Ben 40 yaşındayım kuzemimse 53 yaşında,23 yıldır bizimle yaşıyor ve o da hiç evlenmedi ben de, bazen onun külotlarını koklayarak mastürbasyon falan yaptığım oldu ama hiç ilişkiye girmek gibi bişey düşünmedim, geçen gece mastürbasyon yaptığını farkettim gizlice ve bir kaç dk izledim o görmedi beni, dediğim gibi o da bekâr ben de bekâr olduğumuz için neden olmasın diye düşünür oldum son zamanlarda, muhtemelen o da artık feci şekilde azdı, ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum, gece uyurken okşasam falan nasıl tepki verir hiç bilemiyorum, ya ters tepki verirse diye korkuyorum, sizce nasıl yanaşmalıyım ve tepkisi ne olur fikirlerinizi paylaşır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle işin etik kısmından başlamak istiyorum. Bana göre yanlış bir durum. Öncelikle inanan biriyseniz bu çok günah. Ardından ise o yaşça senden çok büyük. Zaten aynı evdesiniz ve bu olaylar başlarsa, emin ol eninde sonunda mutlaka ortaya çıkar.
Ha bunları bir kenara koyalım dersen de; Öncelikle onunla her çeşit muhabbeti artır. Ardından arada yemeğe falan çıkın. Özel günlerinde hediyeler al ve sonradan bu olaylara gir derim. Pat diye dalarsan iyi olmaz bence. Sonrasında ise isterse zaten gerisi gelir herhalde.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel sakalar falan yapabilirsin olmadi dedigin gibi yap yanina falan yatabilir miyim de yakinlasmaya calis usul usul tepkisine gore ilerlersin ama korunmayi unutma sıkıntı çıkmasın al bir kutu prezervatif lazim olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl53 yasinda teyzeyle mi yapicab
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ne olacağdı 🙄
- +1 yıl
Madem bu kadar yapasın var git genc kizlarla falan yap para verde
Soran+1 yılMevzu para diil ki
- +1 yıl
Mevzu para demedim kiii
Soran+1 yılNeyse vazgeçtim zaten
Açıkça konuşun. İkimizde bu gibi özel ihtiyaçlarımızı başkaları ile karşılayamıyoruz. Sen de isterse bu yaşamımızı renklendirelim.
14 Yorumla
Soran+1 yılO kadar rahat konuşamam ki, mutlaka bir eylem olmalı
Soran+1 yılKonuşabileceğimi Sanmıyorum
Dayı bekar aynı evde yaşıyorsunuz nasıl oluyorda ateşle barut yan yana duruyor
13 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten inanılmaz bir durum dimi, doğrusu hani hiç bişey yapmasam bile artık insanlar hakkımızda kimbilir neler diyorlardır diyede düşünmüyor diilim, neyseki bir senesi kaldı umarım yanlış bişey yapmam
Soran+1 yılEyvallah
kuzenim manken gibi kız ama benim kardeşim gibidir hiç sevişeyim diye içimden geçmedi
10 YorumlaBence yanlışlıkla onu yakalamış gibi yap ya da onu tahrik et
21 Yorumla
Soran+1 yılBigün mastürbasyon yaparken onunda beni görmesini sağlasam nasıl olur sence?
+1 yıl23 sene yuhh sen niye evlenmedin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle birseyi yapmayı geçtim düşünenler evlerden irak başka diyeceğim birşey yok
132 Yorumla
Soran+1 yılPeki senin erkek kardeşini banyonun kapı deliğinden mastürbasyon yapışını izlemene ne demeli?
Cevap sahibi+1 yılBen öyle birşey yapmıyorum başkalarını kendinizle karıştırmayın bence
Soran+1 yılİstisnasız herkesin hayatında uç nokta hayali olmuştur kendine bile itiraf edemediği, eminim seninde olmuştur, gizlisin nasıl olsa itiraf edebilirsin çekinmene gerek yok
Cevap sahibi+1 yılErkek kuzenim yok abimde yok olsa bile böyle birşey yapmazdım
Cevap sahibi+1 yılHiçbirine
Soran+1 yılAma illaki olmayacak birini hayal ettiğin ve arzuladığın olmuştur çevrende
Cevap sahibi+1 yılDışarda gözü olan biri olmadigim için hayır ama başkalarının gözü dışarda oynuyorsa ona birşey diyemem
Soran+1 yılİyi peki öyle diyorsan öyledir, Evli misin?
Cevap sahibi+1 yılHayır hayatıma birini almayı da düşünmüyorum şahsen
Soran+1 yılNeden diye sorsam?
Cevap sahibi+1 yılEvlenmek istemiyorum hayatımda birini istemiyorum
Soran+1 yılAseksüel veya lezbiyen falan mısın o zaman?
Cevap sahibi+1 yılDeğilim
Soran+1 yılMuhakkak bir nedeni vardır istememenin, yoksaki cinsellik herkesin ihtiyacı olan bişey, birinden darbe almış olmalısın sanırım
Cevap sahibi+1 yılEvlilik cinsellik için yapılmıyor
Soran+1 yılTabiki ama en temel altyapısı da cinsellik, neden bu zaman da evlilikler bitiyor, işte cinsellik ve dolayısıyla eşler arasında sağlam iletişim ve diyalog olmadığı için
Soran+1 yılAnlatmak, paylaşmak istediğin bişey varsa seni dinleyebilirim
Cevap sahibi+1 yılHayır ve evliliğin temeli aşktır sevgidir seks değil seksi düşünerek evlenenlerin evliliği kısa sürüyor aşk sevgi saygı evliliği yaparsa bu onlar o evlilikte bitmedikçe uzun ömürlü oluyor
Soran+1 yılAşk evliliği yapanları da görüyoruz, hiçbir şeyin garantisi yok, ne yazıldıysa onu yaşıyor herkes
Cevap sahibi+1 yılSahte ask sevgi saygi evliligi ile gerçek aşk sevgi saygı evliliği arasında büyük bir fark var sizin söylediğiniz sahte olan
Soran+1 yılHiç aşık oldun mu peki? Veya aşık olduğunu zannetiğin oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılEvliydim bir zamanlar
Soran+1 yılBelliki canın yanmış eevlilikten, tahmin ettiğim gibi bu yüzden soğuksun herşeye
Soran+1 yılİstersen gizliden çık konuşuruz arada sırada, burdan zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılBeni zorla evlendirmislerdi ben ondan öncede evlenmek istemiyordum hala da istemiyorum
Soran+1 yılSon yazdığımı okudun mu
Cevap sahibi+1 yılOkudum ve cevabim hayir
Soran+1 yılİyi peki, o zaman ben seni tutmıyim daha fazla, iyi geceler.
Soran+1 yılKorkmana gerek yoktu senden bir beklentim yok olamazda, amaç sadece sohbet etmekti
Cevap sahibi+1 yılBen buradan hickimseyle özel sohbet etmiyorum görüşlerde birşey sorarlarsa cevapliyorum bukadar
Soran+1 yılHayat hikayeni dinlemek isterdim doğrusu, bu yüzden dedim çünkü burdan gerçekten zaman oluyor, dediğim gibi senden ne sanal seks ne de herhangi bir beklentim yok, sadece sohbet için demiştim ancak yinede arzun bilir
Soran+1 yılSütten nasıl ağzın yandıysa artık, yoğurdu yelleye yelleye yiyiyorsun :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılTerslemez gece git yanina
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım dediğin gibi yapmalıyım
Hayir.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden hayır mesela?
+1 yılEvlenin
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz, sadece cinsellik olabilir belki, gerçi o kadar etkilendiğim söylenemez ama ihtiyacımızı. karşılamak adına iş görür diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlerden ırak
31 Yorumla
Soran+1 yılKim? Ben mi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel hikaye ve bence senin yaşın 20 bile değil
20 Yorumla
+1 yılBu enseste ortak mı olalım yani, pislik
23 Yorumla
Soran+1 yılEnsest olmuyor yavrucuğum araştır öğren öyle konuş
- +1 yıl
Biz kuzene kardeş gözüyle bakarız külot koklamak nedir.
Soran+1 yılBunca yıl birlikte yaşasan emin ol beni yadırgamazdın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTrolle bak ahah
210 Yorumla
Soran+1 yılTrol falan diil
Cevap sahibi+1 yılO yaştaki karıyı becereceğine 31 çek daha iyi
Soran+1 yılDinç çalışan biri ama
Cevap sahibi+1 yıl23 yıldır neden aynı evde yaşıyorsunuz onu anlamadım bunun cevabını ver ben de sana bir cevap vereyim
Soran+1 yılKalacak yeri yoktu çalışmaya gelmişti buraya ve o gün bugündür bizimle
Cevap sahibi+1 yılİki bekar 23 yıldır aranızda bir şey olmaması mucize.. az çok tanıyorsundur kuzenini Nasıl tepki vereceğini bilmen lazım
Soran+1 yılEskiden Evli biriyle ilişkisi vardı ve doğrusu hiç o gözle bakmadım yeni yeni külotlarını koklayıp mastır yapıyorum ve ilk defa onu mast yaparken görünce içimde bişeyler oluştu
Cevap sahibi+1 yılGörmen de tuhaf ortalikta mi yapiyodu sanki
Soran+1 yılYaw kendi odasında yapıyordu kapı zaten tam kapanmıyor o yüzden gördüm, iyiki bişey danıştık
Cevap sahibi+1 yılO zaman git evlen biriyle âmk bu yaşa gelmişsin hâlâ tirt.. senin yasindakilerin çocuğu evlenme çağinda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne