17cm magic stick ile neler yapabiliyorum diye seviniyor gariban, çok görmeyin bize bunu)))))) kahpe bizansta maliye kılıç sokuyolar, o da acımadı ki acımadı ki diyor ya, sizde partnere gıcıksanız öle yağın)))))))özgüven sıfıra iner😄😄😄😄😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
penislerinin büyük oldugunu düşünür hiç bir adamın o kadını o denli inletemedigini tek kendisi inlettigini düşünür kendini öyle kandırır işte oda bilmez ne yapıyor :D bunu bilen eskortlar bu rolü iyi yapar bu keklere :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
17cm magic stick ile neler yapabiliyorum diye seviniyor gariban, çok görmeyin bize bunu)))))) kahpe bizansta maliye kılıç sokuyolar, o da acımadı ki acımadı ki diyor ya, sizde partnere gıcıksanız öle yağın)))))))özgüven sıfıra iner😄😄😄😄😄
penislerinin büyük oldugunu düşünür hiç bir adamın o kadını o denli inletemedigini tek kendisi inlettigini düşünür kendini öyle kandırır işte oda bilmez ne yapıyor :D bunu bilen eskortlar bu rolü iyi yapar bu keklere :D
Off bitiyom o sese çünkü benim ona verdigim zevkin sesi
Eğer rol yapmıyorsa, onu mutlu ediyoruz demektir. Bu da bizi mutlu eder.
Bu kadınlar içinde geçerli bir durum. Erkek inlediğinde de kadın daha fazla tahrik olur. Karşındakinin zevk aldığını görmek coşturur her iki tarafıda
Aynen öyle doğru
Hadi ya..🙂
Farklı bir duygu kadın mutlu olunca inler erkekte kadınını mutlu ettigi için sevinir
Evet , öyle bisey var sanırım inledikce yapasi gelir erkegin
Çünkü zevk veriyor ve hoşumuza gidiyor.
Olmazsa olmaz...
Hayır onun zevk alışını görmek tahrik eder ve tabiki zevk vermenin duygusuyla güçlü ve hakim sanar
kadının zevk aldığını görünce duyunca hissedince daha fazla sehvete gelirler
Beni mahveder gerçekten biterim resmen
Rahat kadın güzeldir kendini sıkan zevk vermez
çünkü işini iyi yaptığını düşünür
Beni kadının zevk aldını gormek çok hoşuma gider
zewk veriyor
Aynen öyle
Sokunca aciyo ya ona