Not: Görüşlere dadanan olursa yorumları siler ve engellerim bilginize.
#KızlarSoruyor
#MadSoldier
#Pozisyonlar
#OkeyNirvana

Bu biraz da partnerim ile akalalı bir durum. Kimisi değişik pozisyonlar denemeye hazırken, kimisi de tek uygun noktayı bulduktan sonra sadece böyle yap diyebiliyor. Öncelikli hedefim karşımdakini mutlu etmek üzerine kurulu olduğundan ben de fazla zorlamıyorum.
Cinsel ilişkiyi renkli yasamak , farklı pozisyonlar-kostümler -cinsel fanteziler ve o anın ateşine göre alevlenme ile mümkün..
tek bir pozisyon sadece sonuç odaklı ve oldu bitti algısı içinde olanlar için , güzel gelebilir fskat bir süre sonra monotonluğun dibini vurmuş bu ilişkiler 3. Şahıslara kapı aralamış olur..
Hocam helal sana :)
Soft ve David Copperfield ile başlamalı ki tadımıza varalım. Devamında misyoner ile sıcaklığımızı keşfederiz, acelemiz yok sonucta😏. Cowgirls Helper ile zirveyi zorlarız. Ve artık hard sekse geçme sırası gelir. Doggy ya da pronebone ile kendimizden geçeriz...
Tesekkür ederim.
Rica derim
Bazen bir pozisyon olur çok aşırı zevk alır iki kişide ozaman değişmek istemem ama oraya gelene kadar tabikide farklı pozisyonlar iyi oluyor... birazda o ana bağlı aslında
Cevap
48Cevap
Bence duruma göre değişir o durumda alınan zevklere göre değişir.
çok fazla pozisyon değiştirmem bir kaç farklı pozisyonda bitiririm, geciktirici kullandığım için bir saate yakın sürer o yüzden kendimi dinlendirecek pozisyonlara geçerim örneğin kaşık pozisyonu çok fazla hareket etmeden sadece kalça hareketleriyle sert ve hızlı gitgel yapmaya elverişli bir pozisyon. partnerimi de mutlu eder. yine de yorulursam partnerimi üste alırım biraz soluklanıp doggy style ile final yaparız.
genel de minyon zayıf kızlarla olurum benim boyum uzun biraz da istekli ise yatak da iyi bir sevişiriz duygusal olarak ondan sonra yatak da aldıma alırım orada iki defa boşalırım 15 dk dinlenirim ondan sonra ısıra ısıra sert isterim partnerim anlar direk kucagıma alırım eriyine kadar
Görüşlere baktım da neyse. genelde çok pozisyon denilir ama 3/5 poziyon yeterlidir.
Adam olana çok bile hacı 😊
Burda zaten konu cinsellik olunca urfa tabiriyle kerı osuruğu gibi yalan atilar 😂
Sana katılmayanın 😂
Aynen öyle olsun 😂
Nerede nasıl olduğuna bağlı ama çoğunlukla değişir pozisyon ama düşün olmadık yerde olmadık zamanda kısıtlı vakitte ayakta kulotu yana çekip aynı pozisyonda işi bitirmekte olabilir🙊😋😅 yakalanma riski var zaman kısa anla işte😅
Çeşitlilik iyidir. Erkeğin gücünü hissetmek isterim, o istesin ben şekilden şekile gireyim.
Vayy bu güzeldi :)
Pozisyondan pozisyona girerim. Her boşalmada farklı pozisyonda ilerlerim hemde hazza ulaşırım partnerimde. Ama altımda orgazm olan titrere titreye boşalan bir partneri görmeyi hiç bir şeye asla değişmem.
Öyle tabutta yatar gibi duramam.
Seks dans etme sanayi gibidir. Uyum icin de ritimleriyle hareket etmek.
3 farklı pozisyon.. Hem bu arada cinsellikte normalden daha uzun süre olur 35 - 45 dakika gibi gibi..
Anlik olarak degisebiliyor pozisyon degistirdigim zamanda cok olmustur tek oozisyonda durdugum da dogaclama bir kavrama
Farlı pozisyonlarda , hem böyle yapınca seks daha uzun sürüyor ve her iki tarsfta daha çok tatmin oluyor
Pozisyondan pozisyona kıvrak hareketlerle geçerim örneğin kucağımda zıplarken ayağa kalkıp ayakta gipmeye başların sonrasında yatağa atıp bacaklarını omuzuma alırım sonrasında yan yatırır sondra dogy yaparım
Her pozisyonun zevki farklıdır ama final Doggy ile yapılmalı ;)
Ben finali hep farklı düşünmüşümdür ama yapma fırsatı olmadı hiç :)
anlatırım bir ara dur fenomenliğimi aldırtma :D :D
:D :D :D
Monoton değilim. Enerjiğim. Eşimi mutlu etmek için elimden geleni yaparım. Farklı pozisyonlarda güzel olabilir. Daha çok haz alınır bu sayede
Sanırım beş pozisyon altına görmüyorum. Kıpır kıpır olmak iyidir.
Her ilişkimde favori pozisyonlarımı es geçmem yaparım. 👌
Ben farklı pozisyonları uygularım. Seks başladığı pozisyonda tmemelidir.
Farklı pozisyonlar her zaman iyidir diye düşünüyorum.
Farklı pozisyonlar 🙈
şu an öperken kucağa alıp ayakta dogydan cowgirrle lazgirl den saç çekmeliye ondan kalçaya saplak atmaktan harda kadar devam edicek moddayım :D
Bir kaç, tek tük, çat pat 🤭
Sen yaşıyor muydun 😊
Kalbim atıyor 👍
Buna sevindim 😊
Mersi ☺️
😊😊
görsel bir şekilde pozisyonlar diyarı olur
Çok sevdiğim bir kaç pozisyon var onun dışında pozisyondan pozisyona geçmeyi çok severim
Birkac pozisyon degisir
Farklı pozisyonlar tercihim olur
Ayakta kucakta cowgirl Pozisyondan pozisyona girer zirveye ulaşırım
Bence asıl önemli olan şey girilen pozisyonları gole çevirmek
Hiç ilişkim olmadı sadece almanyadayken bdsm gecesine gitmiştim bilmiyorum
tek pozisyondan ziyade farklı pozisyonlarda tek vücut olmayı hedeflerim :)
Kilolu olmasam neler neler yapacamda mecbur bir ili pozisyonda gidip geliyorum
Degisiklik iyi olur herhalde yav
Yani hiç yaşamadım bilemiyorum tahminimce hep aynı durmazdım
Genelde sevdigim 3 pozisyon Arasında değişirim.
Hangileri :)
Misyoner , Doggy , Cowgirl
Proneboneyi es geçme :)
Hiç Denemedim onuda Denerim
Mutlaka denemelisin ama senin dediğin 3 pozisyonda birbirinden lezzetli :)
Evet En sevdiklerim Genelde.
Daldan dala uçmak daha keyifli üstadım.
Pozisyon zenginliği önemli benim için
Değisiklik iyidir hâyâl dünyasi neticede.
İmkanı olan her pozisyon denenmeli.
Pozisyondan pozisyona
pozisyondan pozisyona girerim
Her pozisyona girilmez
Pozisyona göre zevkler değişir ta :)
Kesinlikle değişir ya
Değişik pozisyonlar iyi olur
Bazen tek pozisyon yeter
Pozisyondan pozisyona tabikde
Misyoner pizisyonunu severim🤩
Beş çeşit falan çok Farklı şeylerde denemem
Değişir
Max 3 pozısyon kalitelidir
Tek pozisyon degil iki veya üç
O gün ne varsa kısmette
Varyasyon gerekir
Farklı iyi olur bence
Ayip Be Ayip
Ayıp yatakta olur sorumuzda onunla alakalı :)
Tek olmaz ya
Bencede olmaz :)
Zaten ön sevişmede 2-3 pozisyon oluyor kaldı ki birleşme de 😀
Durmak yok hocam devam :)
Final dogy herzaman
Gıdıklayan resım
De s*ktir loo
Farklı pozisyonlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?