Nette atıp tutuyolar yarım saat bir saat diye ama gerçekte iki dakkada bitiyolar partnerini yarıda bırakıp uyuyolar benimkide öyle niye böylesiniz acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl30 dakika git gel yapıyorum diyen erkek eğer ilaç kullanmıyorsa net yalan söylüyor. Dünya ortalaması 5 dakika, 10 dakika git gel yapabilenler süper şanslı sayılıyor ama yarım saat içeride kalabildiğini idda ediyor iki tane squat yap, 2 dk plank yap desen yapamayacak olanlar?
İnanmayın arkadaşım. Sitenin ortalamasını alsanız 12-13 cm, dakikasını alsanız maks 7-8 dk çıkacaktır.
Yahu 10 tane barfiks çekemeyecek adamlardan gerçekten bekliyor musunuz barfiksten daha zorlayıcı olan bir şeyi yapabilmesini bu kadar uzun süre boyunca? :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geç boşalma sorunu olan biriyim. Doktorlar ile görüştüm fazla cinsel ilişki yaşadığın için psikolojik dediler. Geç boşalmak erken boşalmaktan daha kötü inanın bana. Partneriniz zevk değil acı çekmeye başlıyor, o tatmin olduğu zaman bıraksanız siz yarım kalıyorsunuz. Her şeyin fazlası da azı da problem ideal ölçüyü tutturmak lazım...
00 Yorumla
Sana öylesi denk gelmiş ahh senin şansına.. 20 dakika ile 50 dakika arasında değişiyor performansım ama bu durum kişiye göre değişebilir. Eğer çok ateşliysen ve beni çok etkiler ve süreyi kısaltır. Yani sana bağlı karşındakinin performansı. Artık nasıl sömürüyorsan...
00 Yorumla
Herkes bir değil zaten normalde 10 dakika da boşalmak sağlıklıdır. Ama en büyük sorun şu on sevisme yapmıyorlar sonra oldu bittiye getirip uyuyorlar. Sevişerek yapılan ve sonrasinda sohbeti ile devam eden ilişkiler daha sağlıklıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet önsevişmeli seviyorum desemde yinede yapmıyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
45Cevap
+1 yılAcikcasi ilişkiye girmeden günler geçiyorsa ilişki sırasında erken boşalma olabiliyor ama bu tecrübe ve güç kuvveti ile erkeğin hiç içinden çıkmadan uzun saatlerce arka arkaya basolirken kadinida arka arkaya orgazm a getirmek ve sonunda yeter artık diye yalvarmak mesele bu keşke senin içinde eleimden gelenin fazlasi olsaydı
00 Yorumla
+1 yılŞimdi yorumlar ben 1 saatten önce boşalmam diyen tiplerle dolacak 😂😂😂😂
61 Yorumla- +1 yıl
20 dakika üstü diyen yalan konuşur vajinanın içinde en fazla 20 dk kalır
Hayatı po'rno filmi sananlar onlar. filmlerde gördükleri kişiler bile her 10 dakika bir mola verip daha sonrasında tekrar ederler , bu yüzden uzun bir vakitmis gibi gözükuyor. Normal şartlarda maximum 15 dk. dır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi geç geliyor haydi boşa boşalll demesi yüzünden daha yakın zaman da boşalamadım... valla ben de anlamadım, çabuk boşalsak sorun geç boşalsak yine sorun! Ön sevişme çok önemli tabi..
00 Yorumla
+1 yılYahu sen buralar da yazıp cizenlere ne bakıyorsun , ama bıkmadan yaptığım bir şey var o da oral istersen sabaha kadar olsun yine durmam ☺☺
00 Yorumla
+1 yılHayda sana öylesi denk gelmiş ben ne yapayım.. Sanki 1:30 saat inletsem seni dayanacaksın da konuşuyorsun
00 Yorumla
+1 yılBiz kendimiz nasıl sizi zahmete sokmadan iki dakikada boşalıyorsak siz de öyle boşalın a q bir de sizi boşaltmaya mı ugraşcaz
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi bilmez ancak nasıl kadınların bir miktar ıslanması gerekiyorsa ve bu ıslaklık için birleşmeden önce işlem gerekiyorsa erkekler de buna ihtiyaç duyar yoksa bu tür şeylerle hep karşılaşılınır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken boşalma problemi vardır uzun süreli seks yapanlarda var.
22 Yorumla
Soran+1 yılBana tam tersini söyledi sık sık yapmadığımız için tutamıyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılBenim demek istediğim 20 30 dakika seks yapan erkeklerde var yok değil.. ama erken boşalma problemi aşılamayacak bir problem değil... sevişmeyi uzun tutmak lazım en başta hemen giriş çıkış olursa erken boşalma olur...
+1 yılBu genel erkeklerin sorunu bir nedeni yok tek cozumu geciktiricili takviyeler kullanmak
00 Yorumla
+1 yılAşırı istekle gazla sevişmeye başlıyorlar ve hddef bir an önce girmek olunca sonuç fiyasko..
00 Yorumla
+1 yılTıpbı yardım al yerter artık dersin gitgelden seninki yara olur gene karşındaki boşalmaZ
00 YorumlaSallamak ta üstümüze yok ondan 2 dk da değil normali 10 15 dk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni tanıştığım biriyle ilkim hep hızlı oluyor, ama biraz dinlenince telafi ediyorum. Sonuçta karşılıklı anlayış,
Ama bir yol daha var özel geceler için ilaç almak00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de erken boşalma oranı oldukça yüksek gerçekten
00 Yorumla
+1 yılAslinda ilk bosalim suresi dediginiz gibi kisa oluyor 2. Veya 3. Yariksaat bazen bir saate yakin oluyir. Kişisel olarak değişiklik gosterebilir
00 Yorumla
+1 yılHormonlar ile alakalı kimi 10sn sonra kimi 1 saat sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes bir değil bende geç boşalıyıyorum diye doktora götürdü annem
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnen?
Cevap sahibi+1 yılMast yaparken izlemiş beni yakalandım yani ona
+1 yılErkek seksde once kadını düşünmeli, erkeğin görevi budur. Kadin boşalmadan erkek boşaliyorlarsa o erkekte sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yılDeneyelim iştersen en 30 dakika 18 lik ona gore 😀😀
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyledir 😋
- +1 yıl
Gel bak iştersen yatakdayım Şu an 🌼🌼
+1 yılTam sertleşemeyen erkek erken boşalır. Doktora gidin sprey felan alın ama ön sevişmeyi uzun tut. Kendini kurcalat. Bir erkek en az 30 45 dakika boşalmamalıdır yoksa tadını alamazda veremezde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 dk ne ablacım sgshsgsghs kadın zorlamadıktan sonra boşalmıyorum
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEskorta gittim 1 saatlik hiç durmadım boşalmadım 😒 kadın 10 dk mola istedi devam ettik bidaha gelme dedi shsjdjshsjjd
Sanalda on posta atan tipler tamda o dediğin kişiler 😁😂
00 Yorumla
+1 yılpartnerınde iş yok 1 ciye boşaldı 2 ci devam etmıyormu
04 Yorumla
Soran+1 yılYok uyuyor genelde
- +1 yıl
sadce kendını tatamın edıp bırakıyor bencıllık yapıyor sen nasıl tatmın oluyorsun
Soran+1 yılMast yaparak
- +1 yıl
nerden buldun sen bu partnerı ya yanındakı kadını doyuramıyor zıkımle doyuramazsam bıle dılımle parmağımla orgazma ulaştırırım ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılFazla konsantrasyon performans eksikliğine yol açıyor, bende borçlar geliyor aklıma sabaha kadar yapsakta finale ulaşamıyorum
00 YorumlaDaha çok etkileniyorlar demekki
41 Yorumla- +1 yıl
Vajinanın verdiği sıcaklık ga fazla dayanmanin şansı yok ama tabiki 2 dk bosalmak iyi değil eğer sevişme anında erkek sadece vajinaya odaklı olursa tabi erken boşalır birde penis boyu kısa ve ince ise kadın için üzücü bir durum
Bir an önce bitsin derdinde olabilir... Sevgiliniz sünnetsiz mi Sünnetli mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak cinsel hayatın düzeniyle alakalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzensiz olunca erken boşalıyorum diyo doğrumu
- +1 yıl
Geneli için doğru. Belli bir düzene sokunca, yani cinsel birliktelik yaşamak biraz sıklaşınca performans biraz daha uzar.
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. yorumları okuımaya geldim :d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıliki dakika da sürse partnerimi yarım bırakmam
00 Yorumla
+1 yılSen beceriksizlere denk gelmişsin diyebilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kocan da erken boşalma sorunu mu var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç öyle değilim valla en az yarım saat
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha sık sevişmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılYarım vırakan yarımdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılporronuc kızların istediği şey oldugu için
00 Yorumla Benle denemek istersen 1saat iddaa ediyorum
00 Yorumla
+1 yılGenlerle alakalı bence iyi olanları da vardır
00 YorumlaNe bekliyosun kaçç saat lazmm
00 YorumlaBiraz da senden kaynaklanıyor
00 Yorumla
+1 yılher erkek bir degildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeceriksizdir peki sende hic oldu m
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenemek beleş yarım saat dururum icinde