Cinsel Yaşam Sevdiği ile sevişenler Allah'ın VIP kulları değil midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Hiçbir erkekle yatağa girmedim ancak düşünsene sevdiğinizle nefes nefese ayni yataktasınız, tek vücut olmuşsunuz , inlemelerini duyuyorsunuz...Nasıl bir duygu? Unutamadığı bir anısı olan var mı?💕 Sevdiği ile sevişenler Allah'ın VIP kulları değil midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
DORUKKUZEY Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl allah allah :Ddadasdsadsa lan yav dini katmayın şu muhabete :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl harika bir duygu. ruhlar birleşiyor sanki. ya wallahi tarif edebileceğim türden değil benim yaşadığım 1 4 Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Evlimisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kıvanc3435 evet Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl Onunla mı yasadın Yorumla Gogo_latte +1 yıl Tarif edilemez dimi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yemişim kanun kural, seviyorsak sevişeceğiz. Ölünce ne olacağını bilmediğimiz dünyada her şeyi kısıtlamak saçma 0 0 Yorumla
Şekersever Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 37% +1 yıl Haha haram meyve tatlıdır ama bedeli vardır 😉 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Allah baht vermiş kullanıyorlar onlar 0 0 Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Mala vuruyon Şu an dimi çakal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
allah allah :Ddadasdsadsa lan yav dini katmayın şu muhabete :D
harika bir duygu. ruhlar birleşiyor sanki. ya wallahi tarif edebileceğim türden değil benim yaşadığım
Evlimisin
@Kıvanc3435 evet
Onunla mı yasadın
Tarif edilemez dimi
Yemişim kanun kural, seviyorsak sevişeceğiz. Ölünce ne olacağını bilmediğimiz dünyada her şeyi kısıtlamak saçma
Haha haram meyve tatlıdır ama bedeli vardır 😉
Allah baht vermiş kullanıyorlar onlar
Anjelica ebbi resmini koymanda ilgnc:)))
Anim yok ama kitaplarim var yazdigim
Mala vuruyon Şu an dimi çakal
Vaar
Duydum valla 😂