Orgazm olduğumu nasıl anlarım. Bence oluyorum ama emin olmak için başkalarına sormak istedim
Lütfen sapıkça yorumlar yazmayın bilgi amaçlı soruyorum
Lütfen sapıkça yorumlar yazmayın bilgi amaçlı soruyorum
Kadınlar biraz daha zorlasa orgazmın mega halini yaşıyacak zaten. Yanana kadar hızlıca yandan yana okșa. O yanma sinir uçlarının tek tek uyarıldığının belirtisi. Sonra böyle patlayacak kadar yanıyor orası zaten. O esnada okşama hızını ne kadar arttırırsan o kadar derin orgazm oluyorsun. Orgazm esnasında da o bölgende içeriye doğru kalp atıyor gibi oluyor. Bu kasılmalar böyle bi kaç saniye sürüyorsa tamam olmuşsun demektir. Kadınların gün içerisinde iki bacağını birbirine sıkıştırmasıyla bile vajinada orgazm benzeri tekrarlı kasılmalar oluyor. Oyüzden arada gelen o tek tük kasılmalara aldirma ve ovmaya devam et. Bastırıncada kasılıyor çünkü ondan dedim. Bizler șanslıyız bide kanka, istediğimiz hemen heryerde mastürbasyon yapabiliyoruz. Köydeyken herkesin olduğu bi bahçeye bakan evin içinde yaptım, farkedilmedi resmen.. Tabii sesler sıkıntı biraz :D ek olarak şunu söylim. Mastürbasyon yapmayan kadın yoktur yapamayan vardırㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
genelde bir kasılma olur bacakların titrer
tabi bazı şeylerde vardır bunun haricinde
onuda açık açık söylemeyim burada malum erkekler her halta atladıkları için
Anlamadığım erkekler şöyle oluyorsa böyle oluyorsa yazmışlar. Oğlum kadın orgazmını yaşadınız mı da anlatıyorsunuz. Kadın orgazmı erkek ile birmi cahiller ordusu
Yemin ederim aradığım yorum
Teşekkürler
Cevap
34Cevap
titriyosan vajina dudakların kasılıyosa bir de karşı tarafın penisi çıktığında su gibi ıslaksa boşalıyosun
Mast da sordum
genelde azcık kasılma ve titreme oluyor. en azından bende öyle oluyor.
Sonunda bir kız yazmış. Erkekler kadınlarinkini nereden bu kadar emin bir şekilde yazıyor anlamıyorum. Bende de seninki gibi oluyor
işte orgazm oluyon demekki
Tamam teşekkür ederim
rica ederimm
Tüm belirtilerini yazabilirim. Eklersen iş çıkış vaktim geldi. Eve gidince yazayım. Uzun biraz o yüzden.
İsterseniz örnekler vererek anlatayım. Bir kız arkadaşım vardı ve ben onun ilk erkek arkadaşıydım. Yaklaşık 8ay kadar çıkmışlığımızda hep pastane ve kafe tarzı yerlerde buluşur takılırdık. Çok fazla yakınlaşma imkanımız olmadı. Bir gün bir mesire alanında Arkadaşlarla piknikte biraz kaçamak yapma fırsatı yakaladık. Öpüşürken onu sımsıkı sarmış ve kalkmış penisimi hissettirecek şekilde ona dayamış ağaca yaslamıştım. O an onun karın kısmı göbek deliğinden aşşağısının bir anda titrediğini ve çok hissedilir tarzda sarsıldığını hissettim. Kız sonrasında eli kolu tutmaz olup üstüme yığıldı gözleri baygın baygın bakıyordu. O an ilk defa orgazm olduğunu anladım. Ben ilk başta Sara nöbeti falan sanıp korkmuştum birde. 😀
Bir kaç buna benzer şey daha var. Anlatacağım. Zamanım kısıtlı ekle beni
Her kadın aynı şekilde orgasm olmaz ama. her kadında ince bir nokta var ordan anlaşılır orgasm olup olmadığı
Uzman TV de sağlıklı bilgiler var ,
İçinde onun yapma isteği bitti ise.
Olmuşsun demektir ve rahatlarsın..
Yüzünde pembelik olur
çıglık atma hissin oluyosa belden vajinana titreşim hissedip bir patlama hissediyosan ve boşalma sıvısınıda görüyosan boşalmışsındır hayırlı olsun :)
yanlış anlama sevişirkenmi yoksa mast yaparkenmi.. mast yaptığındaysa yarım bırakma taki suyun akna kadar devam et. zaten farkına varırsın..
titreye titreye bitersin. elin kolun bütün vücudun gevşer parmaklarını oynatamazsın yığılırsın sanki. Uçaktan paraşütsüz atlamış gibi keyiflenirsin
Kontrolsüz titreme ve nefes darlığı ☺️ yani bunu sorduğuna göre henüz kendini keşfetmemiş olabilirsin. Çok değişken ama genel hatlar böyle ☺️
hmmm vajinal kasların ritnik kasılır bacaklarında da kasılma veya titreme oabilir
ve fazla miktarda sulandığın ve vajinanın kabardğı andır hatta anlardır devamı da gelebilir yani
Teşekkür ederim
Anlatılamayacak kadar güzel bir duygu. Yaşamak gerek
Titreme ile ile ve kasılma ile anlarsın tabiri caizse ilişki esnasında cisin geliyor gibi olur
titremen lazım zevki hissetmen lazım su gelmesi lazım şekerim
Boşalırken nefes alış verişin hızlanıyorsa nabzın yükseliyorsa belin kasıkların vajinan kasılıyorsa orgazm oluyorsundur ki bunu anlamaman mümkün değil
Inanilmaz bir zevk ani gelir butun kaslarin kasilir
Titreme zevk alma , gibi şeyler yaşıyorsan orgazm oluyorsun. Tabi kimisi vajinal orgazmda kalır kimisi ise daha siddetlisi olanı yasar
Anladım. Teşekkür ederim
Rahatlik hissiniz ve olduktan sonra halsizlik olmasi bunun baslica belirtileridir.
Teşekkür ederim
Bende de titreme ve kasılma oluyor ama titreme geldiği gibi dayanamayıp bırakıyorum mast. ı, olamıyorum muhtemelen
anlatayım çılgın bır ınlemeyle kasılıyorsunuz zangı zangır tıtrerken vucudumu sıkıp çürütüyorsunuz sonra derın bır nefes çekıp ustunuzden atıyorsunuz benım başıma gelen bu
eğer kabaca kasılma titreme kendinden geçme oluyorsa boşalıyorsun
Hmm. Teşekkürler
önemli değil takıldığın şeylerde sorabilirsin
Karnından vajinana doğru karıncalan ma oluyo mu mesela?
Ya titrersin icinden bir his gelir zevk alirsin su gelir kasılırsın nefesin kesilir gibi olur genital bolgen sicacik olur
Titriyorsan kasiliyorsan gozlerin kayiyorsa orgazmdir
Orgazm olurken için bir hoş olur titreme gelir vs işte
İlişki esnasında inliyorsanız orgazm oluyorsunuz demektir
kasılma ve rahatlama olur devamında zirvede aşırı haz alam ve sonuç
burdan ancak bukadar anlatıla bilir
Teşekkür ederim
rica ederim ama uzun süre olmazsan sürekli aklında olur
Masta mo cinsel ilişki demi😊
Anlamadım
Mast yaparken mi hissetmeyorsun seks yaparken mi😊
Hissetmiyorum demedim ki
Anlatmıyorsun sexdemi masttami
Mast
Boşalirken kasilme titreme inleme hissib oluyormu
Evet
Orgzm oluyorsun iste
titremeden sonra gelen rahatlama
İlişki sırasında kasıldın mi 4-5 dakika
gerçekten orgasm olduğun zaman bunu anlarsın :)
2 tane alman lazım on ve arka birden
Boş yorum
Ama öyle harika olur bir tanem 😊😚
Atatlim sen anlamadiysan biz nasil tarif edelim
görmek duymak gerek aşırı ıslan ma var mı
kasılıyor musun
Evet
orgazm oluyosun o zaman mast mi yapıyorsun
Evet.
fazlasi ama zevk almani engelleyebilir ilerisi icin
Bacak titrerse
Sadece bacak mi