İlk cinsel ilişki en erken kaç yaşında olmalı? Sizin ilkiniz ne zaman oldu?
İlk cinsel ilişki en erken kaç yaşında olmalı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
17 yaşında yaşadım ilk ve heşke daha önce yaşayabilseydim demişimdir heppp, kızın a*ına dayıyorsun penisin başını bastırıyorsun kendiniiiiiii, köküne kadar sokupp iyice bastırıyorsun kendini kıza , off harika bir his harika bir haz o ilk kez yaparken, yakıcı bir sıcaklık hissi ve sımmsıkı dapdar yere zorlanarak girişi muhteşem bir haz, tamamen kökleyince vajinanın enn dibinde penisin başını hafiften vakum gibi emen bir his ve dehşett bir zevk hissi.. ohh bir yandan da hatun kızın harika göğüslerini okşuyorsun öpüyorsun, ball dudaklarından öpüyorsun, bir yandan da kızı altına almışsın altında inliyor kıvranıyor saçları darmadağın.. seyretmesi bile muhteşem hissettiriyor ;)
6
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
14 yaşındaydım ve lise 1 gidiyordum okul arkadaşıma misafirliğe gittim ablası vardı evinde ve benden 2 yaş büyüktü evde 3 müzdük ve arkadaşımın ablası sürekli beni kesiyordu ve ben arkadaşıma ayıp olmasın diye pek bakmiyordum arkadasimin ailesi 2 günlüğüne yazliktaki dikilide olan evlerine taşınmıştı ve biz 3 muz evde yalnızdık arkadaşım bizde kal diye ısrar etti ve ben geç uyuduğum için televizyon odasında yatacagimi söyledim sanırım gece 3 falandı arkadaşımın ablası geldi ve senden hoşlandım dedi üstünde dar bir tayt vardı dayanamadım dudağına yapıştım ve olanlar oldu 14 yaşında milli oldum