Ben bakireyim mast yaparken (klitoris) orgazm oluyorum. Gerçek bir ilişkide olamayacağımı düşünüyorum sizce kadınların ilişkide orgazm olması bir mit mi kadınlar numara mı yapıyor? Sürekli canları acıyor bir de erkekler mutlu olsun diye taklit yapıyorlar gibi geliyor. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Sorudan anlaşıldığı üzere kadınlara sordum erkekler şöyle boşalttım gibi yorumlar atmasın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Orgazm olan kadın da vardır olmayan kadında vardır. Dediğin gibi erkeğini mutlu etmek adına rol yapanlarda vardır.
Orgazm nedir?
Orgazm uzun süreli cinsel uyarılma sonucunda fizyolojik ve psikolojik olarak ulaşılan ve kişiye zevk veren durumdur. Kişilerin orgazm olabilmesi için mastürbasyon yapmaları veya cinsel ilişkiye girmeleri gerekir. İki durumun sonunda ulaşılan haz orgazm olarak tanımlanır.
Kadınlarda orgazm nasıl olur?
Kadınlarda orgazm ise erkeğe göre daha kapsamlı ve şiddetlidir. Ancak bunun gerçekleşmesi için gerekli uyaranın kadına verilmesi gerekir. Kadınlarda orgazm vajinal ve klitoral olmak üzere iki farklı şekilde gerçekleşebilir. Bu cinsel ilişki veya mastürbasyon yoluyla olabilir. Klitoral orgazm klitorisin uyarılmasıyla, vajinal orgazmın ise vajina duvarının uyarılmasıyla gerçekleşir.
Sonuç olarak ilgi ve alaka şarttır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılToplumumuzda yanlış bilinen veya hiç bilinmeyen cinsel konular çok fazla. Bunlardan biri de kadının orgazm olması konusu. Vajinal uyarım kadına zevk verse de kadının orgazm olmasına yeterli değildir bu. Kadının orgazm olabilmesi için G noktasının belirli bir baskıyla uyarılması gerekir. Penisin içeride olması demek g noktasının mutlaka uyarılacağı anlamına gelmez. G noktasının uyarılması için belli birkaç pzisyon vardır. Bunların uygulanması gerekir.
İşin en kolay yanı kadın için şudur aslında: Görselde G noktası dediğimiz bölgenin nerede olduğu görülmektedir.
Kadın penis içindeyken o noktaya baskı yapacak şekilde kendini konumlandırabilir ve bu sayede vajinal orgazm yaşayabilir.
33 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim erkeklerden aldığım en açıklayıcı yorum oldu görselde G noktası klitorise bağlı olarak görülüyor ilk bunu gördüm belki de bir alakası vardır. Bakalım deneyip göreceğiz umarım bencil birine denk gelmem. Tekrardan teşekkür ediyorum ❤️
- +1 yıl
G noktası ve klitoris aslında vulva denilen ve bir organ olup olmadığı tıbbi olarak tartışma konusu olan bir yapının iki uzantısıdır. Pubis kemiğinin ön yarafında klitoris, arka tarafında g noktası bulunur.
Soran+1 yılSağolun
partnerim vajinal orgazm oluyor nefesi kısık kısık oluyor boşalıncada penisimin üstü beyaz oluyor 3-5 defa orgazm oluyor her seks yaptığımızda bağırma çağırma yapmaz kasılma ve titremeleri güzel oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar güzel numara yapar bu yüzden karınlara sormuştum. Sen o anın Şevki ile inanmış bile olabilirsin
Soran+1 yılO bende bile geliyor o açıdan merak ettim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılvajinal orgazmı soruyorsun sanırım? vajinal orgazm tek başına zaten zor, onu destekleyen klitoral uyarımdır yine ve tabi penetrasyon. her kadın vajinal orgazm olacak diye bir şey yok. sonuçta araştırmalar düşük bir kesmin vajinal orgazma ulaşabildiğini göstermiş. bunda kadının psikolojik olarak hazır olamaması, erkeğin performansı vs vs etkenler sıralanabilir. ancak vajinal orgazm olacam diye de kendinizi kasmamanız ya da olamıyorum diye üzülmemeniz gerekir. anı yaşayın, zevkin tadına bakın, klitoral orgazmın keyfini sürün. bir gün bir bakmışsınız zevkin zirvesini yaşarken vajinal orgazmı da tatmışsınız. zaten vajinal orgazm olduğunuzda aradaki farkı da anlayacaksınız.
10 Yorumla Aslında senin sorunun cevabı erkeğine göre değişir diyerek cevaplamak istiyorum. Eğer işini iyi bilen ve yapan bir erkekle yaptığında bunca zaman yaptığın mastırbasyonun hiç bir şey olmadığını göreceksin diğer yandan yetersiz birine denk gelirsen de mastırbasyonun vaz geçilmez olduğunu ve erkeğin gereksiz olduğunu düşüneceksin. Ama çok daha yazmak istediğim şeyler var. Burada onu yazarsam tepki alabilirim ya da görüşüm kaldırılabilir. Bazı ip uçları vermek isterdim. Yazdıklarınızdan bir erkekle ilişki yaşamadığınız sonucuna vardım. Size çok daha faydalı olacak şeyler yazmak isterdim. Ancak buradan değil diğer taraftan olması gerekiyor. T. atmanız mümkünse tabii.
12 Yorumla
Soran+1 yılSağolun
Can acıması asıl şehir efsanesi. Yeterli önsevişme yapıldığında, sağlıklı bir kadının canı acımaz. Ve evet oluyoruz.
69 Yorumla
Soran+1 yılTaktikleri nelerdir nasıl olunuyor. Yardım edersen sevinirim
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim❤️❤️ Peki sizce Pendik önemi var mı bunda
Soran+1 yılKlavye hatalı yazmış kusura bakmayın penis demek istemiştim.
Soran+1 yılÇok sağolun içim rahatladı ❤️❤️
- +1 yıl
Herşey erkekte biter vajınal orgazım da erkegin ereksiyon süresine ve ilşki dekide ki pozisyona baglı
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınla gercekten orgazm oluyolar ama nasıl cogu kilitoris uyararak bunun sebebinin büyük kısmı kendilerini mas alıştırmaları digeri ise partnerinin kendini düşünmeşi oysakı kadınla cok cabık takrik olup orgaz olabiliyorlar yeterki partneri dogru dokunuşları bilsin dokunmadan konuşarak bile orgazma ulaşabilirsin zor degil yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBen mast yapıyorum çok. Umarım zararını görmem. En azından şöyle düşünüyorum yatağa sırf görev diye girmem kendimi orgazm olacağım diye şartlarsam diğer herşey de buna uygun olursa orgazm olurum bence
- +1 yıl
Cinsel birleşmede kilitorise temas eden bişey olmuyor içinde girip cıkan sana zev haz veriyor fakat o kilitorise dokunuş okşama ayrı bir haz boşalman için dokunman gerekecek ya da partnerinin tabi bu alışkanlık yapanlar için tavsiyem suki böyle bir şeyle karşılaşırsan öas yapmamaya kilitorise dokunmamaya calış boşalamıycan biliyorum ama bu şekilde alşkanlıgı yenip dolucan ve ergeç vuna alışıp zevk alıp boşalıcan önemli olan dayanöa o süreye kadar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de hayatımda 3 kez yabancı kadınlarla ilişkiye girdim. Tabi kondom kullandım. Ama maalesef mastürbasyondan aldığım zevki alamadım. Bir de sertleşme sorunu yaşadım. Boşalma olmadı. Sadece oral seks esnasında boşalabildim. Mastürbasyon yaparken 2 dk da boşalabiliyorum hemde. Galiba mastürbasyona alıştığından oluyor. Senin içinde aynı durum geçerli bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım orgazm olma ihtimalin var ama birlikte olucağın kişiye bağlı tutkuya bağlı ilk gün pek zevk alamayip umutsuxluğa kapılma yeterki kendini kasma zevk alırsın
215 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim nasıl davranmalıyım penis boyunun önemi var mı püf noktaları nelerdir yazarsan sevinirim🙏
Cevap sahibi+1 yılpenis boyinun önemi var mı yani iyice kısa bir penis zevk vermez ya püf noktası tek söyliyeceğim kendini akşina bırak tutkuyla olmıyacağin sevmedjn biriyle olmadıgın mütetce herşeye açık ol yeniliklere asla kasma kendini bırak aklındaki düsunceleri at ztn o anın tadını hiç birşey veremez hafif vajinanı kasıp gevşet süper olur o an demek istedimi anladın dimi
Soran+1 yılÇok sağolun böyle şeyleri konuşacak insan bulamıyoruz yardım almam iyi oldu❤️
Cevap sahibi+1 yılrica ederim tatlım sorucan biseyler varsa gizliden cikiyim takip et yardimci olurum
Cevap sahibi+1 yılburda abaza doludur isin zor olur erkekler yaziyo ama onlar hisetmiyo en iyi sorabileceğin kişi gene kadındır
Soran+1 yılGizlisiniz sorum olursa yazayım ben size tekrardan sağolun
- +1 yıl
Tecrübe bak
Cevap sahibi+1 yılistedin acarim yazcak olursan
Cevap sahibi+1 yıl@Angelo_x erkek olsam yaşadığım şeyleri aktaramam aldim zevki anlatıyorum burda dimi akil veriyorum bir kadın olarak vücudumu biliyorum ki burda anlatıyorum kıza ki kimseyi inandirmak gibi bir derdim yok başıma gelen olayları yazıyorum erkekler nerden bilsin hem hangi hatalar oldunu kasmayi bilmem neyi hisiyatın böyle anlatsin
- +1 yıl
Evet ancak zevk alırsırsın. Burda erkeğin orgazm süresinın uzunlığu onemli vajinal orgazmda kendinden çok paetnerini düşünen erkek olması lazım.
Soran+1 yıl@Toprak2019 sen kadın mısın?
- +1 yıl
kadınmı olmam gerekiyor?
Soran+1 yıl@Toprak2019 başlığı oku
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkadınlar orgazm olur.. aldıkları haz oranı ise erkek çarpı yedidir! bu bilimsel bir açıklamadır.. ancak bu orgazmı zorlastıran faktorler var.. ve bunlardan bırısıde duzenlı cınsel yasama gecmeden yapılan cok masturbasyon.. cunku bır zaman sonra vucud o eli orada ıstıyor!! tavsıyem zorunluluk harıcı erkek ya da kadının masturbasyondan uzak olması..
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle mit bu. Çok fazla araştırdım sadece fazla sinir hücresi varmış kadınların. Bu onları daha duyarlı hale getiriyor ama daha fazla zevk almasını sağlamıyor
Cevap sahibi+1 yılbence arastırmalarınızı bılım odaklı yapın;) sıze bı cırpıda yuzlerce lınk verebılırım akademık yayından oluşan!
Soran+1 yılO linkleri bende gördüm erkeklerin uydurması. En son yapılan çalışmalar bunu onaylamıyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman siz bir kaç akademik link verin yeniden öğrenelim:)
Ahh ciddimisin gerçekten orgazm olabiliyorsan çok şanslısın ve merak etme her türlü orgazm olursun sen..
08 Yorumla
Soran+1 yılKlitoris hassastır tüm kadınlar olur
Soran+1 yılCanım klitorisle tüm kadınlar oluyor. Nasıl tüm erkekler boşalabiliyorsa klitorise baskı ile de kadınlar boşalır. Tutsun bakalım vibratörü
Soran+1 yılBir çok yolla oluyor elle sürtünmeyle
Soran+1 yılNe ilginç.. hiç mast yapıyor diye erkeklere yazmadım
kadınlar iki türlü boşalmaya sahipler erkeklerden yorum istememişsiniz ama yine de bilgimi paylaşım dedim
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu duydum ama vajinal orgazm kesinlikle yalan diyen çalışmalar var
Endişelerinin olması gayet normal bu endişeleri giderip seni rahatlatacak olan partnerin.Ön sevişmeyi uzun tutun aceleci davranmayın kendini rahat hissettiğinde ilişkiye girin ki bunu partnerinin anlaması gerekir. Ayrıca ilk seksi kıstas olarak alma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seks öncesi yeterli bir önsevişme yaşarsa ve sonrasında hem klitoral hem vajinal yoldan güzel uyarılırsa olmaması için bir sebep yok..
00 Yorumla
+1 yılErkeğine bağlı sen boşalmadan boşalırsa popo gibi kalırsın yeterli derecede girip çıkarsa sana boşalabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrol yapılcak bişey yok güzel bir sekste orgazm çok rahat olunur
24 Yorumla
Soran+1 yılTaktikleri nelerdir ve nasıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılbunun belli bir taktiği yok aslında yeteri kadar ön sevişme yapılırsa ve yeteri kadar birleşme sağlanırsa orgazm olmak kaçınılmaz
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim❤️
+1 yılkoronadan sağ kalda hele orgazmı düşünürsün sonra ag
00 Yorumla
+1 yılTamamen partnerle alakalı sanırım yanı orgazm olan illa oluyor ama partner önemli faktör
00 Yorumla
+1 yıl2 tarafta illaki orgazm olucak yoksa ben o ilişkiye seks demem tek taraflı ilişki derim
00 YorumlaOlanlar kendini brlli ediyor zaten
Numsra yapani anlarim hemen00 Yorumla
+1 yılŞahsen orgazmı oral yapılırken ve kendimi tatmin ederken yaşadım ama belki partnerlerimin tecrübesizliğindendir
11 Yorumla- +1 yıl
Numara yapanlar da vardır elbet ama zevk alırsın orgazm olamasan da. İşini bilen acı çektirmez
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGercekten genc bir kizin boyle duaunmesi cok üzücü.
Asil senin mast yaptığın orgasm. Değil sadece haz05 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilemezsin yaşadığım şeyi ben biliyorum
- +1 yıl
Sen5 ya da başkası farketmiyor anatomik gerçek bu mast yaparak en fazla klitoral orgasm olursun.
Muhalefet olacagina birseyler ogrenmeye çalış
Soran+1 yılCanım ben klitoral orgazmı biliyorum o zaman sen de zevk almıyorsun klitoris küçük penistir sinir sayıları neredeyse aynıdır sadece kadınların biraz daha fazla. Sen de sadece sıvı atıyorsun haz almıyorsun o zaman.
- +1 yıl
Böyle ben biliyorum deyip internetten okuduğun bilgilerle hareket edersen bir çok kadin gibi hayatın boyunca vaginal. Orgasmin varligina bile inanmadan yaşarsın.
Sen penis le klitoris aynı sinir sayisina sahip dedin bilgilerinin kaynağı belli oldu.
Ben yardımcı olmaya çalıştıkça sen dik kafalılık yapmaya ukalaliga devam ediyorsun.
Yazma. Lütfen ne yaparsan yap
Soran+1 yılDik kapalılıkla alakası yok makaleler tersini söylüyor sende kırk senelik vajinaya sahipmiş gibi saçma sapan konuşuyorsun yok klitoris ile orgazm olunmazmış hede hüde.. sen nereden biliyosun benim ne yaşadığımı Ortada bir bilgi klitoral vajinal orgazm... ben biliyorum gibi bir iddiam olmadı ki burada soruyorum özellikle de kızlar yazmışım oraya. Kızlar yardımcı oldu sen herşeyi bilmiyorsun öyle sanmaya devam et
+1 yılAslında uygun pozisyonda ilişki esnasında hem vajinal hemde klotiral orgazmi yaşıyaysbiliyor kadin yeterli çiftler arasında uyum olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kadın normal boşalma da Yaşar ama yaşayamanlar da var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. merak etme sen ama fazlada masta alıştırma kendini daha sonra sekste zevk almaya odaklanamazsın
00 YorumlaAnlatması uzun sürer boşalır her kadın aynı olmaz çoğuda acı çekmez bazı kadın gerc boşalır iyi ilgilenmek gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Gel boynundaki morluklari sirtimdaki izleri gostereyim
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olmayanina rastlamadım henüz 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılOlan vr ama yapmasını bilmesi lazım erkeğin
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin zamanını bekle elbet olursun... başarılar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seviştiğim kadını muhakkak boşaltırım sevişirken boşalmazsa ikinci pilan devreye girer 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılPilan değil plan
Cevap sahibi+1 yıltamam plan olsun canım 😌
Herşey partnerine bağlı
00 YorumlaGayet güzel oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliskiden daha cok zevk aliyolar normalde. mmast daha iyi
03 Yorumla
Soran+1 yılVajinaya mı sahipsiniz
Cevap sahibi+1 yılCok kizi zevke getirdim
Soran+1 yılAynen öyledir eminim
+1 yılBen yaparsam olurlar.
00 Yorumla
+1 yılEdebiliyosa oluruz
10 Yorumla
+1 yılYaşatan lazım
00 YorumlaOlan var
00 Yorumla
+1 yılOlur olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübelerimden bilgi verebilir miyim?
06 Yorumla
Soran+1 yılVerebilirsin burada
Cevap sahibi+1 yılBende numara yapan olmadi çünkü bir kere de 3 4 posta isteyen oldu ve yaptım zaten onu geçtim bayılan bile oldu
Cevap sahibi+1 yılBenleyken taklit yapan olmadi. Orgazmın doruğuna ulaştı
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılIyi oral iyi penis iyi bir icraat kızlar uçuyor ama penis kalın ve büyük olmali
Cevap sahibi+1 yılSen korkuyor musn?
+1 yılBenceee de rol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. elbette
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ki
00 Yorumla
+1 yılOlan var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem ki
00 YorumlaGerçek yaşın kaç?
00 YorumlaTazeciksin şimdi off
01 Yorumla
Soran+1 yılYuh bundanda mı malzeme çıkardın
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz