#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴

Giydiğin jartiyerle de uyumlu olmalı ama. Örneğin, beyaz bir jartiyer ve siyah oje... Çok alakasız olur. O yüzden kışkırtıcı olması için resimdeki gibi baştan aşağı siyah olmalı. Ben siyah ojeyi, ten rengi beyaz olan kadına çok yakıştırıyorum.
ister inanın ister inanmayın ruj u bilemem seven erkek vardır sevmeyen vardır.. şu son dönemlerdeki sıradışı olma cabasıyla uçuk renklerle siyah mavi sarı vs renklerle tırnak boyuyolar ya, hiçbir erkek için ilgi çekici olmuyor hatta tam tersi hoş gmörünmüyo.. isteyen bu konuda küçük çaplı erkek cevrensinde bir anket yapabilir...
Ojeli kadın da seksidir ama görseldeki kadının seksapalitesi ayrı bir hoş
Ojeliler değil de, sütyenliler çılgınca geliyor bana
Cevap
94Cevap
Oje, makyaj, pirsink (yazılışını bilmiyorum ) ve sövmeyi hiç bir kıza veya kadına yakıştıramıyorum. Sebebi doğallığı aykırı geliyor. Doğal seviyorum sizin anlayacağınız...
bazen satanizmi çağrıştırdığı falan oluyor ama o gözle de bakmıyorum tabi :) bana göre siyah oje kullanımı kırmızıya göre daha ateşli geliyor. yani cinsellikte daha ateşli olduğunu düşünürüm şahsen
başlı başına oje rengi benim için çok bişi ifade etmiyo açıkçası.. ama giydiği kıyafete göre ve tırnaklarının bakımlı olmasına göre etkileyici oluyor ;)
Bir miktar sadist duygularım var ve hırçın renkler benim için çok fazla anlam içeriyor siyahsa bunların en başında geliyor...
Siyah oje tutkunu hatırlıyorum sanki! Kadın her hali ile bir mucize zaten. Siyah ojeli olsun olmasın her daim bakımlı kadın gerçek kadındır.
belli başlı ojeler insanın karakterini yansıtır. siyah oje asalet ve seksiliği yansıtır
En seksi oje fire Red canım vireq tırnak yapın ve parmak ların benim gibi estetik olursa ee yani
Kıyafeti böyle olursa titrete titrete orgazma ulaştırırız
Tanım: bir potansiyel t. cavüzcü ve pedofili kişisi beyanı.
Sert seven kızlardır.
Ellerinin yanında ayaklarına da sürüyorlarsa, çok daha güzel olan kızlardır.
(bkz: aslında tek istediği dev godzilla s. ki) :d
Ürkütüyor. Emo veya sato havası veriyor. Tabi sadece renginden ötürü sirenlerde var.😂
Normalde kadınlarda tırnak uzatma olayını sevmem de görselli görünce bir afalladım 😂😂
Burda dikkat etmemiz gereken şey gerçekten siyah oje mi 😅
Siyah oje değil ama siyah babydoll gibi kıyafetleri fazlasıyla çekici buluyorum
Her ne kadar kadınlar tarafından daha az tercih edilse de, siyah iç çamaşırı vücut hatlarındaki kusurları ortadan kaldırıp kadını daha seksi gösterir. Asaleti ve kusursuzluğu anlatan siyah, tutkuyu da simgeler.
Resimdeki gibi bir ojeliyi kim beğenmez ki
Nightmare atı gibi kız
Siyah oje dışında herşeyin olması herneys3 siyah rengi benim için kusursuz muazzam ve tapılası bir güzelliktir bu yüzden ojede de severim
Islak dudaklı ve arzulu bakan kadını Seksi buluyorum.. Aksesuar sdxilik sağlamıyor sadece dikkat çekici oluyor.. Ancak ıslak dudak görünce tüm hormonlar ciduyory
yapma be cidden damardan girdin hele bir de beyaz tenliyse siyah oje beni benden alıyor
Ojesini bilmiyorum ama bak şu resimdeki pozlar varya, işte bunu çok itici buluyoruz. Kimse kendine mahrem bir kadını böyle davetkar görmek istemez.
Siyah ve kırmızı renkleri çok severim. Ama bilakis siyah ayrıca tahrik edici. Parmaklarının vücudunda gezdiğini hissettiriyor insana...
Sadece oje ile seksilik olmaz ki. Ama baştan aşağı siyah ya da ufak siyah dokunuşların yanında siyan oje olabilir.
Siyah ojeyi siyah rengi baştan aşşağı severim kırmızıda olur
genelde siyah iç çamaşırlı kadınlar seksi gelir, buna kırmızı oje, ruj ve stiletto ayakkabılar, aksesuar olarak siyah çerçeve gözlük, ince uzun sigara şahsen bir çilmiş kaftandır.
Siyah, kırmızı, gri ve mor ojeyi kadınlara çok yakıştırıyorum..
French de dahil.
Siyah oje seksidir tabi o siyah sutyenin icinde dik memikler varsa
Bu detaylar beni fazla etkilemiyor ya da ben fark etmiyorum etkilendiğim konuyu.
Siyah tonlu makyaj yapan kadınlar evet çok seksi geliyor
Bu kadını seksi yapan siyah ojesi değil yalnız onu söyleyeyim dolgun göğüsleri siyah babydoll ve mükemmel jartiyeri 😋. Tek başına siyah tırnak istediğin kadar boya
İğrenç ötesi çirkin bir kadın bence her şey gt meme değil
Görseldeki mi
Evet
yorumuna sağlık kesinlikle haklısın
kadın güzel değilse isterse altın suyundan oje sürsün önce yüzüne tenine bakılmalı
Valla ojenin rengiyle seksiliğin arasında pek bağ kuramıyorum
Bence gayet seksiii duruyor ama herkese de yakışmıyor. Kabul etmek lazım 😂 elleri, fizigi guzel olacak falan filan.
Evet ama özellikle de ayak tırnakları siyah ve kırmızı ojeliler gözüme daha hoş geliyorlar :)
Ne alaka seksi demek vücut ile alakalı bir kavramdır
Görseldeki ne çirkin bir kadın ya.
Kadın çirkinse boya bidonu dökse gene bulmam.
Ateş ediyor bana göre çok Seksi
Neden bilmiyprum ama gotikler ilgimi çekiyor
kırmızı ojeli daha iyi
O ne be havvayı kovalayan lilith gibi
üfff kadına bak bee,, bulurum seksi bulurum üfff beee😁😂
bu kadinin her yeri seksi
Ojesi değil bakışlarında tutku önemli 👍
Kadın var birde kadın var
Renk olarak değilde eldeki duruşuna zarif parmaklarına bakarım 😀
Böyle bir kadın ise yakışır tabi
Ben mavi sürüyorum diye seksi değil miyim yani 🥺
Yani bu kadın oje sürmesede olur
Bu kadın normalde de zaten cok sexsi
Siyah oje değil de siyah çorap
Siyah oje güzel duruyor ama tırnaklar uzun olmalı
hemcinsimi hiç bir şekilde seksi bulamiyorum
gerçek bir hetero işte :D
Evet siyah ve bordo ojeler özellikle teni beyazsa
Oje olmasa hiç seksi olmazdı fotoğraftaki
Ben kırmızıya hastayım
Ben hic seksi bulmuyorum.
Bulurum tabi, sen de sürer misin?
siyah asaletir herkes Taşıyamaz
Seksi ve hırslı buluyorum, sınır tanımayan..
Oje moje işim olmaz süslerle seksilik oynamam
Ojenin cinsel bir anlamı yok bence