Sevgilinizin/eşinizin geçmişinde bu tarzlarda bir ilişki barındırdığını öğrenseydiniz tepkiniz ne olurdu?

Büyük bir şey kardeşim bu soru. Belki tek kişi ile ilişkisi olmuş olsa ve bana vereceği güvenle dürüstlükle beraber ilişkimi devam ettirmeye çalışırım ama grup işin içine girince olayın rengi değişir.
Asla "asla" dememeye çalışıyorum. Hayatıma almak istediğim bir insana böyle bir soru yöneltemem, hayatıma girdikten sonra da mümkünse bana geçmişinde yediği nanelerden bahsetmesin.
Olabilir neden olmasın;)
böyle bir duruma tepkim de tabiki olmaz. Beni alakadar eden bir durum değil nihayetinde benden önceki cinsel hayatı.
Hadi grup tamam da swinger ve cuckold, hele hele gay iliski yaşamış adamı ben erkek halimle kabul etmezdim be 😅
Merak ve tatminsizlik insani hayatta tutar. Diri ve tetikte kılar. En rutin faaliyetlerimizden en extrem faaliyetlerimize kadar bize lazım olan enerji ve motivasyonu sağlar. Ve doğrudur bu duygular insana herseyi yaptırır.
Ancak insan bilir ki; merak ve tatminsizlik duygusu azgin bir dev, aç bir ejderhadır. Kademeli ve dengeli olarak beslenmeleri gerekir. Önüne bir anda herseyi koyarsa kişi oğlu, bu hisler bunları bir çırpıda yer, tüketir ve nihayetinde daha fazlasını ister :)
Yemeğin lezzetini henuz doymamışken alırız :) doyduktan sonra değil.
Bazı seylere merak duygumuz ve tatmin eksikliğimiz kalmalı ki hayatta bir anlam oluşturacak amaçlarımız olsun. Zira hayat bir amaci oldugu surece tat verir ;)
Zaten kendini dizginleyebilme yetisi olana insan diyoruz 😅 bu yetilere sahip olmayabilen kişilere burdan selam eder hürmetlerimi iletirim 😅
Aman efendim estağfurullah 🤭 herkesin olur öyle bazen şeyleri 😅 fazla şeyetmemek lazım yani
Cevap
15Cevap
Ben ne konuda büyük konuşsam başıma geliyor, köşede saygı duyayım😂
Çılgın mısın sen sen şaka yapıyorsun sanırım olur mu öyle şey kaçarım ben öyle kadının yanından ilerde başını belaya sokar
Sakin ol reyiz yok oyle bisey yaptığımız yahu 😅
Ben cuckoldum. Dolayısıyla beni kim kabul etse razıyım.
Geniş düşünen biri olmak gerekir bunları yapabilmek için ve birazda maceraperest
Daha once grup yapan kiz istemezdim ve is evlilige gidecekse
Olabilir. Ben de yaşadım çünkü, ne hakla onu yargılayabilirim ki?
grup swinger cuckold ilişkisi yaşamış olması beni dahada çeker böyle biri önceliklidir benim için
Olabilir
Peki neden
Olabilir
sen yasadın mı cılgın seyler pekı
Bir ürkütücü bulurum o kesin.
Benim için sorun değil bunlar
Soruyu soran arkadaş, senin için sorun mu?
Geçmiş geçmişte kalmıştır
Huylu huyundan vaz geçmez..
Eşcinsel hariç diğerlerine ilgim var
Olur hatta beraber de deneyimlesek güzel olur
Olabilir ve olmalı da
Kesinlikle olabilir
Olabilir
asla olamaz.
Bunlar bana ters
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?