Senin adına güzel bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu cevap bana da gelmiş olacak. Ben de hiç yapmadım..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇılgın bakire diye düşünürüm ben. 🙄 Çok takma knk hiçbir şey olmuyor seks yapınca yani nedir ki
00 YorumlaHerkesin kendi tercihi illa sevismesi gerekmez insan nasıl mutlu oluyosa öyle yaşamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yazık derim ya artık birini bulsun da doya doya sevişsin
00 YorumlaGenclık yasamakla sevızmek ne alaka anlamadım kanks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkesin armutun sapı üzümün çöpü demiştir. sevişmemesi normal olabilir sonucta
00 Yorumla Yani vahim bir durum ama bir sevişirse 30 senenin patlaması nı yaşar
00 Yorumla
+1 yılBence En iyisi Erkeklerin Sikip sikip bitaktiklarindan Değılsın
00 Yorumla
+1 yılSeksi geçtim de gençliğini yaşa icin de kalmasın
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılHayatını boşa geçirmiştir.
10 Yorumla şu an ki durumu ne alemde?
00 Yorumla
+1 yılHerşey nasip kısmet kötü ve iyi bişey diyemiyorum
00 YorumlaHenüz geç kalmamış olgun bir meyve
00 Yorumla
+1 yılolabilir türkiye burası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen güzeli bulunmaz bir nimetsin sen
00 Yorumla
+1 yılFire derim o kadın erkeği öldürür
00 Yorumla
+1 yılArtık yapma zamanı gelmiş derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKezban
49 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
Cevap sahibi+1 yılBilmem yaşaması gereken insani duyguları yaşamamış hanzo gibi mağarada kalmıs gibi geliyo
Soran+1 yıl"Yaşaması gereken" öyle bir gerekçe yok :D
Cevap sahibi+1 yılİnsani duygu eğer canın hiç istemediyse sağlıklı olmadığını düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılErken menopoz belirtileri falanda olabilir bilememdim
Soran+1 yılİnsan kendi kendini tatmin edebilir. Zaten edemiyorsa sorun
Cevap sahibi+1 yılKendini ederse olur ama 30da çok geç
Soran+1 yılDeğil aslında millet fazla kudurmuş insanın önce aklı beyninde olsun bazı kişiler sürekli bel altı düşünüyor mesela :D ayrıca insan seks yapmadan da yaşar ki kendi kendine tatmin eder yaşı yoktur bunun geç değil yani hiç yapmasa da olur 2sinde de boşalıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAma olsun 30a kadar neden yapmaz ki
düşünemem bişi :) seks yaşta değil ruhtadır :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeni almasini düşünürum
#Emirhancankir100 Yorumla
+1 yılBir an önce sevişmeli diye düşünüyorum
00 YorumlaMal canım moron ya da çok çirkindir
00 Yorumla27 yaşındayım bende henüz hiç yaşamadım anormal mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılyangın yeri diye düşünelim mi?
00 Yorumla
+1 yılÇegingendir diye düşünürüm
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılKonuşmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılKafasında neler dönüyordur şimdi onun
00 Yorumla
+1 yılDefine bulmuş gibi hissederim kendimi
00 Yorumla
+1 yılkafayı dinlemiş
00 YorumlaTertemiz ya
01 YorumlaYanıyordur ya off
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHelal olsun Sana kaldımı böyle Kızlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörürse ölebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevince ne oluyor başın goye mi eriyor
00 Yorumla
+1 yılHelal derim
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 30 yaşında ve hiç sevişmemiş bir kadın hakkında ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım