Hep çok zevkli diyorsunuz ondan soruyorum. Minyon dediğim en fazla 160 boyunda. İnce çiti piti çocuksu bir sevimliğe sahip. Yaşından küçük gösteren kızlar ten rengi fark etmeksizin bu tanıma uyan her kız olabilir ama minyon diye bahsettiğim şey asla ve asla 90 kilo olaj 150 kızlar değil yanlış anlaşılmasın hep ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ya bir de burda anlatin da dinleyelim. Merak ediyorum ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNeden minyon kız seviyorlar (Araştırmalara göre)
Sürekli sarılma isteği geliyormuş
Kirpik altından bakan gözler psikolojik olarak çekici bu minyon kızlarda sürekli oluyor
Narin olduğu için daha kadınsı geliyormuş
Saç ve ten rengi fark etmiyormuş çünkü onların en belirgin özelliği narin ve minyon olmaları
Erkekler güçlü ve yardımcı hissetmeyi severler tıpkı bir kahraman gibi bu durum minyon kızların bir çok yardım aldığı konu olduğunu hatırlatıyor
Farklı özellikler mesela uzun bir erkek bu yüzden minyon kızları çekici bulur
Genç gösterirler , topuklu ayakkabı giyince ortalama bir boyda gözükürler
Genelinin eli ayakları ve yüzü küçüktür kemikleri incedir ve zayıftır
Minyon kızları daha sevimli görürler
Aşağılık kompleksi değil genetik bir durum nedeniyle minyon kız seveler (Erkeklerde koruma içgüdüsü)
Onların daha hassas olduğunu düşünürler ve bu yüzden daha yardımcı davranırlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkesin kendine has güzelliği vardır mesele bu aslında evet minyon gerçekten cok etkileyici, ama o bile kendi icinde her insanda farkli ozelliklerle karsimiza çıkıyor. Mesela minyon ve orta boy arası etli ele avuca gelen ve hatta iri kemikli olan el ve ayak bilekleri kalın olan bir muhtesemlik beni cok ama çok etkiler. Herkesin güzellik algısı özneldir.
08 Yorumla
Soran+1 yılSoru bu değil ama
- +1 yıl
Evet soru tam olarak bu değil, ben sorunun içinde, yaa sadece minyonlar mı ya da neden minyonlar daha çok ilgi görüyor dusuncelerinin varlığı hissine kapildım. Bu sebebten açıklık getirmek adına böyle yazdım.
Soran+1 yılAnlıyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Sen minyon olduğun için mi sordun?
Soran+1 yılRica ederim ve hayır
- +1 yıl
Anladım. Güzel bir akşam dilerim.
Soran+1 yılSaolun size de
- +1 yıl
Sizde sağolun , teşekkürler 😊
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYerden bitmeleri başımıza adam ettiler aşırı seksi falan olduklarını düşünüyorlar ahahaha
15 Yorumla
Soran+1 yılHadi tamam sexy olanlar var yalan değil ama 150 boyunda ki kız yüzü büyük dursa ve çok çirkin olsa 80 kilo da olsa hemen kendine minyon diyo su asalak erkekler yüzünden
Cevap sahibi+1 yılValla üzgünüm bebeğim istediği kadar seksi olsunlar ifade etmiyor. Ben erkek olsam 165 ve üstüne yazarım benim için kadın tanımı o kadın da ve erkekte uzun boy güzel. Hayır minyon istemelerinin en önemli nedeni özgüvensizlik zaten. Ama yeni nesil erkekler artık uzun düşünüyor ben hep uzunların yanında uzun erkek görüyorum kısaların yanında da onlara yakın erkek
Soran+1 yılÇok daha iyi bence bu Mesela bizim sınıftaki çoğu erkek uzun 185+ bir çoğu hepsi de uzun kızlar daha da güzel diyor hiç birisi kısa demiyor. Burda minyon isteyenler. Daha güçlü hissetmek kendini avutmak ve tatmin etmek istediği için istiyor bu ccok bariz belli ayrıca kısa olmak daha iyi olsaydı. Herkes nasıl daha kısa olabilirim diye düşünürdü nasıl daha uzun olabilirim diye düşünmezdi
Cevap sahibi+1 yılYani bence de buradakiler sallıyor kısa kızlara bakıldığını düşünmüyorum ben uzun boy daha dikkat çeker burdakiler abazalik peşinde oldukları için biraz. ben 1.71 im konuştuğum çocuk şu an 2 metre ona göre de ben minyonum djdbdn sıkma canını sen bulursun guzel birini ben bile bulduysam
Soran+1 yılAhsgjfy saolasın ya bir de o kadar kısa var hepsi mi tatlı saçmalık çoklar ya elimize biri düşer diye öyle yapıyorlar kesin neyse sevgilinle mutluluklar canım
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. hiç kısmet olmadı, ben çok uzun değilim ama nedense hep uzun kızlar bana denk geldi, oysa bende bir kerede olsa minyon isterdim
011 Yorumla
Soran+1 yılUzun kızlara çok çekici geliyorsun demekki
Soran+1 yılAynen doğru diyorsun. Topuklu olayına gelince belli edebilirsin rahatsız olduğunu
Soran+1 yılE ne güzel işte
Soran+1 yılTutup rahatça kaldıramıyorsan o senin güçsüzlüğün
Soran+1 yılE sen gidipte kilolusunu secmissin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1,58 boyunda 50 kilo ağırlığında, beyaz tenliydi, vajinayı daracık tı, ateş gibi yanıyordu, ayakta iken kucağımda çok rahat yapıyordum onu, memeleri orta boy, dim dikti, yalamaya doyamıyorum memelerini
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlı😍 özellikle kucakta çok tatlı oluyor. Yatakta da her şekile dönüyor kolayca
03 Yorumla
Soran+1 yılE gücünüz yetse diğer kızları da döndürürsnz
- +1 yıl
Döndürürüm zaten güçlüym ama minyon farklı. Sen de benim istediğim boylardasın ki
Soran+1 yılMinyonluk sadece boyla olmaz ama neyse. Onun dışında tek avantajları daha kolay zapdedebilmek dümdüz dursa bile o kadar hareket ettiriyorsunz ki o da hareketli sanıyorsujuz
+1 yıl160 sa direk kucakta saplarlar diye dusunuyorum benim oyle bir deneyimim olmamstı 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur inşallah
+1 yılbenbir lzbyn olarak yaşadım bunu minyonlar olmak cok heycan aşırı zevkli
09 Yorumla
Soran+1 yılMinyon olan sen misin yoksa o mu
- +1 yıl
oydu ben degilim aşırı zevklıydı
Soran+1 yılHmm güzel
- +1 yıl
neden böyle bir soru sordunuz sizdemi ölesiniz yoksa
Soran+1 yılHayır değilim 165 im ama kemiğim iri o yüzden çiti piti değilim erkekler neden tek öyle seviyor merak ediyorum
- +1 yıl
çıtı pıtı olmana gerek yok neysen o ol bence canım ve erkekler boşver takip etsene beni
Soran+1 yılOlur canım takip ederim
- +1 yıl
teşşekkür ederim canım
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sevgilim vardı 158 boyu 40 falan kilosu vardı kalçasıda dolgundu en zevk aldığım ilişkilerdendi diyebilirim
05 Yorumla
Soran+1 yılİyiymis fiziği kızin heleki ince beli varsa çok daha iyi ama neyinden zevk aldın ve atıyorum bir kızı çok sevdin 165-170 boy aralığında onunla da beraber olur muydu
Soran+1 yılMuydun*
Cevap sahibi+1 yılÇok zayıf çok inceydi o zaten. İşte ben normalde iri sevmeme rağmen bilmiyorum seksiydi. şu an öyle biriyle beraberim zaten
Soran+1 yılAnladım güzel sanırım bu kadar ince Kızlar varken bizim şansımz yok
Cevap sahibi+1 yılNeden sen nasılsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1.60 minyon mu oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYani evet oluyor küçük gösteriyor ve ince yapidaysa oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok güzel oluyor. Her pozisyonda rahatça seks yapılıyor. Bence seni alan koca şanslı
08 Yorumla
Soran+1 yılMinyon değilim 165 im ama kemiğim iri ince bir yapım yok
Cevap sahibi+1 yılLove filminde sarışın bir kız var oda öyle ince yapili ama seks yaparken iri kadından daha güzel sevişiyorlar
Soran+1 yılSen beni aşağılamak küçümsemek ve kötü hissettirmek mi istedin anlamadım da kalbimi kırdın
Cevap sahibi+1 yılHayır iyi anlamda konuştum iri kadınlar ile seks daha zor olur dedim ince yapılı kadınlar daha iyidir dedim. Alıngan yapılı misin. Burcun ne
Soran+1 yılBenim yorumum ne 165 im ama kemiğim İRİ İRİ yani bildiğin bana hakaret etmişsin sen sus konuşma artık yeter ya bu kadar kırıcı davranmak zorunda değildin
Cevap sahibi+1 yıl1.65 iri değil ki gizli yazan arkadaşım. Normal vücut yapısına sahipsin deyiminle ince yapilisin şahsen öyle bir eşim olsun isterdim. 190 boy 90 kilo kadın zordur. Lütfen üzülme ben seni üzmek için yazmadım seni mutlu etmek için yazdım kalbini kırmak istemedim ama yanlış anlıyorsun beni
Soran+1 yılAnlıyorum tamam sorun yok
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelden konuşalım kırmadıgimi anlatmak
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinyon biri ile bir kez birliktelik yaşadım ve çok. guzeldi istediğimiz her pozisyonu yaptık hard sevdiği için daha da güzel ve zevkli geçti
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. balık etli ve fit olursa olabilir ama normalde 1.65 -1.70 iyi bence
06 Yorumla
Soran+1 yılOnlar orta boy aralığı oluyor
Soran+1 yılÇok fark olmaz o zaman
Soran+1 yılAnladım güzel
+1 yılBen minyon ve Zayıf sevmiyorum o yüzden ilgi alanım olmadı hiç
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl seversin
- +1 yıl
Benim Boyum 1.80 Hafif balık etli Dolgun hatlara sahip olan kadın seviyorum. Seks yaparken keyif Almalıyım her pozisyonda bana zevk vermeli
Soran+1 yılGöğüslerim az daha büyük olsaydı belki biraz da olsa senin tanımına uyardım
- +1 yıl
Ben gögüslere pek takılmam , 75 beden olsada sıkıntı yok Seninkiler kaç?
Soran+1 yıl80 B galiba
- +1 yıl
Kendinden emin değilsin sanırsam :) Merak ettim seni şimdi bak
Soran+1 yılKilo almadım ama göğüslerim büyüdü ondan öyle dedim
- +1 yıl
Anladım bence idelsin ya , istersen Y a z bana biraz konusalım
Soran+1 yılYok gerek yok
- +1 yıl
Sen nasıl istersen, Peki ayakların kaç numara?
+1 yılminyon candır. çok fazla Seksi şehvetli olurlar
03 Yorumla
Soran+1 yılMinyon ve sexy aynı anda olamaz sen. Kısa ama sexy olanlarına denk gelmişsn
- +1 yıl
olur neden olmasın. minyondur ve sexidir
Soran+1 yılBak bir kız hem kısa hem sexy Olabilir böyle kız çok ama minyon bir kız. Çocuksu yaşından küçük gösteren ince yapılı kızdır ve sexy olamaz sexylik sadece fizik güzelliği değildir
kesinlikle muhteşemdi :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNe derece ve senin boyun kaç
Soran+1 yılO kaç boyundaydi bir de sen baya uzunmuşsun canım seninle aramda 26 cm var mesela
Soran+1 yılTamm atarım ama bir şeyi merak ettim o profildeki sen misin gerçekten
Soran+1 yılSen bana bakmazsn ki o zaman Ama içimde kalmasın diye mesaj aticam
minyonlarda ne buluyorsunuz allah aşkına :d
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu erkeklere sormak lazım 165 im evet uzun değilim bunun farkındaym aamma öyle bir hale getirdiler ki beni yakinda neden 5 cm daha kısa değilim diye Ağlicam
- +1 yıl
tam benliksin
Soran+1 yıl@sextinggggg kim tam senlik
- +1 yıl
soran :D
Soran+1 yılBana mı tm ya saolasın ne diyim jfubig
Soran+1 yıl@sextinggggg hayır
- +1 yıl
aşk olsun yaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1,65 te minyon denilebilir yalnız :)
015 Yorumla
Soran+1 yılYapısi İnce ve çocuksu gösteriyorsa elbetteki denir yani
Cevap sahibi+1 yılSende nasıl durum?
Soran+1 yılDeğilim ben ince yapıda falan
Cevap sahibi+1 yılKilo kaç?
Soran+1 yılKilo ile alakalı değil bu ve 56
Cevap sahibi+1 yılŞimdi erkekten erkeğe değişir ama ben 1,85 biri olduğum için benim gözümde yine minyon ve seksi gelirsin
Soran+1 yılMinyon ve sexy aynı anda olamaz bu mümkün değildir
Cevap sahibi+1 yılMinyon hatunla seks yapmayı seviyorum ben :D
Soran+1 yılTamam da soru da ne diyor NEDEN
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlatınca yorum kaldırılıp uyarı alıyorum, uyarsa özelden anlatım?
Soran+1 yılYok gerek yok saol boşver
Cevap sahibi+1 yılYaşadığımı detaylı anlatırım o zaman net anlarsın
Soran+1 yılHevesim kaçtı
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim yaz sen, anlattıklarımı duyunca iyiki yazmışım dersin :)
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılminyonla daha güzel oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşılaştırma sormadım nasıl dedim
Cevap sahibi+1 yıliyiydi işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmadı gereken bu zaten
011 Yorumla
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılKadının minyon olması
Soran+1 yılMinyon değiliz diye intihar edelim istersen
Cevap sahibi+1 yılO kadar da değil😂
Soran+1 yılGülme * . kk çarparm ağzına
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo kaç ya?
Soran+1 yılSana ne
Cevap sahibi+1 yılÇatla
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılÇatırt diye çatladım şu an
Cevap sahibi+1 yılOh iyi olmuş :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaşadım. Çok güzeldi. Harikaydı.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa birazcık ayrıntılı anlatın yeter ya
- +1 yıl
Burada ne kadar ayrıntıya girebilirim ki? Minyon tipli idi. Bakımlı güzel bir kadındı. Sadece minyon olması yeterli değil tabiki istekli ve arzulu olmalı. Karşılıklı olduktan sonra her şey harika oluyor. Minyon olduğu için onu tutup kavraman daha iyi oluyor. Yani dediğin gibi öyle kilolu değildi. kilosuda yerindeydi
+1 yılevet. kolay evrilip çevriliyo
09 Yorumla
Soran+1 yılTek bu özellikten dolayı mı et hissetmek de istemez mi insan
- +1 yıl
et hissetmek derken?
Soran+1 yılYani nasıl desem hafif balık etli seviyoruz diyonuz ya o yalan mı hiç et falan hissetmek istemiyor musunuz
- +1 yıl
yalan değil. ele avuca gelmeli. zayıf olmamalı. avuçladıkça avuçlayasın gelmeli
- +1 yıl
etine dolgun olucak
Soran+1 yılAma hiç gerçekte gözünüzle balık etli beğendinizi görmüyoruz? Ya da hep en çok beğeni alan kızlar da ince kızlar oluyor
- +1 yıl
ben etine dolgun seviyorum. daha ateşli duruyor. parçalamak hissiyatı oluşuyor
Soran+1 yılBazıları da çok zayıf kız seviyor zevk meselesi
- +1 yıl
herkesin görüşü farklı
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılharika oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılNe derece ve neden
- +1 yıl
her pozisyon kolay oluyor
Soran+1 yılOrta boy ve uzun kızla da olur
Harikaydı.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeresi harika mesela altında kaybolmasi falan mı
Soran+1 yılE bunu tek minyon kızlar yapmaz ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatmaya gerek yok, yaşayalım?
02 Yorumla
Soran+1 yılMinyonum demedim
Cevap sahibi+1 yılEngel mi sence bu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılen zevk aldıgım ilişkimdi
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılözel konuyu burda açık seçik mi anlatayım ayıp :)
Soran+1 yılAaa peki peki kızma senin boyun kaçtı
Cevap sahibi+1 yıl1.8-1.85 arası
Soran+1 yılİyiymis
Cevap sahibi+1 yılsenin kaç? :)
Soran+1 yıl165
Cevap sahibi+1 yılgüzel :) bence peki sen senden uzun bir iile yasadın mı
Soran+1 yılYaşamadım hiç bir elliler varken benle yaşanır mı
Cevap sahibi+1 yılaşırı güzel olur :)
Cevap sahibi+1 yılözel mesaja geçebiliriz istersen :)
Soran+1 yılHayır istemem
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin
Çok güzel anlatamam
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlat anlat
Soran+1 yılBurdan anlat
+1 yılyok yaşamadım :(
04 Yorumla
Soran+1 yılKısa zayıf kız çok hepsi minyon olmasa da denersin bir gün
- +1 yıl
burdan denk gelirse belki
Soran+1 yılNiye burdan git reelden bul
- +1 yıl
burdan bulup reele döner belki
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet güzeldi
012 Yorumla
Soran+1 yılNe derece
Cevap sahibi+1 yılayakta kucakta yapmıştım ayakları hiç yere değmedi o şekilde boşaldım içine
Soran+1 yılUzun kızla da yaparsın bunu ince ise eğer
Soran+1 yılTabi senin boyunu bilmiyorum boyun kaç
Cevap sahibi+1 yılevet yapılır zaten önemli olan boy değil kilo benim boy 180
Soran+1 yıl180 hmm güzel. Kilo derken kaslı ve güçlü olmak mı
Cevap sahibi+1 yılevet oda ama ben kızın kiloyu kast etmiştim aslında mesela senin boy kilo ne
Soran+1 yıl165 e 56
Cevap sahibi+1 yılsüper ya en sevdiğimsin işte
Cevap sahibi+1 yılkocan çok şanslı olacak bence
Soran+1 yılİlerdeki kocam tabiki şanslı olacak dümdüz yatmicam çünkü
Cevap sahibi+1 yılher şeyi yaparmıısn ona
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler hiç minyon bir kızla cinsellik yaşadınız mı nasıl bir deneyimdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler