Sıktır gıt denir bir kısa mesajla sonra engellenir. Tabi sen kendini onun aç zamanlarında gelip kendisini doyurduğu bir cinsel obje olarak görmüyorsan 👍🏼
133 Yorumla
Soran+1 yılTabiki görmüyorum
Soran+1 yılKesinlikle bir beklentim yok artık soruyu buraya taşıdım sadece öylesine bir amaç yok
Soran+1 yılYok asla ve biliyorum ki dediğin gibi arıycak ama dünyaları önüme serse bile bitti artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz ki güvenmiştim inanmıştım hepsini yerle bir etti daha da toplanmaz artık o kaybetti ben zaten hiç kazanmamışım
Soran+1 yılAslında tam anlatamadım evet hayatımdan gitti çok üzüldüm çok canım yandı çok ağladım ama en çok kendime kızıyorum nasıl inandım diye güzel oynadı anlayamadım belkide bir veda etseydi bu kadar üzülmezdim o ise tek kelime etmeden çekti gitti
Soran+1 yılBu yaşadığım olayla çok şey öğrendim ama Allah büyük diyorum susuyorum sadece
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılBen bu soruyu sordum biraz konuşup rahatlamak için çünkü hiç kimseye anlatmadım kimse bilmiyo burdakilerde anlamak yerine laf sokup yargılama peşinde insan bazen başına gelmeden anlayamıyo bazı şeyleri
Soran+1 yılO yüzden susuyorum anlatırsam bir gün onla yine vurcaklar beni
- +1 yıl
Evet site çok değişti ya eskiden böyle değildi bu hesabım 7 yılık felan arada giriyorum ve gerçekten çok değişmiş yani bir kıza rahatlıkla dilersen özelden konuşabiliriz diye biliyorduk şimdi bakıyorum her görüşte kozlara dmye gel deyip yürüyorlar aslında seninde doğru düzgün bir muhabbete ihtiyacın var içinde birikmişlerin var bunları dökmek açılmak iyi gelicektir sörf bana ulaşmanızı dilersen özelden konuşabiliriz demyi isterdim tüm samimiyetimle ama dediğim gibi günde 100 kişiden böyle yorumlar aldığınız için böyle bir teklifte bulunmak istememi lütfen kabalık olarak algılamayın siz yinede dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz yanlış anlaşılmak bu hayatta en korktuğum şeydir 🙏🏼
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama anlatamam kimseye çok karışık bir hikayem var senin bile anlayacağını düşünmüyorum bir hata yaptım ve bedelini çok kötü bir şekilde ödüyorum şimdi hayata tutunma zamanı
Soran+1 yılÖyleyimdir tabi ne birine anlatmaya yüzüm var nede gücüm
- +1 yıl
Kusura bakmayın yaş olarak benden büyüksünüz böyle ders verir gibi konuştum kendimi yaşlı amcalar gibi hissettim ama siz öyle görmeyin insanı yaşadıkları büyütür anasından çıktığı yıl değil ve kimseye de ders vermek akıl vermek haddime değil sadece yaşadığım şeylerden öğrendiklerimi size aktardım yani hayatınıza giren beş para etmez insanların size verdiği değer yüzünden kendinizi değersiz hissetmeniz saçma geldi bana 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Soran+1 yılDersimi çok iyi aldım ben doğruyu buldum ama geç oldu
Soran+1 yılAma kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş
Soran+1 yılHayır akıl yaşta değil baştadır atlatısıya kadar kendimi değersiz hissetim ama benim tek suçum inanmaktı ama oda karakterini koydu ortaya şimdilik kazandığı oyunun tadını çıkarsın her akıttığım göz yaşım için ahirette iki elim yakasında olacak
Soran+1 yılBen yazdım ama rahatsız ettim kusura bakma
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. öküz denir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ya umduğunu bulamadı, ya vazgeçti, ya da korkmuştur.
10 YorumlaBir şeyler denir ama, 7 xper kaybetmek istemiyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİşini görmüş gitmiş denir
01 Yorumla- +1 yıl
Biz olsak dizlerinden aygılmayız dengi dengini bulmuyo
+1 yılisteyince arar tekrar
00 YorumlaKullandırmayın kendinizi kardeşşşiiiiim
10 Yorumla
+1 yılSana gelecek hakkında bir vaatte bulundu mu?
00 YorumlaUmduğunu bulamamış erkek denir
00 Yorumla
+1 yılKocan ile yaparsan öyle sorun yaşamazsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayal kırıklığı yaşayan mutsuz erkek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam gibi adam denir hahaha
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İstediğini elde etti denir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldığını almış zaten
10 Yorumla
+1 yılBunu anlamış olman gerek o zamana kadar
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun denir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakireligini ona mi kaybettin
00 Yorumla
+1 yılİş birlikçi
00 Yorumla
+1 yılAğlamayın kardeşim.
00 Yorumla