Sevgilimle malum konuları konuşuyorduk sonra şaka maka derken 20 cm dedi bende şaşırdım sadece güldüm oda sonra diş fırçasını diyorum sen ne sandın dedi. Arkadaşlar ama aklima takıldı ben gördüğümde 20 cm yoktu zaten yani bence o kadar degildi sizce ona boyunu sorsam yanlış anlar mi? Tuhaf karşılar mi? Kötü düşünür mu? Çünkü ciddi giden bir yoldayız. Bozulsun istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ohooo bunu konustugun icin bozulacak iliskiyi yaşamaya hiç degmez bile. sormak istiyorsan, konuşmak istiyorsan, yaşamak istiyorsan hepsini yap. kendi isteklerini bastırmak zorunda değilsin. cinsellik konusu yüzünden hakkında olumsuz düsünecek beyinsiz ve seviyesiz varos bir erkegi de hayatında tutma zaten.
06 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyorsun bebeğim
- +1 yıl
Sistem kabul etmiş sanamı patladı 31
- +1 yıl
@Hakan31319 cevaba bak asdadsadsdasdas
- +1 yıl
Muhaha
En İyi Cevaplar
Sorsan herkes 20 der ama o 15-16 cm dir. Bu konular konusuluyorsa laf arasında sorabilirsin benim kiz arkadaşım merak ettiğini söyledi onun için önemli olduğunu söyledi bende sorusuna cevap verdim ters karşılamadım yanlış anlamadım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
+1 yılSanki bir marifetmiş gibi öyle büyük olduğunu söylerler. Boyunu vs övenlerden hayır bekleme , bencil ve performansı düşük olduğuna emin olabilirsin. Dilinde o konularda kendini öven zayıf biri belliki
00 YorumlaSorsan 20 açsan 10 . Sormada. Gördüğümü hatırlamaz mı insan
09 Yorumla
Soran+1 yılGördüğümü santime oturtamadim kafamda ölcemedim
Soran+1 yılEe 15 ise neden 20 diye ölüyor bunlar. Tamamen giremedikren sonra ne anlamı var? Tam otursun yeter. Daha ne
Soran+1 yıl30 dakika iyidir. 20 dakikadan aşağısı acemilikten ve cahillikten baska birsey değil. Karinda öğrenilmiyor ama zamanla kendini gelistirmemis okuyup öğrenmemiş bir erkek cinsellik hakkında konuşmasın.10 dakikada yasanilan şey cinsellik değildir çocuk kandırır gibi ağza bal çal kaç. Erkekler linç şimdi hahahhaha
Soran+1 yılSevişme bile daha uzun sürer.
Soran+1 yılJsjsjjs tamam teşekkürler
Yani sence iyi mi kötümü 20 olması :) öğrensen 20 dese nolcak :)
08 Yorumla
Soran+1 yılHicbir sey. Ha 20 ha 10 biz birbirimizi her türlü arzuluyoruz. Sorun olacagini sanmiyorum sadece merak. O benim göğüs ölçümü soruyor ee o onu napacak ogrendi noldu? Küçük ya da büyük diye benden soğudu mu? Hayir. Merak
Soran+1 yıl200 sjsjjs
Soran+1 yılOlum sen taşimiyon tabi sana candir bize zulüm
Soran+1 yılSen bana para ver ben kesip sana veririom jsjsjsjs
+1 yılNiye yanlış anlasın ben stajerken kızlar boyumu sordu hatta bir keresinde senin boyun uzamış diyip ciddi ciddi boyumu ölçtüler 😂😂
00 Yorumla
+1 yılO bir çoğunda hep genel bir tutku bir çok bayan arkadaş yüzünden hep şu kadar bu kadar muhabbeti dönüyor kimse boyu değil işlevi demiyor, 🤣🤣🤣
00 YorumlaSor bir şey olmaz hatta görmek istiyorum de 20 derse inanma sallama o türkiyenin ortalama boyu zaten belli zaten
00 Yorumla
+1 yılHem cinsellikten konuşup hem de yanlış anlar mı diyorsun?
00 YorumlaYoo sorabilirsin. Türkiye ortalamasi 15. İstisnalar vardır.
00 YorumlaNasil gördün madem görmüşsün sor sakıncası yok ayrıca bence sorman için 20 santim demis zaten ha bir de kimse kendini kandırmasın 2 22 25 santim diyerek demekle olmuyor yani benim 17 ama şikayetçi degilim
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek 20 der lakin seks sırasında bir bakarsın 15 le 18 arası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlamaz da baya atmış zaten eğer zenci değilse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılzaten sorsan herkesin 20 cm ne düşünürse düşünsün palavra sıkmasın. 15 olsa nolcakj?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cinselik konusu açıldığında laf arası soruver cevaplar kesin
00 YorumlaSor tabiki, hep böyle saklıyorlar sonra bamya çıkıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gördüğüne göre sormana gerek var mı sence senin için ideal değilmiydi?
00 Yorumlasinir etmelisin onu ben çok gördüm seninki 20 olamaz falan de :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSen ne guzel akil veriyon öyle bak ziyan etme senin de ihtiyacın var
Ciddiysen neden merak ediyorsunki evlenince sen ölçersin zaten
00 YorumlaAklındaki hayal ettıgın bı boy ortalaması var galıba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu tür konuları uzman bir arkadsimdan öğreniyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Boyuyla ciddi giden yokun ilgisi ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılGorduysen sorabilirsin sıkıntı olmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Çıplak halini gördüysen niye soruyosun ki?
00 Yorumla
+1 yılGördüysen sorma boyunu
00 Yorumla
+1 yılHe he 20dir acsında golgesınde rakı ıcelım de
08 Yorumla
Soran+1 yılHahahahhaha
- +1 yıl
Herhalde yani 20 zenci mı bu
Soran+1 yılYok be 20 yok tu zaten espriydi o ama görmekle ne kadar olduğunu anlamadim ki hepsini görmedim çünkü birde cm kafamda oraya oturtamadim sorsam mi dedim
- +1 yıl
Anladım ya sorun değil gorunce yazayım deddım
Soran+1 yılO 20 deyince aklıma geldi bunu sormak o soktu aklıma yoksa aklimda yoktu o merak ettirdi şimdi
- +1 yıl
Sacmalama ya zaten olamaz bakma herkes yok 20 yok 25 ya oyle olsa sevgili yapma kendi kendini tatmin et yanı
Soran+1 yılHahahhah haklisin.
- +1 yıl
Oyle yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sana söyliyeyim 15 cm dir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılEreksiyon halini mi gördün?
00 Yorumla
+1 yılSonra zevkini alıp ayrılıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılbir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılBence sorma
00 Yorumla
+1 yılAnlayabilir
00 YorumlaSor gitsin
00 Yorumla
+1 yılcanlı gormedınmi hıç