Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAbaza birine damacana deliği göstermek yeterli olurken kendini bilen Allahtan korkana Ne desen baştan çıkaramazsın örnekleri yok değil :) son gelen mesajı ekleyim :)

Sapklığa gerek yok Bir erkek istemiyorsa istemiyordur zorlamaya gerek yok..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKoltukta otururken karşımda elbisesini çıkartıp içindeki külotsuz jartiyeriyle kucağıma oturup deli gibi öpecek memelerini yalayıp ayağa kalkarak a*mını sulu sulu ağzıma verip bastıra bastıra dilimi içinde gezdirerek suyunu fışkırıp inleyerek taş gibi olmuş mikime oturup ata biber gibi git gel yapacak ve o tırnaklar çığlıklar eşliğinde sırtıma geçerek taşıp a*mının dudaklarından tsaklarıma akana kadar devam ederse...
20 Yorumla
+1 yılKadının erkeği tahrik etmesi çok çok kolaydır. Şuh bir bakış, alt dudağını ısırmak, üst dudağını yalamak, saçıyla oynamak bile erkeği tahrik etmeye yeter. Ama kadını tahrik etmek için ruhunu okşamak lazım. Ruhunu okşamadığın kadının bedenini okşayamazsın.
110 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bir bakış açısı
- +1 yıl
Teşekkür ederim. :)
Soran+1 yılRica ederim👍🏿
- +1 yıl
Aslında soruyu sanki biraz yanlış mı anlamılım diye düşündüm. Çünkü olay aşağıdaki yorumlarda yatakta yapılması gerekenlere endekslenmiş.
Ona yönelik de bugün başka bir soruda paylaştığım yorumu ekleyeyim buraya.
Tutkulu bir sevişme için önce arzuyla yanıp şehvetle tutuşan iki bedene ihtiyaç vardır. O bedenlerin mental ve tensel uyumu gereklidir.
Sonra da soluksuzca yaşanacak uzun bir fransız öpüşüyle bir yandan diller ve dudaklar dans ederken bir yandan da karşılıklı birbirini soyup okşamaya başlamak gerekir. Sonra diller dudaklar ve eller bedenlerin her noktasında gezinmel, öpleli, emmeli, ısırmalı. Sonrasında uzun ve tutkulu bir oral seksle süslenmiş ön sevişmeyle bedenler de ateş gibi yanmalı. Bunun arkasından yaşanan küfürlerin havada uçuştuğu sert ve pozisyon zengini bir birleşme ile duygular, zevk ve mutlulukla bulutların üzerinde sörf yaptırmalı insana. Ve ardından yaşanacak orgazm adeta bir romanın sonunda kelimelerle anlatmaya sığmayacak kadar harika bir mutluluk ve huzur duygusu yaşatmalıdır insana.
Soran+1 yılSoruyu doğru anlamışsınız ve güzel anlattınız. Bravo👏🏽
- +1 yıl
Baştan doğru anlamamışım aslında :D
Soran+1 yılBaşı da sonu da düzgün anlaşılmış ve güzel cevaplar
- +1 yıl
Beğenmiş olmana sevindim.
Soran+1 yılBen de cevap vermiş olmana sevindim
- +1 yıl
Eig için teşekkürler
Seks sırasında çok ıslanıp, defalarca orgazm olursa, kendinden geçerse o an.. gerçekten beni şehvetin doruklarına taşır. Bunun için uğraşırım sekste ayrıca..
116 Yorumla
Soran+1 yılBunun için uğraşman gerek evet, bu erkeğe bağlı
Soran+1 yıl👍🏿👍🏿
Soran+1 yılTerazi
Soran+1 yılNerden biliyosun? Burçlarla ilgilimisin?
Soran+1 yılBen de ilgiliyim. Senin burcun ne?
Soran+1 yılÖzgürlüğüne son derece düşkün, enerjik, dürüst, açık sözlü ve hayattan zevk almasını bilen😊
Soran+1 yılEvet iyi anlaşan iki burç
Soran+1 yılBunlar özel konular😉
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu görseldeki kadının Vücudu beni eritti daha fazla bir şey yapmasına gerek yokki. Zayıf vücutlu küçücük fındık ısırmalık Kalçali incecik bacaklı kalem etekli stilettolu kadın eritiyor beni.
Üstüne bir de sert ve küfürlü becerilmeyi seviyorsà. . off offf21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeviyor musun sen sert ve küfürlü becerilmeyi 😃
Beklenmedik anda boynumdan öpmeye ve yalamaya başlarsa.
22 Yorumla
Soran+1 yılBunu beğendim👍🏿En çok yaptığım şey
Abi, kadının korkusu olmaması gerekli diye düşünüyorum. Dogmalayım mı? Boşaldın mı? Diye bunları rica ediyorum sormayın!
12 Yorumla
Soran+1 yılZevk alan bir kadının neden korkusu olabilir ki? Canı yananıyosa olabilir ancak bir an önce bitmesini ister
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşa gelip halen bu soruyu soruyorsan bence fazla zirveyi zorlama
12 Yorumla
Soran+1 yılZorlamak istiyorum belki, bunun yaşla ne alakası var? Fikir alıyoruz şurda
- +1 yıl
Peki kızma😊
Peki hangi aşamayı sorguluyoruz ön sevişme mi yoksa sonrası mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce poposu büyük olucak kim kardishan gibi ve poposuna dil atarken suratıma osurcak çok fena zevk alırım benim mukemel fetişim bu😍😛
16 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni kahretmesin😂ciddi olamazsın🙈😂
Cevap sahibi+1 yılVallah ciddiyim ama bunu yapacak bir kadınla daha karşılaşmadım ama yapıcam bu fetişi
Soran+1 yılTarzın kölelik mi?
Cevap sahibi+1 yılOnun gibi birşey kölen olabilirim istersen😂😍😍😛
Soran+1 yılYok ben o kadar uçuk kaçık şeyler sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam ne istiyorsan şöyle hallederiz
+1 yılKS erkeleri icin nefes aliyor olmasi yeterli bir sebep :) kadin olmasi mecburi degil öyle görünse bile yeter o derece durumlari vahim burdakilerin.
10 YorumlaOral yapıldığında zevk almayacak, zevkin doruklarına çıkmayacak bir erkek, ne gördüm ne duydum bu yaşıma kadar.
10 Yorumla
+1 yılTayt giyicek kulagıma kışkırtıcı sözler söylücek birde yanında oral seks yaptımı işte o an zirvelere oynarız :)
10 Yorumla
+1 yılSınır koymaz ve biranda dudaklarıma yapışıp ellerini vücudumun da dolaştırmaya başlar ise fren hortumları kopar🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBazi kadınların varlıkları yeterli olabiliyor. Fakat burun benligiyle sevişen kadina doyum olmuyor. Tekrar tekrar tekrar istiyor. Ama o kadını bulmak zor bence
17 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bazen karşıdaki hiç bir şey yapmadan da baştan çıkarabiliyor
- +1 yıl
Kesinlikle seksual bir durusu bakisiyi oluyor seni adeta davet ediyor.
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sende o kadınlardan misin?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Seni tanımak isterim özelden yazarmisin?
- +1 yıl
Sana yatakta bildiğin bütün erkekleri unutturmak isterim
+1 yılBastan cabuk çıkılır ama herkes panikleyip atağa gecmez
111 Yorumla
Soran+1 yılBaştan çıkınca paniklemeye sebep ne olabilir ki
- +1 yıl
Arzularına tutkularına esir olan insan onlara teslim olup onlarla hareket eder bazen sadece yagmur bazen sadece yangın yanar ama bazen de hic sönmeyen bir yangın hic dinmeyen bir yagmur olur
Soran+1 yılYorum çok üstü kapalı olmuş😉
- +1 yıl
Kadina karşı koyma diyelim baştan çıktığı halde kadinin daha çok azmasini saglamak diyim
Soran+1 yılKarşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır
- +1 yıl
ORASI dogru iste cok az var ve sanirim bu defa yorumun ustu acik oldu 😁😁
Soran+1 yılEvet oldukça net ve anlaşılır olmuş😊
- +1 yıl
Soruyu guncellemissin onada cevap verim bari eger kadin kadin gibi kadin ise bazen bir cift gozle bazen de bir cift sözle bazende ucu acik bırakılmış bir cümle ile erkegi bastan cikarir
- +1 yıl
Sevindim 😊
Soran+1 yılErkeğin baştan çıkması kadına göre çok kolay değil mi? Heran baştan çıkmaya hazırsınız😁
- +1 yıl
Kendi sahsima cevap vereyim sana bu gün sabah ereksiyonuyla ilgili bir görüş yazdim birinin sorusuna bazi sabahlar ereksiyon sorunu yaşıyorsunuz gibi biseydi bende Keşke sadece her sabah olsaydi dedim bastan konusu ben cikiyom yalan yok ama kendimi sartlandirmadim
+1 yılBana ateşli öpse ben de ona oral yaparım o dünyadan uzaya uçar
10 Yorumla
+1 yılİstekli olsun
Zevk aldığını belli etsin
Oral yapsın ve kucak dansı yapsın 😍10 Yorumla
+1 yılBeni baştan çıkarmaya çalışan kadın itici ve sıradan gelir. Ne kadar doğal ise o kadar şansı artar... Sözde fark etmeden verdiği frikikler daha kışkırtıcı gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsu an bu soruyu sorman bıle bastan cıkarıcı olabılır :)
112 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olamazsın😊
- +1 yıl
tabikide degilim ısmarlama :) ama ısmarlama olmaz bu işler o ankı durumda neyı neyın tetıkleyecegını bılemessın
- +1 yıl
bak heyecandan cumle bıle kuramadım :D
Soran+1 yılAhahahh😁bazen ummadığımız şeylerden bile baştan çıkabiliyoruz
- +1 yıl
ewt haklısın bazen gormedıgımız sesını bıle duymadıgımız bırını arzulayabılıyoruz yazılan bır kelımeden bıle etkılenebılıyoruz :) bunları yazarken aklıma gelene sey geldı ben bıle kendıme sacmalama yuh artık dedım ıcımden
Soran+1 yılNey geldi?😉
- +1 yıl
yazdıklarımı herkes goruyor soylemesem daha ıyı zaten cokta onemlı degıl :)
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
sen oyle pekı dıyınce merakta bırakmayım dedım :) onu yazarken aklıma ulkemızde damacanaya hallenen araba egzozuna tecavuz eden ınsanların haberlerını okumustum onlar geldı aklıma ınsan yok artık dıyecek sevıyeye gelıyor tabı bunları dusunmek sacma gelıyor sacma oldugu ıcın yazmak ıstemedım konunun yonu degısır dıye
Soran+1 yılBaştan çıkarmaya aslında hiçte gerek yok yani😂😂Durum vahim. teşekkür ederim inceliğin için
- +1 yıl
herzaman empati yaparım rıca ederım ıyı geceler
Soran+1 yılDm bakabilirmiyiz
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. transparan çamaşır, ateşli bakışlar, iki duble viski. tamamdır.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılo an ki psikolojiye göre değişir koku olur bakış olur kılık kıyafet olur bir çift uyarıcı söz de olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyaklarını öptürüp, koklatıp, yalatırsa. Beni kölesi yaparsa.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya dominant tarafı var ise ona bitiyorum ben alsın parmağında oyuncak etsin gıkım çıkmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkulağıma "aşkım azdım seni istiyorum" diyerek penisimi okşaması.
10 YorumlaBen baştan çıkmaya razıyım , kadınların sorunu hiç bir şey yapmamaları 😃
10 Yorumlabaştan çıkmadığımız zaman yok ki hep çıkıyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılSen de haklısın😉😂
Birşey yapmasina gerek yok;)))
12 Yorumla
Soran+1 yılVarlığı yeterrr😁
+1 yılÖn sevişmeyi sevsin. Ve mümkünse fazla konuşmasın
113 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmeyi yeteri kadar sevmeyen erkekler değil mi aslında?
- +1 yıl
Bazı kızlarda da var direk içime gir. Olayı. Erkeklerde çok. . genelde erkek oral yaptırır ama yapmaz. O konuda haklısın ama seven erkekde var. Ben ön sevişmesix ilişkiden hiç birşey anlamam. Ve. Boşalmam imkansız
Soran+1 yılKadının tahrik olması erkeğe göre daha zor. Vücuduna dokunulup öpülmeden içime gir diyen kadında ne biliyim şişme bebek görevini görür heralde😂
- +1 yıl
Bazı tabirler var patetes çuvalı gibi yatağa uzanıp bacağını havaya kaldıran gel gir diyen🤭🤭 yani ön sevişmeyi herkes yapmıyor bu yüzden sorunlar oluyor şişme bebek konusunda haklısın
Soran+1 yılPeki neden konuşmasın fazla?
- +1 yıl
Dikkat dağıtıyor ya içime boşal.. ik beni gibi şeyler tahrik ediyor saniyorlara ama sessiz kendi zevk sesleri yeter bence
Soran+1 yılAnladım haklısın aslında
- +1 yıl
Bunlar yok sa mast daha zevkli yani olan bu. Senin açından erkekte ne arion ne olması iyi olur
Soran+1 yılKadına nasıl dokunması gerektiğini bilsin. Aceleci olmasın. Görsel ve ruhsal olarak doyurmalı ilk önce erkek kadını. Sonrasında kadın zaten şehvetin zirvesine çıkar
- +1 yıl
Anladım.. ben duysal yaklaşan biriyim ama çoğu kadın cinsellikte sert davranan sevdiğini söyler. Bunlar işte eşit istekler doğrultusunda insanla olursa mutlu olabilir insan.
Soran+1 yılBenim için önce soft başlamalı giderek sertleşmeli birliktelik ama bazen sert başlanıp soft a da dönebilir
- +1 yıl
Bilmiyorum. Ben son yaptığım ilişkide 4 saat yaptim. Boşalma dim dediğim sebeblerden ötürü. Bir dahada o kişiden soğudum. Sert riskli elimin ayarı kaçar kızı hastanelik ederim korkusu olur hep😂
- +1 yıl
Hala güncel
Sert seks meraklisiyim ilişki sırasında o isteği hareketlerinde ve yüzünde görmem yeterli baştan çıkmam için
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkegin dayanma sınırına bağlı
14 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben o sınırı soruyorum. Ne olursa dayanamazsınız?
- +1 yıl
Oral seks
Soran+1 yılOral seksten erkekler kadınlardan daha çok zevk alıyo galiba ya da kadınlar oral seks konusunda erkeklerden daha iyi
- +1 yıl
Oral seks te erlekler gercekte cok zevk alıyolar heleki kadında işi biliyosa mukemmel ama kadınların oral dan aldıgı zevkte erkeklerden az degil işi bilen erkek yaparsa tabi
Ne istediğini blecek, cesur ve atak olacak, cilveli ve edepsiz olacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. İlgili kadın dikkat çeker.
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ilgili mesela!
Sutyesiz gez ama memelerin buyukse
12 Yorumla
Soran+1 yılO bayaa tahrik edici evet
+1 yılAaah ahhhhhh gelde anlatayim sana
10 Yorumla- Daha fazla (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı