Erkeklerin cinsel aktivite süresi 1,5 ile 7 dakika arasında seyrediyormuş. Fakat erkeklerin birçoğu 2 dakika ya da daha az bir süre içinde boşalıyor ve partnerlerini tatmin edemiyorlarmış.
Bu surenin daha altında yaşanan cinsellik taraflarda hazza tam anlamıyla ulaşamama, fazlası ile fizyolojik nedenlerden dolayı bıkkınlık ve aşırı yorgunluğa neden olur.
Ozellikle kadınlarda belirli bir sure sonra başlayacak olan kuruluk sorunu zaten iliskiyi devam ettirebilmeyi imkansız hale getirecektir
benim fikrime göre, duruma göre değişir quickie dediğin zaman 3 5 dakika kafidir ama konvensiyonel bir yöntem tercih edersen 30 45 dk arası normal. yapılan ankette vaginal seks için ideal süre 7 13 dakika arası gösterilirken toplam sürenin 20 30 dakika arası olması gerektiği belirtilmiş
Erkeklerin çoğu kendini tatmin etmek için seks düşünüyor. Ben tersine karşımdakinin tatminliğini istediğim için uzun tutmaya çalışıyorum ve ön sevişme dokunma dil kullanma gibi yöntemler ile hazzın seviyesini yükseğe çıkartmak önceliğim.
Kadın erkeğin tatmin olduğu süreler farklılık gösteriyor ideal zaman dilimi yok eşler 2 dakikada boşalır 15 dakikadada iş bu aynı anda gelmeyi dengelemek gerekiyor.
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
96
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadar kisa mi ya? Kadinlar zaten erkekler gibi ilk girişten itibaren zevk almiyor yavas yavas zevke donuyor kadinda. Tam zevk almaya baslayinca erkek bosaliyor zaten. 7 dk bile cok az. Kadin 3-5 dk ya basliyor zaten zevk almaya. Bu durumda erkek 7 dk boyunca zevk ustune orgazm, kadin 5 dk penise alisma süresi yavas yavas zevke donustu 2 dk zevk aldi derken kadın doyuma ulasmadan, birak doyuma ulasmayi zevkin z ini alamadan bitiyor is. 15 dk falan surmeli. Bu sureler kadina yetmez.
millet baya üç dört saat falan yazmış hatta bir mavili garanti bile vermiş gece gece iyi güldüm. herkes terminatör gibiyse bu erken boşalanlar kim ulan? yetmez ama evetçi tayfa gibi bir şey herhalde bunlar. ne diyelim yiğitler çıkarın gölgesinde serinleyelim bari neyse efenim ön sevişmeyle birlikte 15 ila 20 dakika yeterlidir 30 u aştığı zaman hem partner (yahut partnerler bilemedim.) sıkılır hem yavaştan kurumalar başlar falan gerek yok.
Bulamaman senin sorunun ve kalitesiz oluşunun bir göstergesi olmalı 🤭 ucuz etin yahnisi sert olur misali.. Ben iddia ediyorum sen çamur atıyorsun. Acı olan bunu hiç bir zaman öğrenemeyecek olman 😎
İnanıp inanmamak sana kalmış pek umurumda olduğunu da söyleyemeyeceğimi belirtmek isterim. Yaş sadece rakamdan ibaret, tıpkı 27 olman gibi. Ama akıl yaşın öyle demiyor 🤭
Dikkatini çekmek istiyorum, yorumun da bana istinaden bir sataşma vardı. Ben sadece o kısımla ilgilendim ve cvp yazma gereği duydum. Saygı da kusur ettiysem affola.
Soruyu soran arkadaş yorumuma beğeniyi bu gün atınca bende bildirimden yeni gördüm bir bakayım derken o da nesi 🤭 Genelde takip etmiyorum bildirim gelmediği sürece. Ben yapabileceğim şeyi söyledim ve arkasındayım. Ama dalga geçer şekilde alay etmen hoş değildi.
Turkiyenin genel sorunu erken bosalmayken erkeklerin bu söyledikleri sadece gülünç olmaktan ibaret boşalma süreleri max 10 dakikayken penis boyutlarinin ise 12 13 cm olduğunu araştırmalar ortaya koyuyor. Erkeklerdeki bu kompleksi anlamiyorum yazık...
Ozaman malesef her erkekle boşanırsın istersen bilimsel araştırmaları oku her sağlıklı erkek ideal boşalma süresi 2 ila 10 dakika arasındadır. Evlenme bence evleneceğin erkeğe yazık Allah sabır versin. Bunun için boşanmak Allah korusun.
@ayberkrodoplu sen bii heycan yaptın böyle hayırdır ya benim kararım benim gorusum g. ot sen halerde 1 dk bosaliyisun her erken boşanmasın diyenlere yorum yapmissin
Senin görüşün diye insanlara hakaret etmeye hakkın yok. Yorum yaptım çünkü sağlıklı bireylerin böyle sağlık personeli olmayanlar böyle cahilce konuşunca yorum yapasım geliyor.
Kardeşim evet en geç 2 ile 10 dakika da boşalıyoruz ama boşalınca istek bitmiyor boşaldın diye sen Seksi bitirirsen ya karın seni aldatır ya da boşar kadın doyana kadar devam etmek zorundasın aynı şekilde kadında erkeğini
çok ustaca bir soru cevabı da o kadar ustalık kokmalıdır ideal seks ayak tırnaklarından başlayıp saç teline kadar milim milim teninde kuru yer bırakmayacak şekilde 69 ile süslenip misyonerlik ile biten seks uzun bir serüven ve nefes kesici adrenalin ile harika olur süre saat olarak verilemez ama çok uzun yaşanır
Sen ideal seks süresi demissin ama bosalma suresine dönmüşsün ideal sexin suresi olmaz önemli olan karsilikli tatmindir söyke birsey var erkek 1 ila 10 dk arasinda bosalabilir onemli olan senide bosaltabilmesidir ön sevisme oral sexle seni iyice hazirladiktan sonrasi zaten kolay ayrica erkek bosaldi diye seks bitmez yeterki sertligini koruyabilsin ve 2 3 4 yapabilirse emin ol pestilin cikana kadar seks yaparsiniz önemli olan dik durabilmesi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence 4 saatin altinda yapan erkek kendine erkegim demesin
Ben sana bilimsel olarak gerçeği söyledim ama sen bilirsin. Normal erkek sağlıkçı biri 2 ila 10 dakika arasında boşalır. Senin dediğin geç boşalma sorunu böyle birinde kısırlık olabilir. Tabi sizin gibi cahiller ahahah 1 dakikacılar basmış disslike a diyor evet 1 dakika sürüyor ve memnunum bu durumdan sağlıklı olan bu çünkü senin ama beynin bunu algılaması zor.
O anlamda bir dakika değil zaten etkenler arası tabikide dediğim gibi bu cinsellikte değişken bir süre bazen hiç kaldıramazsın bile ki buda boşalmaması demek oluyor ama bazen de 10 dakikaya çıkabilir zaten boşalmak sorun demek değildir. Korunuyorsanız boşalmayı dert etmezsiniz. Boşalma ile cinsel ilişki bitmiyor bu algı yanlış.
Bir cinsel ilişkinin bitmesi için sertliğin bitmesi lazım ereksiyon bitmeden cinsel ilişki mantıken bitmez boşalma ile ereksiyon bitmez yani belki 4. ya da 5. Boşalmada biter o insana bağlıdır. Hem sadece girip çıkmanın cinsellik olduğunu zannedenler de var süreyi uzatmak size bağlı.
@ayberkrodoplu ne korkmasi sanki adam karsimda oturmuş da gel senle iliskiye girelim dedi bende korktum 😀 Sosyal medyada ben burda neler neler gördüm hepsini takacak olsak ohooo çekilmez
Burada 2-3 saat yaparım diyenlere bakmayın. En fazla 20 dk sürer erkeğin sevişme süresi 2. Boşalma dahil. Ama bosaldiktan sonra da kadınla güzel anlar yaşayarak veya ona oral yaparak, sevişerek bu seksi uzatabilirsiniz ;)
Valla inanmıyorum 2 dk nedir. Ergen ken olabilir ama yetişkin evlenmiş erkek o süreyi uzatır. İlk sefer 10 dk falan oluyor herkes memnun 2 sefer zaten 30 dk bile alabiliyor. Kendini eğitir erkekler o kadarda ölmedik
Abi siz harbi misinz ben 30 40 dk suruyo bosalmam..8 9 posta atiyorm.. d saglikci oldugum icin ertesi gun ignesini bile yapiyrm. d bilmiyosan yaomayin arkdass.. d daha kadin nasil orgazm edilir onu bile bilmiyor cogu. D
Çoğul konuşmayalım lütfen tecrübe varsa nasıl olmasını bilirse insan 6 7 saat bile sürer erkeklerin kısa sürer doyuramaz evet ama nedeni ise sonuca ulaşmak
Olurmu öyle ben partnerimle en az 20 dk seks yapıp önce parnerimi orgaz edip sontada ben boşalıyorum. Süreyi uzatmak için tepmpolu ve ritmik glip gidişler le bu mümkün.
Ön sevişme ve ilişki 30 40 dk iyidir. Uzun uzun her titreşimi hissederek saatlerce sevişebilirim ama. partnerimin hem sıkılmasını istemem hemde aldığı keyfin acıya dönüşmesi iyi olmaz. Kadın hassatır.
İdeal süre diye bişey yok aslında. Erkek patnerini rahatlatır mutlu eder sonra kendide rahatlar o ideal seks olur. Süre o anki psikolojiye odaklanmaya göre değişir artık
Kişilere göre değişir sen 5 dkkada orgazm oluyosan oda oluyosa sorun yok Ama sen 15 dkkada o 5 dkkada olursa sorun olur Ortalama 10-15 dkkadir Kişiden kişiye değişebilir.
Kendini kontrol edebilen birisiyim sevişme hariç minimum 45 50 dk çalışırım, eğer uzatmak istersem 1.5 saati geçiyorum. Bu iyi ya da kötü diyemem ama hep mutlu edip mutlu olmuşumdur.
@Fluuman Eğer boşalma sırasında duraksayıp beklersen saatlerce bile yaparsın ama bence boş iş seksin anlamı kalmıyor. İlla uzun sürsün istiyorsan geciktirici krem&prezervatif var.
KS deki terminatörler 5-7 saat arası yapıyorlarmış 😬😂🤷🏽♂️ ideal süre 30-45 dakika bence fazlası iki taraf içinde zor olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben 45 yaşındayım 15-20 dakika gir-çık yapmadan kesinlikle boşalamam. Ön sevişme yarım saat, ilişki süresi 20 dakika desek, toplamda cinsel aktivite süresi 50 dakikadır bende ya da düz hesap 1 saat diyelim
Ulan bir erkek olarak yazıyorum benim normal boşalma sürecim 25 30 dk buluyor sanırım sekste çığır açarım😎😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Heyecan ve istek arttıkça boşalma çabuklaşır. Erkek seks yaparken süre çok uzarsa anlaki pek fazla isteği olmadığındandır sebebi ise çok yapa yapa doymuş olmak 😁
Fantastik bir insanla olunca oluyor bn sahsen sabahlara kadar sevistimi bilirim.. d tabi is yalnizca delige sokup cikarmak olmamali karsilikli arzu sihirli kelimeler orgazm edici opusmelrr vs.. d cogu kisi daha opusmesini bilmiyor.. d
5 saat bosalmadan durayamayn erkek de erkek demesin kndine yani
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kişilerin tatmin olma süresine göre değişiklik gosterir. Yinede en az ön sevişme hariç 5 dakika olmalı. Ön sevişmede de partnerin kıvama getirilmiş olması gerekiyor