Bir tane yok ki. Erkek dominant ise doggy, femdom ise facesitting, oral seven bir çiftse 69, romantikse kaşık, ayak fetişi ise bacak omuza... Tamamen çiftin istek ve uyarılma durumuna göre değişir.
208 Yorumla- +1 yıl
soruyu en güzel şekilde cevaplamışsınız, sanırım uzun yıllar cinsel haaytınız var
- +1 yıl
Ya aslında bu işler öyle olmayabiliyor dominant değilim kadın üstte p*rno video tam bir görsel şölen normalde de çok severim ama en zevk aldığım pozisyon doggy oldu kadın üsttekilerden en az zevk aldım. Biraz ayak fetişliğim var bacak omzalarda o bakış açısından hiç düşünmemiştim.
- +1 yıl
kitap gibi kadın. 39 olmak bunu gerektiriyor. OLgun kadın bir başka işte
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnerjiye göre değişir o iş o anlık enerjiyle alakalı.. kadın yorgunsa cok istekli degilse onu belli biseye zorlayamassın zorlamak istemessin mesela.. he ama enerji yerindedir o gün iyi beslenmistir.. cok absürt kilolu degildir mesela o zaman biraz işin rengi çok değişir.. maalesef kadınlar şimdi burda bir cok pembeli yazıyo iste havada ucarım
-karada kosarım..-yok yaa ? -ben niye göremedim isten gelen sevgilim ne binyemek hazırlamaya hali ne de seks yapmaya hali kalıyordu kızcağız.. kıyamazdım misyoner pozisyonunda onu yormadan düzerdim yani10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Cinsellikle sadece pozisyon ile zevk almak yetersiz olabilir. bazı pozisyonlar görsel anlamda veya erkeğin, kadının yeterince uyarıldığı pozisyonlardır.
Erkeğin gücünü gösterdiği dogyy. Kadının ise rahat hareket ettiği kucak her zaman güzeldir.10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence cowgirl yerine göre kadında kontrolü alabiliyor bu pozisyonda göz teması var ellerinle istediğin her yere ulaşabiliyorsun ve daha bir çok artısı var bence :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Doggy, bacak omuza, kaşık, misyoner, makas, tek bacak pozisyonu, yüzleşme, pretzel pozisyonu, Prone Bone pozisyonu
97 Yorumla- +1 yıl
Makas 😄👌
- +1 yıl
Utanma utanma hepsini yaz biz yargilamayiz 😅😅😅😅
- +1 yıl
Deneye biliriz hepsini istersen gjgj
- +1 yıl
@Dinazortreni yok nişanlım yetiyor merak etme ;)
- +1 yıl
İyi eglencelr ozmn
Misyoner bence çünkü sarılıyorsunuz, öpüşüyorsunuz ve en önemlisi bence gerçekten aşkı hissettiriyor. Tüm ön yargıları kırıyor ve çok zevk veriyor...
86 Yorumla
+1 yıl20 YorumlaBen kadın'ın üstte olduğu pozosyonları seviyorum, kadın ise altta oldugu pozosyonları seviyor
29 Yorumla
+1 yılRomantik bir seks istiyorsam misyoner.
Agresif ve sinirliysem doggy..10 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/FcGGYkILzHIburadan zevk aldıktan sonra 70'i var 71'i var
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Goz temasi olanlari seviorum ama kontrolun bende oldugu pozisyonlarda karsi taraf asiri heyecanlanio ondan hep kafam bir karisik
10 Yorumla
+1 yılYemekte seçmem pozisyonda ama açik büfe alacaksam 69 dogi misyoner olsun lütfen 😏
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Deri kelepçelerle ellerini bağladıktan sonra saçlarından çekerek ayakta yapmak...
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBen o bu su pozisyona bakmam kadın hangi pozisyondan zevk alırsa öyle devam
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer pozisyon hoştur hepsi ayrı güzeldir ama en belirgin zevk aldığım pozisyon doggy oldu.
10 Yorumla KS ilk geldgm zmnlar gormustum seni gene gorunce sevindim :)) sirt ustu seviyorum vu arada:)
10 Yorumla
+1 yılüstüne uzanmışsın bacaklarını iyice açmış her sürtünüyorsun hem vuruyorsun hem boynunu yalıyorsun hemde gözlerine bakıyorsun. full temas daha iyisi yok.
10 YorumlaBence en zevkli pozisyon Kadın altta yatacak ve ben üstten sert sert hızlı hızlı bastıracağım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn çok sevdiğim dogy ama onuda En sona sakladigim için çabuk boşalıyorum şöyle enaz 10 dakika o pozisyonda devam etsem harika olurdu
10 Yorumla
+1 yılKarşı taraf hangisinxen daha çok zevk alıyorsa bence o pozisyonu daha çok seviyorum
10 YorumlaBakireyim, henüz bilmiyorum
82 Yorumla- +1 yıl
en çok hayal ettiğin hangisi peki
- +1 yıl
yorum olsun diye geldin o zaman :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence her pozisyonun ayrı bir zevki var yeterki yaşamasını bilmeli
10 Yorumla
+1 yılO bunu bilmem de iyi becermek gerek yoksa kadın kaçar. 😄
10 Yorumla
+1 yılBence ayakda yapılan seks daha keyifli ayakda eğilcek öyle seks yapcan ya da yüzyüze ayakda seks yapcan o sana bakıyor sen ona göz göze.. ❤️❤️❤️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCowgirll
Doggy
Misyoner
Bacak omuza
Ve kucak😍♥️♥️♥️20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Cowgirl, kucak
88 Yorumla- +1 yıl
hakim kadın
- +1 yıl
bilen anlar sadece. Hakimiyeti seven kadının dilinden.
- +1 yıl
kokusunu aldım diyelim. hakimiyet kurmak isteyen kadın bir erkeği çıldırtacak kadar ateşlidir.
- +1 yıl
- +1 yıl
Her pozisyonun kendine göre verdiği zevk vardır
10 Yorumla
+1 yılCowgirl uzerimde ziplayacakk o kadin!!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl69 ve doggy olmazsa olmazim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkadın ıcın mı erkek ıcın mı?
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hepsinin ayri guzelligi var
10 Yorumla
+1 yılBenim için her türlü doggy pozisyonları 😍
10 Yorumla
+1 yılMisyoner, reverse cowgirl veya prone bone bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılMisyoner doggy ve cowgirl
10 Yorumla
+1 yılLazy
Ayaktayken kucakta
Misyoner11 Yorumla- +1 yıl
Lazy ozel ve iyidir
Misyoner ya da ayakta kucak
10 Yorumla
+1 yılAt pozisyonu
75 Yorumla- +1 yıl
Ona öyle diyeni ilk kez duydum.. at 😄
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 sen hangisinden bahsediyosun? Üstüne çıkıyosun o posizyona at posizyonu diyorum
- +1 yıl
iki farkı farkı. sen binmeyi mi bindirmeyi mi seviyorsun acaba?
- +1 yıl
Köpek duruşu degilmi
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 dalga mı geçiyorsun , yoksa gerçekten anlamadın mı? Samimiyetle soruyorum. Gerçekten merak ettim.
+1 yılGift wrap, cowgirl ve doggy pozisyonu
10 Yorumla
+1 yılBu kişiden kişiye değişir
11 Yorumla- +1 yıl
Ama şunu belirteyim sert ve seri darbe vurmak için bacaklar omuzda kalça altında yastık olacak gözlerinin içine bakarak girip çıkmak daha güzel duygusal oluyor
Kadinin ustte oldugu pozisyon
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDomalan kadını izlemek kadar güzel bir şey yok.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendi soruna cevap verseydin keşke.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye göre değişir. Misyoner ve kucak derim ben
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Cow girl, kucak ve misyoner
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kucak , ve doggy efsane.
10 Yorumlasence hangisi
kişiye göre değişir00 Yorumla
+1 yılMisyoner pozisyonu tabiki
10 Yorumla
+1 yıldoggy ve bacak omuza
20 YorumlaDoggy, misyoner.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoggy <3
10 Yorumla Kucak ve doogy.
10 YorumlaCinsel hayatım yok
10 Yorumlaköpek pozisyonu
10 YorumlaMisyoner ve cowgirl
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kucak ve dogy ☺️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbdsm severim
10 Yorumla Doggy bence.
10 Yorumla
+1 yıldoggy
10 Yorumlakadın kucakta.
10 YorumlaDoggy ve kucak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bacak omuza ve doggy
10 Yorumla
+1 yılkendimini azıdmraya calısıyorsun
10 Yorumla
+1 yılDoggy
10 Yorumlabirlikte olabilmek.