Cinsel Yaşam Dolgun gögüs sizi ne derece etkiler? Thinsocks Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Dolgun gögüsün sizin için önemi nedir? Dolgun gögüs sizi ne derece etkiler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler tatlım 😅😅 5 1 Yorumla Thinsocks +1 yıl Kıskanmaa bebegım :)) Yorumla
aynur8807 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl dolgun ama sarkmamış olması önemli bunlar dik durmaz asla 3 8 Yorumla Thinsocks +1 yıl Cok büyük olanlar dik durmuyor malasef (: Yorumla emircan2001 +1 yıl Aynen öyle haklısın çok Yorumla dadaş64 +1 yıl seninkiler nasıl Yorumla aysehnm +1 yıl 85c ve gayet dik duruyor Yorumla emircan2001 +1 yıl @aysehnm bayy o zaman desene bakımlı Yorumla emircan2001 +1 yıl Hiç belli etmiyor 85 c olduğu Yorumla dadaş64 +1 yıl @aysehnm uçları var mı Yorumla emircan2001 +1 yıl @aysehnm dolgun ve dikse uçları pembe çıkıksa hımmm doyumsuz güzellik Yorumla
aysehnm Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Goguslere burada bellş degil gercegı yansıtmıyor ıc camasırlı ay 5 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl Seninkilerde aynen öyle güzel ama hiç o kadar belli değil. Bakımlı bir kızsın ve diri duruyor o zaman desene Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İnanılmaz derecede etkiler zaten erkeği bacak göğüs ve kalça çok etkiler ve tahrik edicidir karşı cins için seks cinsellik çağrıştırıci güzel fantaziler olur göğüsle 😘 0 0 Yorumla
xxmen34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 63% +1 yıl Egee ki sarkmissa etkilemez aksine midemi bulandirir dik olmasi gerekir ve buyuksede bayagi bir etkiler 0 0 Yorumla
Kutayy01 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl kadının en seksi yeri gögüsleridir bence. çok büyük olmadığı müddetce en fazla tahrik eden yeri gögüsler bende 0 0 Yorumla
şarkvegarp Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Hiç etkielemez desem inanmazsın ama hiç etkilemez dıjdj 0 0 Yorumla
The_Off_Sadistic Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Önemlidir italyan saxo sunu bilenler için özellikle 0 0 Yorumla
Mokokocomolokkooo Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Ben pek takılmıyorum ya öyle büyük göğüs olsun diye çıtır olsun memesi küçük olsun daha konforlu oluyo ilişkide😉 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dik diriyse harika biterim harika hayali bile tahriknetti offf 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oldukça etkiler.. ama aşırı büyük değil normal büyüklükte 🥰😇 0 0 Yorumla
Fastboy96 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Sekste göğüslerin hiçbir işlevk yok büyük olsa ne olur küçük olsa ne olur 0 0 Yorumla
Yalnız_Kaptan Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hangi erkek olur ise olsun karşısında bütün ihtişamı ile duran dolgun göğüsler den etkilenir 0 0 Yorumla
jamcfly06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Hiç sevmem itici geliyor bana. Sarkık bir görüntüsü var hepsinin. 0 0 Yorumla
BilirkişiKonuşuyor Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Sütyensiz bırakılmadıkları müddetçe bana bir zararları yok 0 0 Yorumla
DORUKKUZEY Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl şekli yapısı önemli bu yapma böyle olmasındansa küçük olsun :D 0 0 Yorumla
iSLaNDBaZaR Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 32% +1 yıl Aklı yoksa masumiyeti yoksa taşıyanın asla etkilemez 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. fazla büyük olunca komik geliyor bana ayrıca Seksi de durmuyor o ne öyle 0 0 Yorumla
krhnde Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 76% +1 yıl Bu çok etkiler. Ama kısa zamanda sarkmalar başlayabilir. 0 0 Yorumla
degisenevren90 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl bunlar artık normal herkes orasını burasını gösteriyor 0 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Dolgun göğüslerin etkilemeyeceği erkek yok derece kadar azdır herhalde 0 0 Yorumla
hakansalihoglu_88 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Bayaa etkiliyor. Arasına sürtmek avuçlayıp yalamak istiyorum görünce 0 0 Yorumla
Secretman005 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Çok aşırısı ilgimi çekmeyecegi gibi biraz tiksinmeme neden olabilir... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok etkiliyor kasık bölgesine şimşekler çakmaya basliyor ve anında uyandırıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sürekli örtmek kapatmak gibi bir derdin yoksa , millet neden bakıp duruyor gibi dert edinmiyorsan sıkıntı yok.. 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Her zmn yüzde yüz etkiler 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. beni etkilemez. sırt ağrısı sebebi sadece 0 0 Yorumla
Musti3335 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı. Hemde çok etkiler 😍😋 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kafamı aralarına sokmak istiyorum o derece 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. son derece etkıler :) 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Önemli olan o göğsü kullanmasını bilsin 0 1 Yorumla emircan2001 +1 yıl Sende ne var peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler tatlım 😅😅
Kıskanmaa bebegım :))
dolgun ama sarkmamış olması önemli bunlar dik durmaz asla
Cok büyük olanlar dik durmuyor malasef (:
Aynen öyle haklısın çok
seninkiler nasıl
85c ve gayet dik duruyor
@aysehnm bayy o zaman desene bakımlı
Hiç belli etmiyor 85 c olduğu
@aysehnm uçları var mı
@aysehnm dolgun ve dikse uçları pembe çıkıksa hımmm doyumsuz güzellik
Goguslere burada bellş degil gercegı yansıtmıyor ıc camasırlı ay
Seninkilerde aynen öyle güzel ama hiç o kadar belli değil. Bakımlı bir kızsın ve diri duruyor o zaman desene
İnanılmaz derecede etkiler zaten erkeği bacak göğüs ve kalça çok etkiler ve tahrik edicidir karşı cins için seks cinsellik çağrıştırıci güzel fantaziler olur göğüsle 😘
Egee ki sarkmissa etkilemez aksine midemi bulandirir dik olmasi gerekir ve buyuksede bayagi bir etkiler
kadının en seksi yeri gögüsleridir bence. çok büyük olmadığı müddetce en fazla tahrik eden yeri gögüsler bende
Hiç etkielemez desem inanmazsın ama hiç etkilemez dıjdj
Önemlidir italyan saxo sunu bilenler için özellikle
Ben pek takılmıyorum ya öyle büyük göğüs olsun diye çıtır olsun memesi küçük olsun daha konforlu oluyo ilişkide😉
Dik diriyse harika biterim harika hayali bile tahriknetti offf
Oldukça etkiler.. ama aşırı büyük değil normal büyüklükte 🥰😇
Sekste göğüslerin hiçbir işlevk yok büyük olsa ne olur küçük olsa ne olur
Hangi erkek olur ise olsun karşısında bütün ihtişamı ile duran dolgun göğüsler den etkilenir
Hiç sevmem itici geliyor bana. Sarkık bir görüntüsü var hepsinin.
Sütyensiz bırakılmadıkları müddetçe bana bir zararları yok
şekli yapısı önemli bu yapma böyle olmasındansa küçük olsun :D
Aklı yoksa masumiyeti yoksa taşıyanın asla etkilemez
fazla büyük olunca komik geliyor bana ayrıca Seksi de durmuyor o ne öyle
Bu çok etkiler. Ama kısa zamanda sarkmalar başlayabilir.
bunlar artık normal herkes orasını burasını gösteriyor
Dolgun göğüslerin etkilemeyeceği erkek yok derece kadar azdır herhalde
Bayaa etkiliyor. Arasına sürtmek avuçlayıp yalamak istiyorum görünce
Çok aşırısı ilgimi çekmeyecegi gibi biraz tiksinmeme neden olabilir...
Kadınların büyük penis isteğinden daha fazla etkiler 😊
Çok etkiliyor kasık bölgesine şimşekler çakmaya basliyor ve anında uyandırıyor
Sürekli örtmek kapatmak gibi bir derdin yoksa , millet neden bakıp duruyor gibi dert edinmiyorsan sıkıntı yok..
Açıkcası sergileme şekline göre değişir
şahane bunlar çok etkiler
Çok etkiler insanın gözü doyuyor mk
Sadece ilgi çekici. Etkilemez.
Her zmn yüzde yüz etkiler
Çok etkilidir ama cinsel anlamda
boyle gogus turkıyede varda bizmi emmedık
Dolgun gögüs sarkmıyorsa candır
Cokta etkileyici degil aslinda
beni etkilemez. sırt ağrısı sebebi sadece
Feci derecede etkiler 😋 seninkiler de öyle mi 🤔
Estetik değilse kışkırtır
Sutyensiz olup olmamasına da bağlı biraz
Hemde çok etkiler 😍😋
senin göğüslerin dolgun mu
Tabiki de neden etkilemesin
kafamı aralarına sokmak istiyorum o derece
Etkiler işte bir ölçüsü mü var?
Beni baya tahrik eder
Resimdeki abartı olms
Buda çok dolgun hayatı göğüslemiş ya
Çok da dolgun çekmiyor açıkçası
son derece etkıler :)
Bu çok abartılı canım
Önemli olan o göğsü kullanmasını bilsin
Sende ne var peki
Böyle çok dolgun sevmiyorum
%100 Etkiler
Benim için herşey ifade eder
cinsel olarak evet. diğerleri için hayır.
Baya bir etkiler
Baya
Bayılırım
Çok etkiler
Şshsen beğenirim
1-0 öndedir