Sevgilim var ama cinsel olarak başka şeyler neden kuruyorum?

İlk öncelikle saygılı yorum yapmanızı istiyorum ve konuyu başka yerlere çekmeye çalışmayın. Arkadaşlar benim sevgilim var ve onu çok seviyorum aramızdaki cinsel uyum gayet iyi ten uyumu vs. (gerçekten seks değil sadece sevişme) Ona aşığım fakat bazen kafamda başka şeyler kurguluyorum başka adamlarla seks yaptigimi duşunuyorum bu hoşuma gitmiyor sadece sevgilimi duşunmek istiyorum. Sevgiliminde baska bizlari dusunmesini aklimin ucundan bile geciremiyorum kıskancim. p*rno izliyorum ordaki adamlari arzulamiyorum ama bir kadini becersiğini gormek beni azdiriyor. Yani o şeyi içimse hissetmekten beni becermek istemesinden değil. Sadece o kadina sahip olmasi beni azdiriyor. Bundan nasil kurtulurum 2 haftadir bunu dusunuyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
+1 yıl
bazilari grup yap falan demiş. Arkadaşlar afedersiniz sxlakmisiniz? Ben sevgilimi neden baska bir kadinla yattigindan zevk alayim? Benim sorum çok başka sizin dediğiniz ve "carptirmaya calistiginiz" Konu cok cok başka. Sevgilimle grup yapicak olsaydim burda ne işim vardi? ben p*rno bağimliliği diyorum bazi gerxisekalilar grup diyor.
Sevgilim var ama cinsel olarak başka şeyler neden kuruyorum?