Libidosu düşük, flörtleşmektn ve mast. tan keyif alan kocanız; böyle derse, çaresiz midir yoksa aşna fişne, aldatıyor mudur?

7. Yılımız. Çocuk yok.
Cinsel ilişkimiz yok diyebilirim.
Adet yerini bulsun, ya da kendisi 1-2 dkda akıp çıksın diye ilişki yaşıyor.
Biz akrabayız.

( Tartıştığımızda boşanma ve 2. kadın muhabbeti yapardı. Artık boşanma lafı pek etmiyor, çünkü; büyük bir hata ve saçmalık yaptı. Özel hayattaki ihmâl ve rahatsızlığını tüm akraba öğrendi.
Ama kocam; ben boşanmayı ve 2. kadın konusunu kendini düzelt diye söylüyodum...)

Kocama dedim ki;
“Ne istediğini, fantazini, neyi çekici bulduğunu söylemiyorsun.
Ben evde açık giyinince, kapalı kıyafetlerin yakıştığını söylüyor,
Neleri çekici bulduğunu söylemiyorsun.
Estetik bakım yaptırmak istediğimde, bağırarak karşı çıkıyorsun buna.
‘Seni böyle seviyorum ‘ diyerek.
Halbuki erken akma, sertleşme ve tiksinti bozukluğunla, beni tahrik etmek, tatmin etmek gibi bir çaban hiç olmadı. Anncak benim ısrarımla birkaç deneme yaptın.
Kadınım ve bunu hissetmeye ihtiyacım var. Seni aldatmamak için, helaliyle evlenmek için boşanmak istiyorum” dedim.
Bana dediği şu;
“ Boşanmayı aklından çıkar.
Denedik olmuyor, ( akraba bağları, ‘elalem ne der’ alışkanlık.. falan )
Kendine oda seç.
Orada takıl, yaşa.
Ütümü kendim yaparım.
Konuşup anlaşamıyor, sohbet etmiyormuşuz madem.
Sen kendi hayatına, ben kendi hayatıma.”
Sanal ya da güncel hayattan biriyle konuşuyor mudur, yoksa artık boşanırsak, barışıp tekrar bir araya geldiğimizde de, kocamın erkekliğinde kusur olduğu ortaya çıkacak diye mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün yaşadığım zor durumu ve çaresizliği anlatırken, dayanamadım, ağlayarak anlatıyorum.
“Senden boşanmak durumundayım, çünkü başka erkekler gözümün içine bakıyor, ve kadınlık güdüm bugün olmasa yarın bir sevginin koluna sarılmak isteyebilir.
İmtihanımmış dedim.
Ama bir insan, bir kadın, bu kadar zinaya sürüklenmez.
Ellerinle itiyorsun. Tutunurken çok zorlanıyorum.
Akraba özel hayat sıkıntımızı bilmese, eminim böyle ‘boşanırsak hayat benim için bitmiştir’ı ima edip canına kıymayı söylemezdin dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Libidosu düşük, flörtleşmektn ve mast. tan keyif alan kocanız; böyle derse, çaresiz midir yoksa aşna fişne, aldatıyor mudur?