Seksüel enerjinin beyinde bulunan bölgesi ile acının bulunduğu bölge yan yanadır.
Kadın veya erkeğe bakarsanız, haz, zevk ve orgazm esnasında normal zamanda acı çeken insanların yüz, mimik ve jestleri ile çalıştırdığı kaslar aynı kaslardır.
Sekste iki konu tartışmasızdır: 1. Ambiyans ve beklenti, 2. Sekste sertlik.
Ben kadın değilim tam bilemem ama sanırım bunun iki sebebi olabilir 1- O anda tatlı sertliği seviyoruz. Hani dişin tatlı tatlı acır da oynamadan duramazsin ya. O acı aslında keyif verir insana. Sanırım o anda bu duygu giriyor. Erkek de şaplak atmayı seviyor mesela. 2- Bir bütün olma ihtiyacı. Seni içime çekmek istiyorum demenin dilden değil tirnaklardan dökülmüş hali.
Kimi zaman farkında olmadan, kimi zaman öfkemi yatıştırmak için, kimi zamanda bacaklarımı beline dolayıp kendime doğru çekerken, bedini kollarım arasında tırnaklarımla ne çok arzuladığımı hissettirmek için
Seks esnasında hayvani dürtülerimizin ortaya çıktığı aşikar (sevişmek değil bahsettiğim😉) kadın tırnaklarını kullanır örneğin, ben tokatlarımı... yazarken bile canım çekti 😋😋😋
salıncakla aşağıya doğru sallanırken yaşadığın hissin 100 katını düşün. refleks olarak tutunmak ya da zarar verme ihtiyacı duyuyor bünye. tırmalamak da o yüzden.
Haz ve zevk aldıpındaa yapar bunu bir tür daha devam et harikasın mesajıdır tempoyu arttırıp sertliği arttırmak gerekir hoşuma gidiyor buna maruz kalmak
Haz enasinda orgazma yakin oldugunda ozellikle boşalma esnasında iki tarafta kendine hakim olmaz ama bence kadinin tirnak saplamasinin en buyuk nedeni orgazm olsa bile erkegin durmasını engellemek ve hizini arttırmak icin tırnakları saplar