Cinsel Yaşam Sizce bu kelimede tahrik olcak ne var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kahramanım dedim tahrik oldu😂 sizce bu kelimede tahrik olcak ne var? O 27 ben 18 yaşındayım nişanlıyız 1 ay sonra nikahımız var. Sizce bu kelimede tahrik olcak ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Nilayyoo Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Nikah akşamı sert bir seks yaşayacaksın hazır ol köklemeli falan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şimdide yaşıyorum zaten. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Herkes zor durumda yavrum, hiç tahrik olmayacağın şeyden tahrik oluyorsun, karantina günlerinde görmezden gel.. 0 0 Yorumla
malesefbakirerkek Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Ya işte kahramanom hayalim falan filan istek varmıştır belki 0 0 Yorumla
Keşkebenimolsan Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl O an isteklidir o da bahanesi olmuştur ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisin nasıl yapalım nasıl 0 0 Yorumla
Twixer Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl bir ay sonraki hücumun işaretiini verdi. sen de az değilsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ah keşke Yorumla Twixer +1 yıl hücum istiyorsun işte. gelecek sabırlı ol. Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Hiçbirşey yok 0 0 Yorumla
kenangün007 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl uzaktan ilşkimi? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla kenangün007 +1 yıl kaç kere buluştunuz Yorumla Soran +1 yıl 6 kere buluştuk şimdi nişanlıyız bir ay sonra evlencez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Nikah akşamı sert bir seks yaşayacaksın hazır ol köklemeli falan
Şimdide yaşıyorum zaten.
Herkes zor durumda yavrum, hiç tahrik olmayacağın şeyden tahrik oluyorsun, karantina günlerinde görmezden gel..
Ya işte kahramanom hayalim falan filan istek varmıştır belki
O an isteklidir o da bahanesi olmuştur ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisin nasıl yapalım nasıl
bir ay sonraki hücumun işaretiini verdi. sen de az değilsin
Ah keşke
hücum istiyorsun işte. gelecek sabırlı ol.
Alakası yok tatlım o azmis
Bu biraz abaza galiba ya
İlişkiye girdiniz mi hiç
net ağır abaza ama sen bilirsin
yooo değil
Ne alakası var tahrikle sapık bu
Tahrik olmaya bahane arıyor belli ki.
Hiçbirşey yok
uzaktan ilşkimi?
Evet
kaç kere buluştunuz
6 kere buluştuk şimdi nişanlıyız bir ay sonra evlencez