Birçok kadın isteklerinin yerine getirilmesi için cinselliği bir silah gibi kullanır. İstekleri yerine getirilmediğinde, cinsellikten uzak durarak cezalandırır. Cinsellik yakınlığın doruğudur. Bu şekilde davranış erkeğin kadından soğumasına neden olur. Hatta her cinselliğin sonunda bir istek geleceğini düşünerek, erkek giderek cinsellikten uzaklaşır.
Cinselliği silah olarak kullanan kadına bakış açınız nedir?
Son derece doğal ve faydalı bir stratejidir. Cinselliğin dolaysız sonucu üremektir. Bu yüzden üreme işlevi zevk veren bir şey olarak evrimleşmiş.
İnsan dişisi, istediklerini yapabilecek, karşılayacak erkek seçmek zorundadır. Çünkü o cinsel ilişkinin sonucunda 9 ay yavru taşıyacak, 2-3 yıl da emzirip büyütecek. Muazzam bir enerji harcıyor. Erkek sadece sperm fışkırtırken enerji harcıyor. Dolayısıyka, insan dişisinde bu enerji sarfiyetını elitkeyecek bir davranışsal mekanizme gelişmiştir.
Şöyle bir şey de var, kadın, erkeğe ödülünü vermiyorsa, erkek uzaklaşır, evet. Kadın her seferinde bu mdülü verirse de istek azalır erkekte. Bilimsel çalışmalar, erkekteki bu ödül beklentisinin neden olduğu arzunun, %50 oranında karşılandığında maksimum seviyede olduğunu tespit etmişler.
Hanımlara tavsiye olsun :) bir verin bir vermeyin, 2 verin 2 vermeyin. Böyle böyle elinizde tutarsınız. Ama rakipleriniz de olacaktır, ona göre
Bir insan neyle ödüllendirilirse onunla cezalandırılır. Cinselliği de ödül olarak kullanan kadın, cinsellikle de cezalandırır. O yüzden bu tarz kadından uzak dururum. Çünkü bir müddet sonra cezaların sonu gelmez olur. Ve ceza yememek ya da ödül alabilmek için hep onun dediğini yapmak zorunda kalırım ki bu da beni ben olmaktan çıkarır. Ne kadar ateşli olursa olsun kesinlikle uzak dururum böyle bir kadından.
Kadına bişey diyemem bence haklı Zaten salak olan erkekler bir kadın bana vermiyo diye kölesi olamam biraz akıllı bir erkek o kadının çevresine bakar ve ona yönelir bir süre sonra grup yapma şansı bile olur Çünkü kadınlar kıskandığında aklı İle değil duyguları İle hareket eder
Sığ düşünceli ve bencil bir kadın olduğunu düşünürüm. Bana hiç bir kadın cinsel dürtülerimle oynayarak istediğini yaptıramaz. Ya da şöyle söyleyeyim; bunu farkettiğim an geri dönüşü olmayan bir yola girilir. Cinsellik, iki kişi arasında paylaşılan özel bir şeydir ve böyle basite indirgemek bana çok ucuz geliyor.
Kadın yatakta yılan gibi olacak. Doymak nedir bilmeyecek. Yırtıcı olacak. Erkeğini kudurtacak. Tabi bu aradada cinselliğini kullansın hiç önemli değil.
Çok doğru bir tespit, bu durumda bir müddet sonra erkek uzaklaşacak ve başka partner arayışına girecektir karakterli bir insan uzun süre dayanamaz bu duruma
Tespitlerin muhtesem. Lakin erkegin kadini seks objesi, kadinin erkegi para kaynagi olarak gormesi sorundaki kisir donguyu icinden cikilmaz hale getirecektir. Ozguven sahibi insanlar ne istedigini bilenlerdir ve bu tur cikar iliskilerini yasamazlar.
Sadece seks olacaksa hiç olmasın daha iyi çünkü bir yerden sonra önceki mutlulugu heyecanı bitecek sonra bir başkasına gidecek sonra sen pişmanlıklarla yaşamaya devam edeceksin...