#sekssekste 💣💥💣💥💣

Seksin olmazsa olmazı korunmaktır. Korunmaktan kasıt sadece istenmeyen gebelik ve cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar değil, kendinizi psikolojik anlamda da koruyabilmektir. Bunun için devreye seksin diğer olmazsa olmazları girer:
Bonus: Seksin sadece penetrasyon olmadığı unutulmamalıdır. Herkes için sekste en zevk alınan zaman da penetrasyon değildir. Tarafların birbirine göstereceği ilgi, şefkat, arzu farklı yollarla aktarılabilir. Okşamalar, sarılmalar, öpüşler ve öpüşmeler, konuşmalar, gülüşmeler, bakışmalar hepsi seksin en az penetrasyon kadar parçasıdır.
galiba bu psikoloji ile hic yapamıycam yaşım olgun oldu kimse olmasın tek eşim olsun istiyorum ama artık cıldırcam kendimi hep öyle tuttum artık yanan meşale gibiyim
olmazsa olmaz baktığım da arzuları mı tavan yaptırcak hoşuma gidecek biri olmalı acele etmem tek düşündüğüm şey dokunduğum dişi min kadının mutluluk dan ucması olur du ben kendimi biliyorum aşırı derecede duygusal öperim duygusal yaklaşım kadın kendini bana bırakır ama ondan da biraz capa isterim o duygusal bagı aramız da kurarım her şey olup bittiğinde onun anlından öperim
Makyaj
Uzun tırnak ve uzun saç
Koku
Jartiyer
Masaj
Oral
Ön sevişme ve oral
Cevap
93Cevap
Olmazsa olmaz kısmı herkes için farklı olabilir ama genel olarak seksin en zevkli aşaması olan birleşme aşaması olmazsa olmazdır
Uzun ve ateşli bir fransız öpüşü, ardundan arzulu ve şehvetli bir oral seksle süslenmiş ön sevişme ile birbirinin her noktasını okşayıp yalama, öpme ve ardından ateş gibi yana vücutların birleşip bütünleşmesiyle yaşanacak tarifsiz zevk ve mutluluk. İşte seksin olmazsa olmazı budur benim için
Ben karsımdakinin vucudunun her bir noktasını bir kitab gini keşfeder santım santım ilerler emer öper yalarım dudaklardan boyun omuz gögüs göbek sırını emer yalar saatlerce oral yapar cıkdırtır cıkardıgı zevk iniltileride beni mutlu edip kudurtur zevki uzatmak cok hoş
herhangi bir kriter sunamam ama tutkusu hep yüksek olmalı
Bence sekste olmaz sa olmaz partner bulmaktır... partner yoksa sekste yoktur
Oral seks olmaz ise olmazıdır sexin.. Bakımlı ve temiz bir kadının dişiliğinin kokusu ve lezzetini tatmak seks baş kuralıdır.. İğrenerek yapmayan yapamayan çok şey kaçırmış olur.
Pozizsyon zenginliği ya ortalama 3 er dakikadan 12 pozizyon deneye bilirim benim için olmaz sa olmaz pozisyon zenginliği
Ve bunu Benimle yaşayacak bir Kadın 😍😍😍🌹
Huzurlu bir ortam
Mahremiyet
Koku
Şevk
Zeka
Zaman
Sabır
Sağlık
Güç
Bunlar yoksa hiç girme başın ağrır...
Olmazsa olmaz öncelikle her şeyiyle anlasabiliceginiz partnerinizin olması ve çılgınca oral yapmadan seks olmaz
Kadın biblo gibi olacak
Kırmızı tanga giyecek
Ve sevişmede onu oral ile orgazm yapmam gerek
Ki
Bunlar olmazsa olmuyor
Cazibe , tutku, sınırsızlık, yenilikçilik, tecrübe... (ilk akla gelenler bunlar , birkaç madde daha eklenebilir 😉)
çok istekli bir kadın yeterli çok zevk verir erkeğe
Benim için kadının istekli olması.
Kadın için de muhtemelen erkeğin istekli olmasıdır.
Prezervatif olmadan asla başım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum uzun zamandır.
Temiz vücut Temiz Çamaşır Uzun sevişme Oral sexxxxxxxxx
Saģlam bir sakso gerekiyor olmazsa hos olmuyor 😊
"Red Light"taki kadınlardan biri gibi hissettirmiyorsa oynamayalım boşuna.
Seks te olmazsa olmaz partnerdir... partner olmasa seks olmaz... partner varsa herşey olabilir
İhtirasdır. İhtiras yoksa sadece ihtiyaç giderirsin. Tıpkı tuvalete gidip işemek gibi
Olmazsa Olmazı
1. Ön Sevişme
2. Oral
3. Fanteziler
karşımdaki kişi bana karşı gerçekten istekli değil ise yapmam.
Ön sevişme kesinlikle olmalı.
Aşk tutku şehvet heves özlem istek bunlar olunca samanlık bile seyran olur 😃
Duygu ve arzu olmazsa olmaz 🙅🏻♀️
Kapının kilidi aşktır o olursa her şey olur olmazsa olmaz
On sevisme ve orgazma ulastiracak tutkulu dokunmalar
Fantezi ve azdırıcı konuşmalar vazgeçilmezdir. Karşılıklı hayal kurup gaz verdikçe eşler sevgililer tempoyu ikiye katlarlar
Oda temiz olacak, partnerim vücudu kılsız ve temiz olacak, ön sevişme yapılmalıdır.
Valla bu aralar çok harman kaldım ne bulursak artık 😄
Ateşli bir oral ve ön sevişme, isteği belli eden davranışlar şart
Ön sevişmenin güzel başlaması , tenlerin ritmi bence...
Temizlik ve bol zaman
Ten uyumu, tutku, şehvet & oral seks 💦🔥🤞
Agzimizi doldurmayi seviyoruz
O an istiyosam eğer herşeye kaptırır giderim
zayıf kadın iri göğüs yorumunu yapan üyeden bir çılgın yorum daha.
@Bay_Cilgin sen benim kim olduğumu nerden biliyosunda ya da daha önceki yorumumu bir yorum daha diyebiliyosun
tesadüfen bir yorum çok dikkatimi çekti sonra başka bir soruya geçtim ve benzerlikler gördüm sadece
@Bay_Cilgin senin dediğin gibi bir yorum yapmadım benzerlikler her yorum altında olabilir okuduğun yorum bana ait değil gerçekten sallamışın ama tutmadı
özür dilerim o zaman bu yanlış benzetme için. 36-45 görünce ondan oldu sanırım
O an istemek önemli değilmi boynundan bir ısırık olması yeterli
Aşık olduğum adam olmalı.
Tek basıma olmuyor o yüzden bir kadın şart 😃
Onunda bana ayak uydurması.
Oral yapmam lazim mutlaka
Bir kadın bir erkek / tercihen tabii
Tabiki on sevişme ve oral
Valla en cok partnere ihtiyac duyuyoruz milletçe
Tutku, istekli olmak ve ten uyumu diyeceğim.
Olmazsa olmazı oral 69 dur
Oral seks vazgeçilmez :)
Sevdiğim kadın ile. Ondan gerisi imkansız
Ön sevişme, oral, değişiklikler
Sert ve kufurlu degilse boştur
Küfür bile yeterli
Karşılıkli tutku ateş ve haz
Kadın vajina dudaklar göğüsler
Ön sevişme kesinlikle olmalı ve durmadan tahrik etmeli
güzel bir hatun olmazsa olmaz bu iş mümkün değil
Ön sevişme ve oral seks olmazsa olmaz
seksin kendisidir vazgeçilmez olan