Kimi çiftler de oyuncakları fazla marjinal buluyorlar.

Yorum yazsan, isteyen yorumuna saçma saçma yorum yapar, takip atar, geri çeker yine atar vesaire vesaire. Oyuncağı geç, normal konuşmaya bile hazır değil millet.
Ben de o zıplayanlarin. yorumlarini temizlemekten yoruldum
Bana bir karikatürü hatırlattın. Kıllı mıllı bir adam elinde oyuncak ayıyla yatak odasına giriyor. Üzerinde iç çamaşırı olan bir kadın isyan ediyor. ''Ay şakir bu ne böyle?'' diye. Adam da saf saf açıklama yapıyor. ''SEks oyuncağı bulamadım ayfer onun yerine normal oyuncak aldım.' ' Kadın da diyor ki ''Ay deli misin naapıcaz bunu at gitsin'' diyor. Adam da yine safça bir açıklama da bulunuyor. ''Ne bilim gtümüze falan sokarız diye düşünmüştüm''diyor. O anda oyuncak ayı dile gelip diyor ki ''Allahınız varsa sokmazsınz lan''
Önsevişme yapmayı bilmeyen, oral yapamayan, daha kadınla ya da erkekle konuşmayı bilmeyen kişiler var bu ülkede. Millet sanalda birbirini taciz ediyor. Oyuncak şöyle dursun... Neyse ama ben kendim için konuşayım, evet renk katıyor.
Bana daha çok özenti olarak geliyor🤷🏻♀️ hiç gerek duymadım şimdiye kadar fantezilerimiz ve hayal gücümüz gayet iyi durumda o yüzden Herşeyin doğalı daha güzel bana göre
Valla tebrikler buna daha sıra gelmemiş dememkki.. ama aynı yastayiz bizde hicnoyle degul nedir bu isinn siriri
Cevap
20Cevap
Bence kullanılmalıdır. Çeşit çeşit fanteziler ilişkinin tutkusunu ateşler.
Her şey de olduğu gibi mahrem hayatımızdan da sıkıldık.
Ama bu renklendirmenin bir sonu olmalı.
yoksa durdurulamaz bir aldatılma olayına dönüşebilir
Oyuncak kullanacaksan bir senaryo dahilinde kullanmalı bence sıradan sevişirken hadi şunu kullanalim. degil senaryo dahilinde oyuncak ve hayali ortamlarla birlikte kullanmak gerekir
Hic marjinal degil bence normal. Yani ilerde kullanirim duzenli olarak bence
valla evli ise bu çiftler iki tarafa çantada keklik zike zike usandık mantıgı ile gidiyor ve usanma bezginlik oluyor yani bir korku olmalı ayrılık korkusu en güzeli budur.. tedirgin bir aile yaşantısı kavga gürültü olmalı..
kesınlıkle kullanılmalı ve denenmelı. ondan gırerken arkaya dıldo vşbrator vs sokulabılır.. sekste sınır olmamalı hıc bırseye hayır denılmemelı..
Tabiki olabilir bağlayıcı olur herkesin kabul etmeyeceği bir şey istese de gtu yemez eşiyle sevgilisiyle yapabilen ilişkiyi tazeler böylece
Fantezilere göre değişir. Ben kullanıyorum. Tasma kırbaç kıskaç vs.
Sınırım Yok Partnerimin istediği Arzuladığı Her şeyi Yaparım
Bibercim.. sen kafayi cinsellikle bozdun bu aralar.. 2 gundur KS takilitorum.. sen hep cinsellik.. simdi olan var olmayan var...
O da olmayanların sorunu.
Evlilikte heycan katar sıradanlaşan cinsellige olabilir
ne gibi oyuncaklar olabilir ki
Nasıl istiyorlarsa öyle olsunda gördüğüm kadarıyla bazı oyuncaklar cidden onur kırıcı
Mesela nedir onlar
Kullansinlar renk katmak iyidir.
Şarjlı matkapa dildo takıp partnerini delirten tanıdığım dengesizler var düşün
Kullanmalı değişiklik olur
Peki Neler Kullanır sın Erkeğe En Çok Neler Yapmak istersin
Kesinlikle kullanılmalıdır
Tabikide keppce kirbac aiz topu vs
kesinlikle kullanılmalı !
Heyacan katan herşey güzeldir.
Kullanılmamalı bence.
Evet kılıç kalkan ekibi kuruyorum
Kullanilmali bence
200 liraya orjinal polis kelepcesi satilir.
Insan gibi ihtiyacını gidersinler, bu nedir ya?
Hepsi filmde gordunu yazmis
Eski sevgilimle kullanıyorduk çok renkli oluyordu
evet kullanılabilir
Evet her türlü oyuncaklansınlar 🧸
Gece gece güldüm ya 😂😂
Evet 👍
Dildo alcan ohh
Erkek misin
Elbette
Kesinlikle hayır
Kullanmalı
😂Olabilir.