Evlenme teklifi edecegim ama edemiyorum boylu poslu oğlanın yakışıklıyım ama penisim küçük
Düşündükçe moralim bozuluyor ne yapmalıyım lütfen yardım
Düşündükçe moralim bozuluyor ne yapmalıyım lütfen yardım
Türkiye'deki ortalama boyut zaten 14 cm. Kadınların rahminin derinliği 7,5-10 cm arasıdır ve 2-3 katı kadar genişleyebilir. Bu da demek oluyor ki 10 cm. zevk vermek için yeterli bir boydur. Boyut olarak çok fazla olan penislerde ileri yaşlarda sertleşme sorunu daha çok olmaktadır. Ne kadar boyut o kadar kan ihtiyacı demek. Sonuçta kanla dolması ile sertleşme gerçekleşiyor. Tek sorun olabilecek şey partnerinin p*rno özentisi ile beynini yıkamış olma ihtimalidir. Yani fizyolojik olarak her türlü yeter ama psikolojik olarak küçük görürse bundan etkilenecektir.
Bir tane eig seçme hakkı olsa bu yorumu seçerdim 👍
Rakamlara takılmayın, anın tadını çıkarın. Türkiye’nin zaten penis boyu ortalaması belli. Maalesef günümüzde p*rno filmlerinin de etkisiyle erkekler uzun penisi olan hemcinslerine imreniyor, kadınlar ise o filmlerde rol alan hemcinslerinin vücutlarını seyrettikçe “off şu kadın güzel bir fiziğim yok” diyerek soyunmaya çekiniyor. İnanın karşınızdaki insan zaten sizi yürekten seviyorsa penis boyuymuş, kilosuymuş, rengiymiş, diliymiş, şekliymiş, ırkıymış bunların hiç birine takılmaz. Aşkın kilosu, boyu, rengi, dili yoktur! İnsan seviyorsa gözü hiç bir şey görmez. Hem ne demişler?
Ne uzunu, ne kısası en makbulü içimde uzun kalanı. :)
“Boyu değil, işlevi önemli” diye boşuna mı söylüyoruz. Hem bir erkek isterse 20 cm penise sahip olsun eğer karşısındaki kadını mutlu edemiyorsa, kullanmayı bilmiyorsa, bencilse, kadınının ruhunu doyuramıyorsa santimetrelerin önemi yok.
Önyargıları bir köşeye bırakın ve sevdiğiniz kadınla birbirinizi yaşamanın, keşfetmenin, dokunmanın keyfini çıkarın. Sadece penis boyu bir kadını tatmin etmeye yetmez. O sihirli parmaklar ve dil dansı ne güne duruyor? Sevgiyle kalın. :)
Eig için teşekkürler 😊
Öyle ama ne demek 🤣♥️👍
Bu kriterler kime göre, neye göre oluşturuluyor? Bir ilişkide bu engel olmamalı. En azından ön yargıya sebep olmamalı. İlişkinizi cinsellik odaklı düşünme. Her şey yatak odasında olup bitmiyor. Hayatın binbir türlü hali var. Öncelikle net bir karar verip açıl ve teklif et.

Konu cinselliğe geldiğinde ise 'Önemli olan boyu değil, işlevi' kuralı gerçekten geçerli. Kadınlar bunun hesabını yapmıyor, hele ki severek sevişen kadınlar... Önemli olan karşılıklı olarak tatmin olabilmek. Bu yüzden onun tepkisi ve yaşanacaklar da önemli. Ön yargılarını yık ve ona açıl 🌺
Çok teşekkürler eig 🌹
Teşekkür ederim 🌺
🤣♥️
Penis boyunun işlevi önemlidir. Ne kadar büyük olarak istiyoruz desek de aslında bu böyle değildir. Biz kadınlar uzunluktan çok işlev duygularına bakarız. İşlevi iyi olmayıp uzun bir penis kimse istemez. İşlev her zaman çok fazla önemlidir.
Cevap
7Cevap
Bu kadar sorun etme kardeşim penisin küçük olabilir ama onu kullanmasını iyi bilirsen problem yaşayacağını zannetmiyorum sen kadınına gerektiği kadar ilgini sevgini göster ona arada sürprizler yap onu kendine hayran bırak ondan sonra yansın geceler 😀
Sevgilin bunu dert edecek değil ama yine de söylemen lazım, bunu bu kadar takmaman lazım.
Belliki hala bakirsin.14-15 cm ilişki için fazlasıyla yeterde artar küçük değil kasma gayet ideal boyutta canını sıkma ilişki yaşamış olsaydan yeterli olduğunu anlar ve kendine güvenin gelirdi
Eyw abi
Kmka herkeste zenci aramıyor hatta herkes değil çoğu kişi aramıyor bunda özgüvensizlik oluşturacak bir şey yok
Mesela sen kac cm olmalı
Yanlış oldu sana göre kaç cm olmalı knk
10 ya da üstü gayet iyi bence
Kanka benim 14,15 cm 3 parmaktan biraz kalın
Ama boyum uzun 186 birine bu penis küçük gibi benden büyük birşey beklemesin diye utanıyorum o yüzden
saçmalama abi GAYET YERŞNDE BİR BOY UTANMA YANİİ
Çalışıyormu sen ona bak
Kac cm. bro
15 cm 3 parmak kalınlığı genişliği 5.5 çevresi 14.7 cm
Gayet iyi kücuk diye düsunme sen iyi calistirmayi ögren ve kadin vucudunu iyi tanimaya calıs o zaman çok sevilirsin
😂😅 çok mu küçük la
15 cm 3,5 parmak kalınlık ama ayaktekyen yattığımda küçülüyor
Çok küçük değil olm zaten standar 15-16 cm kadınların zevk almasını 15 cm sağlar. Ama çok takiyorsan ameliyat ile büyütüyorlar
Kaç cm buyutuyorlar knk
Valla onu bilmem ama peşini içeride bağlayan bir bağ var onu kesip daha ileri dikiyor sanırım. Ama 15 cm ideal yani.
Boyut nedir?
15 cme 3 parmak kalinligi
Normal boyut. Boy ve kilon nedir?
184 98
Kilo verirsen uzar biraz daha.
Mesela 80'e düşsem kaç cm uzar abi bide tr ortalaması kaç
Kasık bölgende yağ varsa çok 2 cm filan daha uzar. Tr ortlaması 14 cm.
Eyw
Yeter
Abi sizin kaç ve evlimisiniz
Degilim 17 cm benim ki
Kalınlık ne kadar abi ort
Olcmedim ki
Abartma ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?