Evet, soru başlıkta yazıyor arkadaşlar.
Şahsen benim için ideal penis boyu en az 16 cm olmalı. bunun aşağısını çok küçük olarak görürüm.
Şahsen benim için ideal penis boyu en az 16 cm olmalı. bunun aşağısını çok küçük olarak görürüm.
vajinayı tanımadan penis ölçüsü derdine düşmek anlamsızdır. ideal ölçü konusu cinsel haz için değil gebelik ve acı duymamak adına belirlenmiştir.
vajina girişi dar içi yumruk hareket edebilecek genişlikte ve ortalama normal hali 8 cm derinlikte bir organdır. esnek yapıdan dolayı 16-17 cm ye kadar esner.
gebe kalınabilmesi için ideal boşalma noktası rahim önüdür. 8 cm derinde olan rahim için ideal boşalma olması amacı ile en az 8 cm penis olmalıdır. kadının acı çekmemesi için de 16-17 cm yi geçmemesi gerekir
vajina üremek için bir iç organdır. iç organlar zevk veya gıdıklanma gibi hisleri algılamaz. sadece doluluk hissi yanma veya acı hissi algılar. zevk almayı sağlayan sinir ağı vücudun dışındadır. aynı mide gibi düşünün. asla midenizden yemeğin lezzetini alamazsınız. ancak ideal yemede doluluk, fazla yemede ağrı, baharatlı yediğinizde yanma hissedersiniz. ama lezzeti dilinizden ağzınızdan alırınız
vajina da sadece doluluk hissi algılar. penis uzun ya da geniş olursa ağrı hisseder eğer kuruma olursa yanma hisseder.
vajininal orgazm yoktur arkadaşlar. vajina ilkgirişte 2-3 cm kısmı dardır ve penisi kavrar. ama içerisi geniştir. penisi tam kavramaz. ilişki anında girişteki ilk 2-3 cm kısımdaki kaslar ile iç dudaklar bağlı olduğu klitorisi uyararak dolaylı yoldan klitoral zevk alınır. bazı kızlar hep iç dudaklarından şikayet eder. halbuki en önemli cinsel hazda iç dudaklardır. iç dudaklar penis hareketini klitorise iletir.
ama bu yeterli değildir. yok denecek sayıda kadın sadece gir çık işinden zevk alabilir. ilişki anında vücudun diğer bölgelerinden faydalanmak için sevişmek şarttır. sadece gir çık işi üremek içindir. sevişme asla kesilmez. ülkemizde öne sevişme kavramı yanlış anlaşılmıştır. biraz sevişip bırakılıyor sonra sadece pata küte gir çık işi yapılıyor. bu doğru değil. ilişkiye başlayınca sevişme devam eder kesilmez. ilişkiden önceki safhasının adıdır ön sevişme. ya ilişki anında sevişilmeli ya klitoris el ile extra uyarılmalıdır. klitoris ya da penisin uyarı gönderdiği beyin loplarına aynen meme uçları da gönderir. ilişkide memelerden faydalanmak avantajdır.
Peki diyelim ki küçük olarak gördün? Sonuç nedir? Erkeği terk mi edeceksin? Yoksa onu aldatacak mısın? Küçük de görsen büyük de görsen karşındaki erkeğin ne kadarsa ona razı olmak zorundasın. O yüzden böyle şeyleri düşünmek yerine karşındakini sevmeyi dene. O zaman gözüne istediğin boyutlar gelecektir.
Evet, eğer çok küçükse terk edeceğim tabii ki. Eğer çok küçükse bir ömür geçmez..
Bİr ömürden kastın ne? Kaç yaşındasın? En fazla kaç yıl daha aktif bir hayatın olacak? Bazı şeylere bakarak aldığın kocanı başkalarının yanında görürsen çok daha üzülürsün. Eldeki insanla idare et olur mu daha iyi olur. Bunun için adam terk edilmez.
Çok seversem işler değişir tabii ki. O zaman boyu fark etmez. Ama şu anda benim beklentim bu yönde.
Ancak doğru olan evlenmeden önce o kişiye bu işi sormanız ve ona göre karar vermeniz değil. Evlendikten sonra da sırf bu yüzden ayrılırsanız bu da çok uygun olmaz. O nedenle bence takılmayın çok. Ama yine de siz bilirsiniz o halde umarım çok seveceğiniz biri olur böyle şeyler için gündeminiz ve canınızı sıkan şey olmaz.
Yorumların için sağol. Yanlış bir şey söylemek istemedim. Eğer bu konuda bir sıkıntın varsa yanlış anlama beni, bu görüşler kişiden kişiye göre değişebilir. Ben çok küçük olursa muhattap olmam tarzı bir şey de söylemek istemedim ayrıca. Sadece beklentim bu yönde demek istiyorum.
Ben yanlış anlamadım sıkıntım da yok ben kendimi de biliyorum bu insanların yazdığını da biliyorum çok şükür. Senin amacın da kötü demedim. Bir insan hayatın her alanında olduğu gibi cinsel yaşantısında da mutlu olmak ve mutlu etmek ister. Benim burada tek anlatmak istediğim karşındaki insanda böyle bir şey yoksa da onun elinde olan bir şey değil onu bırakma ya da aldatma bu yüzden. Ancak iyisi olursa da senin adına sevinirim tabi.
Cevap
19Cevap
bu konuyu burda açtın ama yorumların çoğu sahte yani millet ibrik yarışın da biraz bana gülünç geliyo yorumlar çünkü karşı tarafta aşmış kendini illa büyük olsun büyük olsun bizim insanımız da bu sefer vkum pompalara vs yollara başvuruyo ebat kazanmak için oyüzden ideal olarak bu ebatları tercih edeni göremedik
he benim ki kucuk mesela 14 cm falan e nolacak simdi.8 cm vajinaniz var nedir bu 20 cm hevesi. bir soz vardir bilirmisin ne uzunu ne kisasi ne incesi ne kalini en makbulu içinde en cok kalani diye.
Ülkemizde amma zenci varmış sorsan 18 altı yok. Palavracılar.
İşlevi diye birşeyi sen yalayıp yutmuşsun maşallah 😃
Evet penis 16 olmalı. Vajina çapı da 3 cm olmalı. Çap olarak daha büyüğü sarmaz
Bendeki 16
Burada 3 kız resim istedi attım kırmadım baya beğendiler
ideal penis boyu 15 cm olabilir
10 cm den aşağı olursa küçük grubuna düşer
Kızlar görse güler mi çok değişik gözüküyor tuhaf baya benim ki bakirim daha hiç ilişki yasamadım neler tavsiye edersiniz
20de civarında ama bnmki sünnetsiz türk kızları sağolsun kaçıyor :D
En az 35 cm, aşağısı kurtarmaz :D
14-16 ideal ama kalınlığı da iyi olmalı.
Kendin sormuşsun kendin cevaplamışsın
30 dan aşağı olmamalı
Demek 16 cm yemeyi seviyosun😄
16-17cm
20 cm altıda kessin atsın taşımasın boşa 😂
Benim ki 19 cm 🙈🙈
Nedense burada benimki küçük diyenine rastlamadım. :d
19 büyük mü 😂😂milletin 22 23 hmk
19 cm büyük bence. Hatta baya büyük..
Bu güne kadar memnun olmayan olmadı ama millete bakıyorum eşşekten ödünç almış sanki ,😂zenci penisi gibi 23 25 ne hmk utanıyor insan penisimin var demeye 😂
25cm kanks
Kaçtane 16 cm gördün
En az 20
En az diyoruz, 20 cm Türk erkekleri arasında maksimum boy falandır.
Bilmem hiç öyle bir sorunum olmadı, tam tersi sorun yaşıyorum boydan dolayı zaten
Büyük penisle bir insan sorun yaşayamaz bence. Hatta alışılmadık şekilde büyük olursa ne kadar acı verici olursa olsun daha eğlenceli bir seks hayatı olur. Bir sürü farklı pozisyon denenebilir...
Tabiki öyle, ama çoğu öyle düşünmüyor ürküyorlar.
senin böyle düşünmende güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?