Cinsel Yaşam Ateş nasıl söner? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Atesi söndürme yollari nelerdir? Ateş nasıl söner? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seks her derdin devası tabiki 😄😄 7 4 Yorumla Tenistopunavuranadam +1 yıl Çok abartıyorsunuz bence Yorumla Secretman005 +1 yıl Kesinlikle bu goruşe evet der8m Yorumla Soran +1 yıl Hakli 😄 Yorumla Secretman005 +1 yıl 👌 Yorumla
CaNRaS Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 37% +1 yıl Hemen birşey bulman lazım nefes almadan atesini söndür canini yakarak. aci diğer duyguyu biraz daha olsun yatıştırır ve sakinleştirir 0 0 Yorumla
hkand Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl ateşin kaynağına en derinlerine müdahale etmek gerek :) 0 0 Yorumla
Fkusna_Huy Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Çivi çiviyi söker demiş atalar. Sökecek çivi lazım yani. 0 0 Yorumla
venus2019 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 46% +1 yıl muz şart benimki muzsuz sönmüyor 5 11 Yorumla Er_tuğrul +1 yıl kesinlikle muz şart alevinize. Yorumla Soran +1 yıl Muzun ön tarafini sokma 😄 Yorumla Er_tuğrul +1 yıl sünnetler sokar ya ne olucak.. Yorumla venus2019 +1 yıl @seduct-ve 😀 espirimi bu şimdi Yorumla Soran +1 yıl seduct-ve değil seductive 😄 Yorumla venus2019 +1 yıl url adresin öyle Yorumla Soran +1 yıl Bosver onu bu arada espri yapmadim gerçekten ön tarafi acitir sapli olan taraf hani Yorumla venus2019 +1 yıl ben muz derken penisi kastetmiştim Yorumla Er_tuğrul +1 yıl gerçekten şahane hanımlarsınız.. :D Yorumla venus2019 +1 yıl @Er_tuğrul senin için aynı şeyi diyemicem Yorumla Er_tuğrul +1 yıl o zaten mecazdı anlayana da neyse... :D Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. bak buda bir çözüm :D 1 3 Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl niye engelledin ki şimdi beni? Yorumla Soran +1 yıl İğrenç bir kıçı var 😄 Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Senin kıçı görelim gözümüz gönlümüz açılsın 😂 Yorumla
emre0616 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 +1 yıl Sevgilim veya eşin varsa sabahlar olmasın ateşler sönmesin 🙂 0 0 Yorumla
sonnisim Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Atesbderken hastalık ateşimi azgınlık ateşimi yoksa başka atesmi 0 0 Yorumla
cılgınsemih026 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Boşalarak Elbette erkek içine boşalirsa sende rahatlamış olursun 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seninkine okyanus döksek sönmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla ya Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sevişmek duyana kadar 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İhtiyacın var olan tek şey Penis 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hava ile teması kesildiğinde ateş söner.. 0 0 Yorumla
Er_tuğrul Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl çokmu alevli ateşten bahssediyoruz az mı alevli.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok. Yorumla Er_tuğrul +1 yıl o ateşi ateşli bir sevişme söndürür anca.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Seks her derdin devası tabiki 😄😄
Çok abartıyorsunuz bence
Kesinlikle bu goruşe evet der8m
Hakli 😄
👌
Hemen birşey bulman lazım nefes almadan atesini söndür canini yakarak. aci diğer duyguyu biraz daha olsun yatıştırır ve sakinleştirir
ateşin kaynağına en derinlerine müdahale etmek gerek :)
Çivi çiviyi söker demiş atalar. Sökecek çivi lazım yani.
muz şart benimki muzsuz sönmüyor
kesinlikle muz şart alevinize.
Muzun ön tarafini sokma 😄
sünnetler sokar ya ne olucak..
@seduct-ve 😀 espirimi bu şimdi
seduct-ve değil seductive 😄
url adresin öyle
Bosver onu bu arada espri yapmadim gerçekten ön tarafi acitir sapli olan taraf hani
ben muz derken penisi kastetmiştim
gerçekten şahane hanımlarsınız.. :D
@Er_tuğrul senin için aynı şeyi diyemicem
o zaten mecazdı anlayana da neyse... :D
bak buda bir çözüm :D
niye engelledin ki şimdi beni?
İğrenç bir kıçı var 😄
Senin kıçı görelim gözümüz gönlümüz açılsın 😂
Sevgilim veya eşin varsa sabahlar olmasın ateşler sönmesin 🙂
Ya parmakla ya da ver birine güzel. bir sevsin seni 😀
Atesbderken hastalık ateşimi azgınlık ateşimi yoksa başka atesmi
Boşalarak Elbette erkek içine boşalirsa sende rahatlamış olursun
Seninkine okyanus döksek sönmez
Valla ya
bırak yansın
en son kül olur
Sevişmek duyana kadar
Soğuk duş almanızı öneirirm
İhtiyacın var olan tek şey Penis
Hava ile teması kesildiğinde ateş söner..
Gel ben söndüreyim 😀
Bunun çözümü : uzun sevişme ve zevk suyu gelmesi
çokmu alevli ateşten bahssediyoruz az mı alevli..
Çok.
o ateşi ateşli bir sevişme söndürür anca..
Iyi bir sek ile tabiki
sulu bir şey kullanmak :D
Seninki sönmez bence
Ne ateşi
Kum dök 😛😛😛
Nasıl bir ateş
Aha corona
Ne gibi bir ateş?
itfaiye fortumu
Penis