Erkek için siz karşı cins olduğunuz için sizin lez olmanız ya da olmamanız onu ilgilendirmiyor. O adam yine sizi arzulayabilir çünkü o heteroseksüel bir erkek ve siz de karşı cinssiniz. Tıpkı sizlerin heteroseksüel olan bazı kadınlardan hoşlanmanız ama o kadının bunu istememesi gibi. Erkeklerdeki durum kadınlarda da var. Bazı erkekler gay olmasına rağmen kadınsı değil maskülen ama gay. Biz kadınlar gay olmasına rağmen o erkeklere bakıp arzuluyoruz. Mesela Cem Adrian gay ama çoğu hetero kadın gay bile olsa onunla yatmak isteyebilir. Adam yakışıklı ve karizmatik.
Hisler tartışılmaz nasıl gay diye bir platform varsa lezbıyenlıkte böyle birşey olaysex olarak da yasan. Kadınlar var duygusal aktif pasif rolü oynayanda var benim görüşüm yaradılışa saygı duymak gerekir kadın erkekle eş olmalı
Lezbiyenliğin kendisi saçma zaten Lezbiyen oluyorsunuz sonra anne olmak için bir erkeğin spermine ihtiyaç duyuyorsunuz ßunu önce kafanzıda çözünde sonra gereksiz bir şekilde ben lezbiyenim moduna girmeyin :)
Yabancı ülkede eşcinsel evliliği yasal evlat edinebilir ve donör kullanarak kendi bebeklerine sahip olabilirler. Sperm bankasından ya da taşıyıcı anneden çocuk sahibi olmak Avrupa’da serbest. Türkiyede de yasal olsa burada da olurdu.
10 yaşındaki bir çocuk için bile p*rno videolar bu kadar ulaşılabilirken açıkcası çok görmüyorum bisexüel kız ve erkeklerde obje olarak görebiliyor ama sorunda birazcık feminizim sezmedim değil ayrıca genelleme yapmamak lazım Fakat illaki bu soruya cvp istiyorsan muhtemelen meraktandır tıpkı bir bayanın iki Hetero erkek ya da gay erkek istemesi gibi
vucut yapısı olarak kadınlar estetik zaten tek kadını erotik hareketleride erkeklere Seksi gelir iki tane olunca daha Seksi geliyor demek ki. ayrıca iki kadın sevişebiliyorsa o iki kadınında cinsellikte belli kalıpları aşmış ateşli kadınlar oldukları kesindir. ketum içine kapanık saf sevgi isteyen kişler eşcinselliğe pek yakın olmaz. bunlar fikirlerim değil gözlemlerim bu arada belirtmek isterim. iki erkeğin sevişmesine bayılan kadınlar da tanıyorum. olay tek cinse mal edilemez oranlar farklı sadece.