Arkadaşlar söylemeye utanıyorum ama her onu düşünmemde içim bir tuhaf oluyor çok arzuluyorum onu sevişmek istiyorum ama bunu ona söylemeye çekiniyorum hafiften nasıl belli edicem istediğimi bilse hayır demez zaten eminim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYuz yuzeyken gozlerine bakakal 3 saniye kadar hafifce basini öne eğ ama aynı anda dudagini isir ve gulumse o gorsun sonra gozlerini tekrar ona doğrult. Gülümseyecektir sen gulumseyince. Gulumsediginde dudak kenarinda hafif bir cizgi olur ya hani, ona sende hala hafifce gulumseyerek parmaginla dokun flortleş yani ve de ki : tam burası.. ve hafifce kenarindan öp somra kendini geri cekme dudaklarinla diger kenrarından öp. Gulumseyin fisildaşarak konuş. Bunu unutma. Şu an olmak istediğimiz yer burasi degildi bence de sırıt biraz ve hemen konuyu kapa. Aklinda kalicaksin denedim net bana guven
21 Yorumla
Soran+1 yılOha süper ama karantinadayız dışarı çıkıp buluşamıyoruz mesajlarda belli etmek istiyorum ben
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar saçma bir soru çaktırmaktan kolay ne var. Kesin troll
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yemin ederim troll değil ben hafiften belli etmeye kalkarsam rezil olurum kesin
Cevap sahibi+1 yılResim atmış sana sinyalleri yakmış gayet basit
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluştuğumuzda öpüşmeye başladığınız zaman şeyine dokun ve ileriye doğru git o anlar zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim değil ki henüz öpüşmeyiz büyük ihtimalle ama buluşursak sürtünüp şeyine dokunurum zaten sonrasını o getirir ama ben ondan önce mesajlarda belli etmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuyu bir şekilde evliliğe getir ordan devam et evlilik nasıldır ya da yanlizlik nasıldır zor yanları nedir erkeklerin istekleri nelerdir gibi gibi
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. o zaman hafiften belli et konuşurken filan dokun okşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sana vücudunu attıysa sende havalar çok sıcak diye dekolteli ya da ateşli olacak bir foto gönder
00 Yorumla
+1 yıldirek söyle veya kuçuk numaralar yap
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapicam o küçük numaraları direkt söyleyemem asla
- +1 yıl
ya onu yazamam hesap gider duşün
+1 yılOnun sana yaklaşmasını sağla
02 Yorumla
Soran+1 yılKarantinadayız:( görüşemiyoruz virüs nedeniyle nasıl yapicam
- +1 yıl
Bayramdan sonra kısıtlamalar azalır gibi görünüyor az daha sabret
+1 yılO kişinin kim olduğuna göre değişir
00 Yorumla
+1 yılUlan şöyle tahrik olanımız olmadı aga be 😆
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki olmuştur da belli etmemiştir kızlar erkekler gibi değil çünkü:/
- +1 yıl
Belli edin ne olacak ya 😆
arıcan gel mık benı dıcen
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke cesaretim olsa
Soran+1 yılDaha ne kadar kudurayım adamla ne fanteziler kurdum üstelik kendisi hocam...
+1 yılOlma kalk namaz kıl geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılmuslim degilim asko
- +1 yıl
Ne olursan ol Yiğenim banane ben sadece yorum yapıp geçerim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOksa görecegi sekilde 😁
00 Yorumlageldimmm canısı buradayım
00 YorumlaKolunu daldır çıkar
00 YorumlaŞanslı hergele
00 Yorumla
+1 yılBıraz surttur
02 Yorumla
Soran+1 yılKarantinada görüşemiyoruz görüşsek hemen belli ederim mesajlarda belli etmem lazım
- +1 yıl
Fotoğraf at frıkıkli
Gizli Üye(25-29)+1 yılUfak ufak nudecikler at😉😋
06 Yorumla
Soran+1 yılseks konusu açılsa direkt aticam
Cevap sahibi+1 yılAcmaya calia dolayli yoldan gir veya öyle kafana gore çok açık olmayan Seksi anliklar at mesela netten iç çamaşırı beegwn nasıl diye sor😉
Soran+1 yılOha dpwüdmğefödkğw utanırım ama öyle bir anda iç çamaşırı sormaya kendisi öğretmenim... ve gözünde basit görünmek istemem asla
Cevap sahibi+1 yılOha yavaş gel öğretmenine mi asılıyorsun vaybe seni azgin😂
Soran+1 yılNapiyim o da bana yürüyor vücudunu falan çekip attı
Cevap sahibi+1 yılHmm sende atsaydin😉
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yavaştan belli et
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl edicem ki:( seks muhabbeti açmak istiyorum ama beni basit kız olarak görsün istemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne