Kadınlar, sözünü geçiren, evirip çeviren, sert davranan, argo konuşan ve kadınlığını hissettiren erkekleri daha çok seviyorlar sanırım. Yatakta sertliği çoğu kadın sever, erkeğin hakimiyetini hissetmek kadına bir kat daha haz verir.
Kadınlar yatakta maço erkekleri daha mı çok seviyor?
Her durumda ne yapacaklarsa, her zaman kibar sakin erkeklerden hoşlansak da inatla erkekler "kadınlar maço kaba ters erkeklerden hoşlanır" diye saçma bir değiştiremediğimiz bir düşünceniz var. Anlatsak da anlayanı görmedim. bir kızı etkileyemediğinde azcık tersliyim sert olayım ki benden hoşlansın diyorsunuz kızı daha da soğutuyorsunuz. Sanırım erkek hakkimiyet elde etme çabası
Yok benim anlatmak istediğim sadece yatakta maço ve sert erkek seven kadınlar... Normal hayattan bahsetmiyorum. Normalde naif ve kibar erkek seven kadın, yatakta kuduran erkek ister anlayışı...
Kişiden kişiye değişiyor. Biri tokatlanmayı ister. Bir diğeri yumuşak davranılmasını. Benim eşim, seks esnasında naif davranılmasından hoşlanır. Daha yumuşak, daha sevgi dolu. Ama "daha sert vur. Boğazıma sarıl" diyeni de gördüm.
değişiyo o dostum, soft sevende çok. sert yaparsan dalgayı çok hissetmiyorlar erkeğin çok zevk aldığını düşündürttüğü için haz alıyorlar, softta damarlarına kadar hissettiriyosun