+1 yılVallahi o durum Amerikanın bize alttan alttan sokuşturmasıyla oluştu. Ne alaka diyeceksin. Çok basit, Amerikalıların kendilerinin bile izlemedikleri dandik filimler olur. Bu filmleri sağlam bir fiyattan bizim gibi ülkelere kastırırlar. Ve biz de izleriz. Peki ne oluyor bu dandik filimlerde? Sana tanıdık gelecek bir sahne söyleyeyim.
Futbol takımının dansçı kızlığını yapan iki kız soyunma odasında üstünü değiştirmektedir. Kızlardan biri öbürüne sorar.
arsız kız-- En son kiminle yattın?
Mahçup kız-- Şeeyyyy ben kimseyle yatmadım.
Arsız kız-- Neee kimseyle yatmadın mı? Aman Tanrım nesin kızım sen rahibe teresa mı? Hahahahahha bak kızım eğer istersen erkek arkadaşımı bir geceliğine sana yollarım.
İşte böyle böyle soktular ahlaksızlığı kültürümüze. Ahlaksızlık yapmıyorsan hor görürler. Küçümseyip alay ederler. Ama gel ahlak kavramını bir kenara bırakalım. Sırf akılcı ve mantıklı düşünelim. Önüne gelenin altına yatan, barlardan çıkmayan, uyuşturucuyu su gibi tüketen ve bu tip şeyleri modernlik olarak gören bir kız düşün. Bu kızın hayatı nasıl geçer?
a) Süper geçer gam keder yüzü görmez hatta ömrü uzar.
b) Akademik anlamda çok yükselir ileride profesör olur paraya para demez.
c) Bir gün bir çöplükte leşini bulurlar. Herkes aşırı doz zanneder ama aslında tecavüze uğrayıp boğularak öldürülmüştür.
Sen karar ver.22 Yorumla
Soran+1 yılamerikanın blinçaltımıza etkisi konusunda haklısın ama hayata geçirip geçirmemek bizim elimizde :)
- +1 yıl
İyi ya madem, sen kendine neyi yakıştırıyorsan onu yap
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence yanlış ve gereksiz bir büyüme olgunlaşma çabası, ben eski jigoloyum, ulaşıp fuckbuddysiyle beraber grup istediğini söyleyenler oldu, bunun dışında lisede olup gizli olarak bakireliği bozmadan oral ya da anal ile orgazm yapabiliyorsan görüşmek istiyorum diyenler oldu, bu yaş gruplarındaki gençler 18 yaşını doldurmamış kişilerin cinsellik yaşamalarının suç teşkil edebileceğini bile umursamıyor, ben bir çok kişi çok defalar uyardığımı biliyorum, aldığım cevap sen yapmazsan başkasını bulurum, piyasa da erkek mi yok oldu, bence kesinlikle 19-20 yaşını doldurmayı beklemelisin
110 Yorumla
Soran+1 yılanladım, bakış açına katılıyorum, gençler denemedikleri, ulaşamadıkları seye karsı daha cok cekim hissediyorlar bu yüzden her konuda acele ediyorlar gibime geliyor benim de
Cevap sahibi+1 yılşöyle oluyor genelde kendinden bir kaç yaş büyük birisi onu kendisine keşfetmesi için yönlendiriyor bu mastta olabiliyor klitoris mastta olabiliyor, bir eşya ile anal mastta olabiliyor, bu zevki alınca orgazmda olursa sürekli yapıyor ve vajinada bekaretten dolayı tatmizsizlik doyumsuzluk oluşuyor, daha sonra da birisiyle sürtünme veya kendisine klitoris oral yaptırarak orgasm oluyor, fakat bir süre sonra buda yetmiyor çünkü vücut vajinal orgazm istiyor, bir süre sonra dayanamayıp birisine bekaretini bozdurarak vajinal seks yapmaya başlıyor, bü dönemde cinsel ilişki yaşamaya orgazm olmaya başlayan kız arkadaşlarına dikkat et fizik olarak genelde ya daha oldun ya da dolgun gösterirler bunu da kendilerince seksi büyümüş bir kadın olarak yorumlarlar
Soran+1 yılevet, daha dolgunlar, daha cok östrojen salgıladıkları için mi daha dolgunlar, erkekler için de mi geçerli bu doyumsuzluk?
peki anal zararlı değil mi, zevk için değer mi, anlayamıyorum, kusura Bakma sorum biraz alakasız olabilir :D?
Cevap sahibi+1 yıldaha detaylı konuşacaksak gizliden çıkayım cevaplar roman gibi uzayıp gidiyor xD
Soran+1 yılahahaha gerçekten üşenmeyip yazdın çok teşekkür ederim, xper kazandıralım barı
Soran+1 yılolur bana uyar :D
Cevap sahibi+1 yılahahah hani nerde xper? daha dolgun durmalarının sebebi genelde vajinal ve klitoral orgazma bağlı hormon östrojen artışı ve tabi birde sakso cum swallow yapıyorlarsa üstüne protein süt ve süt ürünleri tüketiyorlarsa zaten gelişme çağındalar bu da doping hormon etkisi yapıyor, anal çok sık yapılırsa zararlı özellikle kalınsa ileriki 40-50 li yaşlarda problem, erkeklere gelince ilk başta tecrübe penis gelişimi için iyi fakat daha sonra kontrol edilemez bir azgınlık abazalığa neden olabilir, sürekli seks yapacağı kimse de yoksa ve kendini tatmin etmek için de her gün mast yaparsa erken boşalma ereksiyon eksikliği meni gibi problemler oluşabilir
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıktım bekliyorum
Soran+1 yılen iyi görüş secmek icin beklemek gerekiyormus, buton cıkmadı henuz :)
su anda göğüsleriyle övünen kızlarımızın, penis boyuyla artizlik taslayan erkeklerimizin senin gibi bilgi sahibi olup sağlıkları için dikkat etmeleri gerekiyor desene ahaha
bu arada ben de cum swallow ne bilmiyorum cahilimmm XD hahaha
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıktım geri gizliye alıcam bekliyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet cok var Artık gayet normal bir şey bunu yasamak ve çok enteresan muhabetleri biliyorum 🙂 , kaldı ki bazıları uniden önce uygun bulmuyorum demiş bunu yaşamayı tercih eden için unide olsa ne lisede olsa ne değişen bir şey yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce oldugu için değil mi?
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi tercih yapan için şundan önce bundan önce diye bir şey olmaz ki evlenmeden önce yapmış olması neyi değiştirecek bunu yaşaması evlenmesine engel olmuyor artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun neresi normal? Bir de iyi bir şeymiş gibi bunu özendirmeleri ne kadar da iğrenç. Sayısız kişiyle birlikte olup evlenmek ne kadar çirkin. Öyle hayat yerin dibine batsın. Ben 27 yaşındayım ve sevişme dahil hiç kimseyle bir şey yapmadım. Güzel ve bakımlı bir kadınım, çalışıyorum. Fakat birliktelik olayı çok başka. Özel olmalı. Senin için özel ve senin hep hayatında olacak biri olmalı, evlenince yaşanmalı. O sana bunları söyleyenler, hep özentililikten. İyi bir şeymiş gibi, yapılması mutlaka şart bir şeymiş gibi lanse ediyorlar. Asıl acınası onlar, yazık onlara. Asla gerçek aşkı ve sevgiyi tadamayacak olanlar, onun bunu artığı olanlar... İleride nasıl eşlerinin çocuklarının yüzüne bakacaklar? Birliktelik özeldir ve özel bir kişiyle, aşık olup sevdiğinle yaşanmalıdır. 16-17 yaşlarında bile kızlarımız ilişki yaşıyorlar şok oluyorum. Biz o yaşlarda cinselliğin bile ne olduğunu bilmezdik. Yazık diyorum sadece, hep özentililik mahvetti. İnan sen benim yaptığım en iyisi. Kimseye özenme, hiç kimsenin senin aklını çelmesine izin verme, kanma. Şahsına münhasır ve tek ol. Bırak yapanlar naparsa yapsın.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim eig için 🎀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
ailenle ilgili bir durum değil , senin kişilik ve karakterinle ilgili bir durum kardeşim. canının istemesi meselesi yani. aman ha sırf özendiğindne böyle bşiey yapma. yapacaksan da gerçekten istediğin için yap. bu da sana bir ağğğbi tavsiyesi
11 Yorumla
Soran+1 yılteşeğğğğkür ederim :)
Klasik ergen tayfa. Çok zevkli bir şey gibi düşünüyorlar, tamam zevkli falan ama abartıldığı gibi bir şey yok ya.
16 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi gerçekten, çünkü bana anlatırken çok sey kaçırıyormusum gibi bahsediyorlar
Soran+1 yıltavırları rahatsız ediyor yani, o yüzden sormak, derdimi paylaşmak istedim
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim, haklısın... deneyimlesem bile bana yaptıkları gibi başkalarına anlatmayı planlamıyorum, iki insanın arasındaki ilişki özel olmalıdır değil mi? :)
Soran+1 yılanladım, peki lisede yatan erkekler de mi ergen tayfa, yoksa kızlar mı sadece merak ettim? :)
+1 yılEdepli olan sensin Bunu bil yeterli gerisini Salla gitsin minik kuş
12 Yorumla
Soran+1 yılahaha tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim ponçik
yıllar geçdikden sonra belki yattiğin kişiyle yolda görsen selam vermiyecek duruma geliceksin. anormal olan onlar.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok rahatsız edici bir durum olmalı
+1 yılLise döneminde bu tarz özel şeylerin yaşanmasını erken buluyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılevet, bu dönemde lise dönemindeki ilişkiler kalıcı da sayılmaz, muhtemelen zevk için acele ediyorlar
+1 yılYeni nesil fenaa geliyor desene
Sen bakma onlara onlar azgin11 Yorumla
Soran+1 yılevet , haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni nesil böyle. Eski kız arkadaşım okulda tuvalette ilişkiye girdiğini söylemişti bana. Canları istediği gibi yapıyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yıltuvalette ilişkiye girmek nedir yahu... temiz bir ortam bile değil... nasıl tepki verdin?
Cevap sahibi+1 yılŞaşırdım yani, neden böyle bir şey yaptın dedim, niye orada yani dedim, öyle oldu bende istemezdim o şekilde olmasını ama oldu işte dedi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüzde normal gözüyle bakılıyo ama doğru değil tabi 16-17 yaşında seks yapmak sen doğrusunu yapıyosun ailen de bağnaz değiller.
12 Yorumla
Soran+1 yılanladım, sanırım biriyle birlikte olmak normalleşti günümüzde
artık cogu insan beklemek istemiyor, lüzum görmüyor
Cevap sahibi+1 yılevet çok normal hale geldi temiz insan kalmadı hayatta
+1 yılSen doğru olanı yapıyorsun. Arkadaşların bir süre sonra ayrılıyor. Lisede bu işleri yapmak çok erken.
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de, bir anlık zevk için göze alıyorlar naparsınn...
Cinsellik konusunda 5,2b cevap paylaştı. Cinsellik istemekle olur yapmadın diye o gözle bakamazlar sen kendin istersen yaparsın zaten başkası yapıyor diye yapma
12 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın katılıyorum, yapmadım diye 'ah, cok sey kacırıyorsun canım olsun üzülme , ilerde öğrenirsin' diye bıyık altından eziklemeleri asırı cocukca
sorunu kaldırdılar sanırım:) ben şeyi merak ettm bu dersane nerede 😂😂
110 Yorumla
Soran+1 yılahaha evet etiketi cinsel koymam lazımmış, dikkat etmemiştim
Dershanem Bakırköy İstanbul'da
Soran+1 yılkusura bakma, yazıp göndere basmamamısım
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun, ama onalrın aileleri normal karsıylıyor, ailesiyle kontrole gidenler bile var
benim annem beni döver çok ciddiyim, duysa
Soran+1 yılbir sürü kisi yorum yazdı beklemiyordum :) cevap yazıoyrum
Soran+1 yılyasal degil ama nereden ogrenecek ki polis?
O yaşlarda ilişkiye giriyorlar ya, ileride o kadar pişman olacaklar ki. Şu an hayat toz pembe onlara :))
05 Yorumla
Soran+1 yılneden pişman olacaklar merak ettim :)
- +1 yıl
Evlenecekleri zaman evlendikleri insan sorun yapabilir, atıyorum neden bakire değilsin? Diye sorun teşkil edebilir. Hadi bunu geçtim, küçük yaştan beri ilişkiye giren bir kızın vajinası 20li yaşlara gelince çocuk doğurmuş gibi geniş olur. Sevgilisi (eşi) bunu sorun edebilir. Zevk almıyorum diye mırıldanma söz konusu olabilir. 🙂
Soran+1 yılerkeklerde sıkıntı olmuyor ama, erkekler lisedebakirliklerini bozuyorlar mı?
Soran+1 yılbizim toplumumuz için evet, dogru soylüyorsun o konuda
+1 yılIsteyen istedigini yapıyor ailesi hagir dese bil yani kimse ailessini sormuyor o isi zevklu ilk deneyim herkes onunicin tercih ediyor😊
015 Yorumla
Soran+1 yılanladım, peki o yaslar o-normal mi sence?
- +1 yıl
Normal yani yukselmeye başlıyor o sıralae libidolari😊 sen hic opusmedin m8
Soran+1 yılöpüştüm tabi ki de seks yapmak ve öpüşme bir mi allasen :D
- +1 yıl
Degil tabiki oral falan oldumi😊
Soran+1 yılahaha olmadı
- +1 yıl
Denemryi düşündünmu😊
Soran+1 yılacıkcası yapmak isteyecek kadar cekici buldugum bir sevgilim olmadı
- +1 yıl
Anldin kaç yaşındasin😊
Soran+1 yıl18 yaşındayım :)
- +1 yıl
Iyi ufak tefek deneyimler yaşamalısın 😊
- +1 yıl
Yok kimsw😊
Soran+1 yılyaşamalı derken? oyle cinsel aclıkta değilim, zaman gösterir dogru kişiyi :)
- +1 yıl
Aynen oyle Şu an biri yokmu😊
Soran+1 yılyok henüz, biri vardı çapkınlıklarıyla kalbimi kırdı :D
- +1 yıl
Haha vay karatersiz bizim gibiler sonra sevgiliniz kaliuir ondan😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsra Suresi, 32. ayet; "Zinaya yaklaşmayın. Zira zina yapmak, bir hayasızlık olup çok kötü bir yoldur. " ne kadar ınancın var bılmem
31 Yorumla
Soran+1 yılevet, cünkü hamile kalma riski var, cinselliği sadece zevk oyunu haline getirmemek lazım
+1 yılAman kuzum yatma sen. Zinakar erkeğe temiz kadın haram zinakar kadına da temiz erkek haram
11 Yorumla- +1 yıl
Insan bir kişiye ait olmalı... Yaratılış gayesi de böyle. Peki nasıl olacak? İnsan lisede birlikte olduğu kişiyle evlenecek mi? Hayır tabiki. Bunu yapan kişi ilerde eşine sadık kalabilecek mi? Nefsini tutabilecek mi? Alışkanlıklar iradeyi emer...
+1 yılNormal değil ama yapan yapıyor benim bakirligim 16 yaşında gitti pişman değilim ama
04 Yorumla
Soran+1 yılkarsı taraf kaç yasındaydı
- +1 yıl
18 yaşındaydı
Soran+1 yılsevgili miydiniz, çok mu seviordunuz
sadece meraktan soruyorum :)- +1 yıl
Yoo sorun değil sorabilirsin hayır sevgili değildik arkadaştık tanıştık biranda gelişti zaten hersey bakirdim oda bakire miydi bakire degilmiydi tam hatırlamıyorum ama o gün milli olmuştum
+1 yılKendi yaşıtlarıyla olduğu sürece normal yoksa değil
00 Yorumla
+1 yılkendini eşine sakla o kızlar zamanla hayat kadını olucaklar sevgilileri geçiçi
00 YorumlaCinsellik konusunda 313 cevap paylaştı. normal değil bu nesil sapkın
20 Yorumla18 yaşından önce yapılması çok yanlış ve iğrenç
10 Yorumla
+1 yılHayır sen doğru yoldasın
10 YorumlaBaşkalarına değil de ne istediklerine odaklanmalısın
01 YorumlaBu jenerasyon böyle
14 Yorumla
Soran+1 yılsence normal mi
Soran+1 yılyorumun cok rahatlattı cok tesekkür ederim :)
+1 yılLise yılları çok erken bence
10 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. onlar anormal sen normalsin sorun yapma
20 Yorumla
+1 yılOnlar kaşşar sen normalsin
00 YorumlaHiç normal değil. Bunun için yetişkin olmak şart
00 Yorumla
+1 yılNormal değil bence.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılnormal değil sne kendini bozma.
00 Yorumla
+1 yılBen kaybetmedim normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜniversiteden öncesini normal bulmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılAğlamaya başlarlar bir iki yıla
00 YorumlaAlakası yok
03 Yorumla
Soran+1 yılailemin bağnaz olusu mu, bir sürü soru sormusum art arda hangisine cevap yazdın :D
Soran+1 yılanladım tesekkür ederim
+1 yılÇok kötü
00 YorumlaSen böyle iyisin aynen devam et boyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyakında sevişirsin kank
15 Yorumla
Soran+1 yılAhah sevismek degil de onlar bana boyle muamele etmekte haklılar mı ben onu merak etmiştim
Cevap sahibi+1 yılkısmen haklı kısmen değiller
Soran+1 yılnerede haklı nerede degiller :)?
Cevap sahibi+1 yılbunlwr özel konu kank takip at bana
- +1 yıl
Herkes senin gibi otoban değil. Sen doğru yoldasın. Bu kızı dinleme
Cinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. onlar anormal
00 YorumlaTebrik ederim seni.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılverme
00 YorumlaGörsel neden
03 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşımın bana attıgı resimdi, iste böyle sanki özendirircesine resim atanlar oluyor :(
Soran+1 yıliki insanın arasındaki ilişki özel kalmalıdır değil mi?
+1 yıl16 yaşında mı
017 Yorumla
Soran+1 yılevet, 15 bile var kızlardan
erkeklerden 14 var..- +1 yıl
Yalandır ya inanma
Soran+1 yıldoğru soylüyorlar cünkü ertesi günden biri uyurken otekinin resmini çekip snapten gönderiyor bana
- +1 yıl
Pardon ne yapıyorlar? Mesajdan yazar Mısın
Soran+1 yıl
su foto gibi
Soran+1 yılboyle fotolar atıyorlar snapchatten genelde
- +1 yıl
Bunların ikiside erkek ya 😂
- +1 yıl
İnternetten bulup atıyorlardır 😂
Soran+1 yılhahaha evet bulamadım pinterestte en yakın bu vardı
Soran+1 yılsnapchat oyle bir uygulama değil yanlızca anlık foto atabilirsin :)
- +1 yıl
Özelden konuşalım mı
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Hadi da bekliyorum 😂
Soran+1 yılahahaha neyi konusucaz anlamadım tam :)
- +1 yıl
Merak ettim sohbetlerini onu soracaktım
Soran+1 yılişte gecengün eve atmıs ev boşmus cok zevkliymis su pozisyonu denemişler işte 3 saat aralıksız sürmüs tarzı boş muhabbetlerle basımı sisiriyorlar :(
- +1 yıl
Israrla buradan yazacaksın yani
Çok erken
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım