Bizde acı olmaz pek. Kadın ıslak olunca kaymak gibi giriyor zaten. Hatun da inleyerek zevk içinde orgazm oluyorsa o giril çıkış sırasında değme keyfimize :)
Sünnetli ise başı nemsiz, sakat olduğundan iki tarafta acı hisseder, sünnet derisi çok geriden kesilenler ağrılı ereksiyon yaşar, vajinaya girip çıkarken de acı hisseder.
Tamam bişey demedim ama bu mantıkende saçma 😂 yani normalde sağlıklı bir kadının da bu esnada canı yanmaz 10 kadından 7 sinde enfeksyon olduğu için genelde canları yanıyor
Normalde can yanmadigini az cok biliyorum tahmin ediyorum yani. Ama hastalik falan oldugunda ya da vajina islanmadiginda cani yanan erkeklerde varmis. Öyle yazmışlar yani.
Ya bu erkeğin abazalığına bağlı ön sevişme olmadan açar açmaz mevzuya dalarsa ayı gibi iki tarafta zarar görür uyarması lazım vajinayı boşuna ıslanmıyo o 😂
hayır acımaz yapı buna göre kuru olursa çok az acı olur çok az onuda ıslatmak erkeğe bağlı çok iyi yalamak lazım öncesinde yinede kadında sorun var ıslanmama vars tükürükle ıslanır