Selam kızlar
Benim özellikle sıcak havalarda vajinam terliyor. Ve bu da değişik bir kokuya sebep oluyor. Kilom da normal 1.65 boy 52 kiloyum. Hergün duş alıyorum ve koltukaltımı da deo stickliyorum acaba koltukaltından terlemediğim için mi vajinadan terliyorum? Başka bir sorun olabilir mi sizce?
Benim özellikle sıcak havalarda vajinam terliyor. Ve bu da değişik bir kokuya sebep oluyor. Kilom da normal 1.65 boy 52 kiloyum. Hergün duş alıyorum ve koltukaltımı da deo stickliyorum acaba koltukaltından terlemediğim için mi vajinadan terliyorum? Başka bir sorun olabilir mi sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ic camasirinin yapisindan buyuk ihtimalle ve dar seyler giymendendir vajinaya uygun ic camasiri secmekisin sagligin acisindanda
Terlemek vucudu sernletmek için üretilen sıvıdır bu vajinadakiter iki derinin birleşip daha sıcak bir alan yaratmasına baglı mendil selpak koy teri emsin ama daha buyuk bir sıkıntı vajinanın kararmasına neden olur zamanla
Terler yav normaldir kafaya takma dar giyinme ve pamuklu iç çamaşır giy koku olur terliyor sonuçta o kadar da olur
Normal, ter bezleri çok çalışıyordur ya da pamuklu giymiyorsundur.
Vajinada ter bezi olur mu ki? Ter mi başka bir şey mi acaba? Başlığa da iyi ki kızlar dedim, erkeklerden fikir alıyoruz resmen.
Tabi her yerde var, ter değilse doktora git ama terse de normal.
Sıcaklığı düşürmek amaçlı, bildiğin gibi.
Sürtünme olmuyorsa vajinensal bir sorun doktora gidebilirsin.
İç çamaşırı olarak ne kullanıyorsun hava almayan kumaş gibiyse o yüzden terler
olabilir... sıcakta terlemek normaldir... bende terlerim... herkes terler... özellikle insanın hava akımı olmayan yerleri daha çok terler... parfüm gibi şeylerle üstesinden gelebilirsin...
Benimkine terliyor bence o kadar büyük bir problem degil
İç çamaşırı olarak ne giyiyorsun ve pantolon mu giyersin
ter kokusu cidden kötü kokuyor orda
Pamuklu iç çamaşırı tercih et belki ondandır
Külot giyme hava alsın
bu soruyu 1 senedir düzenli olarak görüyom
Yok iki gun teknik uygula ulas geçer
Ne tekniği?
Soruna cevap bir
günlük ped kullanmalısın
Cokmu terkiyi