Kusursuz seksi anlatman istense nasıl tarif ederdin?

Kusursuz bir seks, yatağa girdim seviştim şeklinde değildir.
Kusursuz bir seks, insanı büyüleyen tadını damakta bırakan ve sonrasında akıldan çıkmayan aşk sevgi tutku fantazi sertlik romantizm gibi şeyler içeren unsurlar bütünüdür.
Örneğin kız yemek yaparken eşi gelir arkasından boynuna sım sıkı sarılarak onu yanağından ve boynundan öper sonra kızın kulağına onu sevdiğine dair aşk cümleleri fısıldar. Peşine onu arzuladığına dair sözler ve yemeği sonra yaparsın diyerek onu kucağına alıp mutfak tezgahına oturtarak elleriyle de hafif soyarak sevişmeye başlar. Sonra kucağına tekrar alır ve yatak odasına kadar götürür. Elleriyle kalan kıyaferleri soyup yatağa yatırır oda soyunur ve yanına gelir. Sonra kolları arasına alır saçlarını okşar güzel sözler söyler hafif mini bir sohbet geçer. Elleriyle kızın bedeninde dolaşır ve iyice ikiside yanmanın zirvesindeyken uzun uzun ateşli bir öpüşme geçer ve çocuk kızı dudaklarından ayaklarına kadar öper yalar ve harika bir sevişme yaşatır kıza. Sonra kızı orgazma ulaştırana kadar yalarak boşaltır ve peşine içine girerek bir kać farklı pozisyonda yapmaya başlarlar. O an kulağına kızın aşk cümleleri fısıldar ara ara öper öpüşürler ve kız erkeğin altında hem defalarca orgazmı tadar hemde hem soft hemde hard yani sert seksi tadar. Erkek pozisyona göre ve kıza göre kendisini ayarlar. Tabi bitti mi bitmedi. En son ise kız sırtını döner ve çocuk arkadan arada hiç boşluk kalmayacak şekilde sarılır uyurlar veya kız erkeğin göğsüne başını koyar sarılır uyurlar. O an ise her duyguyu iliklerine kadar ikiside hissetmiştir ve unutulması imkansız bir seks yaşamışlardır. Bu tutkulu seksi ise gerçekten tutkulu çiflet belirli aralıklarla bol bol yaşamaktadır.
kusursuz bir cinselllik benim için tarif edeyim kimse ile yaşamadım ancak cinselllik arzularının resmen beynime vurması hoşuma gitmeye başladı beynim ile vücudum resmen bir savaş İcin de resmen öyle zaman oluyor cok zor durumda kalıyorum arzuların en cılgın zamanlar oluyor benim için ne kadar iyi olsa da bir tarafım buruk oluyor
kusursuz bir seks İcin partnerim ilk önce hoşuma gitcek ve duygusal olacak benim ilk defa bir kadına dokunduğumu anlıycak o heves ve arzu ile istiycek beni ben saclarını öpmeye başlıycam onun bedenini daha yakın tanıma ve dokunma hevesi gittikçe artacak çılgınlarca sevişme istegimi anlaması lazım o da bu arzumu iki katına cıkarmak işin bişiler yapmalı saatlerce sevişmek istiyorum sanki ondan sonra cinsell ilişkiye dişime gercek bir dokunma arzusu ile cinsell ilişkiye girmek istiyorum resmen dişimi boşaltıp cılgınlar gibi mutlu etmek istiyorum kadınımı
Kusursuzluk diye bir şey yok.
Ama ateşli bir sekste partnerler aç, istekli ve o anlarda otokontrolsüz olmalılar. Fizik değil kimyalar uyuşmalı.
Bütün deliklerini istediğim her şekilde doldurabileceğim, fantezilerimi üzerinde gerçekleştirebileceğim tutkulu dişiler doyurucu olurlar. Ama asla kusursuz diye tanımlamam.
Kusursuz seksin en temel öğesi hoşlanmak, arzulanmak, beğenilmek ve orgazm ile başlayıp yavaş yavaş değişik varyasyonlar ile seks öncesi uyarılmalardır. Devamında fanteziler, yavaş yavaş devam eden ama hazzı hissetmeyi sağlayacak doğru zamanda doğru noktalara etkilerle karşılıklı hazzın doruklarına çıkabilmektir.
Cevap
96Cevap
Ard arda defalarca orgazm olduğum çığlık çığlığa nefes nefese kaldığım zevkten yüzümün kıpkırmızı olduğu seks benim gözümde kusursuz demektir.
Kusursuz iki partner kusursuz ortam ve istenilen tüm performanslar ilişkiyi mükemmel eder.
Öncelikle kusursuz bir seks olmasi için ten uyumu şart ten uyumu olmszsa kusursuz sekste olmaz onun haricinde her iki tarafın istekleri ve arzularıda birbirine uygunsa ondan sonra değme sen keyiflerine 😀
Partnerinizi tahrik etmek için öncelikle onun gözüne hitap etmeniz gerekiyor. Siz de takdir edersiniz ki insan gördüğünü ister, gördüğünden etkilenir. Önce gözler kavuşmalı.
Gözlerden sonra sıra kulağa geldi. Onu etkileyecek sözler söyleyin. Gün içinde onu tahrik edecek ve akşama hazırlayacak cinsellik içeren mesajlar atın. Buna yalnızca ilişki öncesinde değil, ilişki esnasında da devam edebilirsiniz.
Üçüncü ve son adım ise dokunuşlar. Karşınızdaki insanı en çok tahrik edecek şey, dokunmaktır. Ona dokunmayı ihmal etmeyin. Özellikle bu esnada iyi öpüşmek oldukça önemli.
Bu kadar iyi anlatana henüz daha rastlamadim yani tebrik ediyorum seni 😊
Olmaz Sik amdayken konuşulmaz
@ÇiçekTekin yorumun harikaydi ya oldum gulmekten ama haklisn
kesinlikle vart ve bugune kadar yaşadığım , inanılmaz şeyler de var
lakin kusursuz bir seks dedin m aklıma gelen şey aynadır. ayna derken fantezi anlamında değil. partnerimle ayna olmak isterim , bu şu demek altımdaki kadın ne kdar zevk alıp kıvranıp haz duryarsa benden bende o kadar zevk alırım bu yüzden benim için sexe mukemmellik parnerini tatmin ederken alınan hazdır. bu yüzden evet bu bağlamda mukemmel sexler yaşadım ve inanılmazdı bunları yazarken parnerimi içindeyken altımda kasıla kasıla titreyişlerini hatırlamak yine beni etkiledi.
Kusursuz seksin ön şartları vardır.
Arzu, çekim, ortam, şehvet, tutku gibi.
Bunlar varsa ateşli ve uzun bir fransız öpüşüyle beraber iki kişi birbirini yavaş yavaş soyacak ama diller ve dudaklar dans edecek, birbirinden ayrılmayacak.
Sonrasında tekil veya karşılıklı yine uzun ve arzulu bir oral seksle süslenmiş bir ön sevişme olmalı. Ön sevişmenin ardından tatlı sert başlayıp sertliği artan, küfür ve argonun zevk çığlıklarına karıştığı, fantezilerle süslenmiş bir birleşme olmalı.
Yaşanacak tarifsiz zevklerin ardından doyuma ulaşıldıktan sonra da birbirine sarılıp veya göğsüne yatıp sevgi dolu öpücüklerle süslene bir mutluluk ve huzur anları yaşanıyorsa işte bu kusursuz sekstir.
Kısık sarı ışık şarap ve kırmızı et ve film eşliğinde öpüşmeye başlanır sonra öpüşürken aynı sırada üstler çıkartılır erkeğin penisi yalanır sonra erkek sertleşir ya yarağının üstünde gel gitler yapılır erkek iyice gevşer relax duruma gelir ve penisinde zıplanır erkek hünerlerini gösterip boşalır sonra bir duş bornozla sigara yakılır ve içkiyle beraber sohbet edilir
Sen süpersin bana eşlik eder misin dm den
@viskiligecele ekliyorum
Geldim canım 😘
Sünnetli olcak fantezili, ee başka buldum: dominant taraf o olacak
Kusursuz seks erkek kontrolünde olan ama kadının da ölü gibi yatmadığı, sert ve küfürlü, sınırsız, grup da dahil her türlü fanteziye açık, kaçamaklar çılgınlıklar yapılan sekstir.
Birbirini arzulayan, birbirinden etkilenen iki kişinin, plansız bir anda, aniden gelişen bir şekilde arzuyla sevişmesidir..
Çünkü , bu tip spontan gelişen , beklenmedik anda ama iki tane seks isteyen ve birbirini deli gibi arzulayan insanların yaptığı seks her türlü güzel sonuçlanır. süresi , pozisyonları nerde yapıldığı, kaç kez orgazm olduğu pek önemli değil..
Yeter ki , iki tarafta arzulasın ve seks isteklerinin tavan yaptığı bir anda karşılaşıp sevişsinler..
Çayımı demledim çekirdeğimi aldım yorumları okuyup okuyup gülüyorum 😂😂 encok güldüğüm şey de seks de aşk olmalı yorumlarını yapanlar 😂😂😂 p*rno videolardan başka Seks hayatı olmayan yurdumun insanları işte okuyun da sanar ki millet gece gündüz skisiyor 😂😂😂
Saçlarından ayak tırnağına kadar öperek okşayarak başlayan göğuslerin uyarılarak kıvama gelmesini sağlayıp kaşık bölgesine yapılan sınırsız oralla iniltilerin başladığı ve birleşme esnasında önce yavaş sonrasında organzma yakın sertleserek zevk cigliklarinin atıldığı sekse kusursuz seks denir
eşlerimden başkasıyla seks yapmadım ancak hiçbir zaman vasat ya da altı olmadımükemmele yakındı ama bunun için her iki tarafın tutkulu aşk dolu ve istekli olması gerekir 2 taraftan birinde bu özelliklerden biri yoksa iy
2si yoksa vasat hiç yoksa vasatın altı olur ve bu tek taraflı tatmin olurki ben eşim tatmim olmuyorsa kendiside tatmin olmayanlardanım
Bana göre kusursuz seks:
1- İstediklerime göre karşı cins
2- Bu karşı cinsin son derece bana karşı istekli arzulu olması
3- Kendi zevklerini ve fantezilerini bilmesi
4- Fantezilere açık olması
5-Seksi kıyafetler giymesi ve çıldırtmayı bilmesi
6- Karşılıklı oral
7-Anlayışlı olması
8-Pozisyonları bol bol denemek.
birbirine deliler gibi aşık iki kişinin seksi bence
Kusursuz seks birbirini çılgınca arzulayan iki bedenin yaşadığı sekstir...
Kusursuz demeyelim de...
Aşk dolu bir seks dersek eğer, anlatılmayacak kadar güzel olmalı. Deli gibi sevdiğin biri ile seks yaşamalı ki insan o zaman zirveye ulaşabilsin.
seks denince benim nazarımda kadın odaya saçı kuru gelir seks bitince saçlarında damla damla su atması lazım ayak tırnaklarında başlayan bedeni tanıma işlemi dudak ve dil ile birlikte ustaca hareketler ile saçlarda son bulması ne şahane bir mutluluktur
Iki taraf da zevten ucmali sonunda ikisi de orgazm olmali. Ön sevisme uzun olmalı. Olmadanda zevk veriyor bazen ama.
Uzun bir ön sevişme sonrası biraz acılı sert bir seks ☺️
Kusursuz bir sekste o an zevkten ve keyiften başka hiçbir şeyi düşünemezsin
edemem etmeye çalışabilirim. iliskiden sonra hem erkek hem kadın yataktan kalkamayıp nefes nefese bir birlerinin yüzüne tatlı tatlı gülüyorsa kadin hala zevk kasilmalari yasıyor ise mükemmel seks yaşanmıs demektir.
Ten uyumu , arzular istekler karşılıklı sevgi saygı
Bence kusursuz seks aşık olduğun kişiyle yapılan tutku ve bağlılıkla olandır.
Örnek
@DominanT_love nasıl örnek anlamadım
Anlatablirsin ;)
Bazen sevdiğin hayal kırıklığına da uğratır ama seks anlamında:D
@AfiliYalnızzLıkk ben de onu hayal kırıklığına uğratabilirim ki işte aşk olduğunda kusursuz olması bundandır bence. aşık olduğun kişiyi kusurlarıyla kabul edersin zaten. düşündüm de kusursuz seksi geçin hiçbir şey kusursuz değildir bence
Ya işte öyle olmuyo o iş herşey aşkla halledilmiyo. Aşık olarak evlenip ama yatakta mutsuz olan ve bu durumun evliliğine yansıyan çok insan var. Aşk başka yatak başka emin ol, çok seviyosundur ama yatakta senin istediğin gibi değildir sen kusurlarıyla kabul ediyosun diyosun ama o an o hazzı alamıyosun bu yüzden de yataktan mutsuz kalkıyosun 😀 yani seks konusunda aşık olduğun insandan daha fazla sana zevk veren başkası olabilir. Hanı yoldan geçen biri de demiyorum mesela okdr aşık degilsindir hoslanti falan vardır ama yatakta seni çok tatmin edebilir. O yüzden aşk la seksin yeri ayrı bence 😀
@AfiliYalnızzLıkk bence o kadar da ayrı değil. dediklerine katılıyorum ama ben aşık olduğum kişiyle cinsel sorunlarım da olsa çözmeye çalışırım. ayrıca öyle hoşlantı olayına katılmıyorum ya ne bileyim ben aşık olduğum kişiyle olmayı seçerim. evliliğe de gelince bence onun öncesinde tensel uyum fark edilmeli diye düşünüyorum
Bende zaten aşık olduğum kişiyle yapmak isterim zaten hiç ilişki yaşamadım daha. Ama demek istediğim aşık olduğun kişiyle birlikte olunca düşündüğün kdr zevk alamama durumu da var yani. Herşey aşkla olmuyo emin ol konuşarakta zor yani bu durumlar insanın için de olacak yoksa karşı tarafın istemesiyle söylemesiyle bir cacık olmaz :) ayrıca evlenmeden tensel uyum nasıl fark edilecek? 😀
@AfiliYalnızzLıkk tensel uyum öyle bir şey ki insanların yapmam dediklerini bile yaptırıyor yani. mesela ben evlenmeden bekaretimi kaybetmek istemiyordum ama sonra sevgilimi o kadar arzuladım ki dayanamadım. bunlar hep tensel uyumdan işte. ve biz normale göre biraz hızlı ilerledik o da kafalarımız uyuştuğundan oldu normalde herkes için cinsellik böyle gelişmez zaten aşık olmam da kafama uymasından da iki insan kafa olarak anlaşıyorsa bir şey daha çabuk çözülüp ilerliyor ama tabi cinsel anlamda uyuşamasaydık böyle gitmeyebilirdi de
Ne kadar zamandır devam ediyo ilişkiniz
@AfiliYalnızzLıkk 6 aydır
Dediğin gibi erken olmuş her şey. Iliskinin kaçıncı ayında birlikte oldunuz?
@AfiliYalnızzLıkk 3. ayda
Özelden yazısın bence
İyi bari inşallah böyle güzel devam eder 😀
@AfiliYalnızzLıkk inşallah teşekkürler
beğendiğin biriyle hiç alakası yokken pat diye olmadık bir ortamda karşılıklı kaçamak isteğiyle ortaya çıkan plansız programsız hazırlıksız bir şekilde ama bütün bir gece birlikte geçirilecek bir seks benim için yeterlidir
Sadece biriyle yaşadım onu iliklerime kadar boşalmıştım içimden bir ben çıkmıştı ondan sonra bidaha birlikte olduk ondan sonra ayrıldık.
Ama onun verdigi zevk başka bir kadında bulamadım :)
anal oral deeproad pissing cumshot olmazsa olmaz net bunları yapamayanı seks esnasında şutlarım hemen zaman kaybı
Muhteşem bir istek ve arzu devamında kusursuz bir ön sevişme ve en sonunda ateş alan iki bedenin muhteşem kavuşması ile sona eren ilişki
Beklemediğim bir anda arzulanmak beni ateşler. Ummadığım andaki hamleler hoşuma gider. Cinselliğin daha çok hayatın içinde olmasını seviyorum.
Tatmin olmuşsam kusursuzdur 3 'ün 5 in hesabı olmaz
Ben seksin en çok insanı farklı bir kişiye büründürmesini severim. o esnada sanki başka biri ortaya çıkıyor ve kendin oluyorsun
İki taraf orgazm olmuşsa ve ilişki sonrası göz göze geldiklerinde gülümsüyorlarsa kusursuz bir seks yaşanmıştır
Daha öyle birşey yapmadım. Ama planımda dokunulmadık bölge kalmaması. İlgisiz yer kalmaması diyim. En önemlisi zaman sınırı koymamak.
Ulan bu kıkırdak kıkırdak pancar motoru değil. Ne çok şey bekliyonuz bundan amg.1 postadan sonra sırtımı dönerim aga
Kusursuz? Makina mıyız biz? Kim miş kusursuz mesela? Varsayalım ki kusursuz denecek kadar becerikli? Profesyonellerle çalışmam panpa...
Ön sevişmenin bütün zevklerini yaşayarak, gevşeyen bedenlerden sonra bütün pozisyonları tadarak ama en son sert ve seri şekilde dogsteyle stilinde mutlu sona ulaşmak. offf ramazanda insanı kudurtuyorsun fenomenim😟
kusursuz bir seks, yaşamak için hiçbir muameleden, geri kalmamak gerekir, herşeyi doyumsuzca, yapıp partnerini mutlu etmek gerek, tabiki bn aşırı sert sevdiğim için partnerlerimi her zaman mutlu etmişimdir..😉😊
Karşılıklı aynı anda orgazm yaşandı ise o seks kusursuzdur.
Hiç bir şey kusursuz degildir. Karşılıklı aşk ile olanı kusursuza en yakınıdır
Öyle bir seks yoktur, her seksin muhakkak bir kusuru çıkar.
Uzun ön sevişme
Oral seks
Karşılıklı doyasıya orgazm
İki tarafın birbirini sevmesi, seks den sonra sarılmak, koklaşmak, arzular da aynı olursa tam oldu
Kusursuz diye bir şey yoktur, kusur görmek isteyen baktığı her şeyde kusur görür, seninle birlikte olmaktan hoşlanan insan da kusur aramaz zaten
Buz gibi soğuk saten nevresim takımları üzerinde vanilya aromalı pudingi birbirimize yedirirken kucagiimda senle
Alınan zevkte arzu sehvet ve doyum varsa kusursuzdur
Kesinlikle oral seksin karşılıklı olarak uzun, tatmin edici seviyede olmasi kusursuzlastiriyor.
Ne istediğini bilen olgun fanteziye açık sınırsız cuckold ve Swenger tarzı ilişkiler benim kusursuz seks tarifim
Bence karşılıklı zirveyi hedefleyen, dirençten ziyade uyumu hedefleyen seks
Arada çok güçlü bir bağ var ise o iki kişi arasında yaşanan birleşme en tatlı birleşmedir
Bütün hücreleri ile hissetmeli insan seviştiği kişiyi
İki tarafın da tatmin olduğu ve sorun çıkmayan her ilişki mükemmeldir bence. Çünkü mutlak bir mükemmellik, kusursuzluk tektir. Çeşitli partnerlerin hepsiyle aynı kusursuz ilişkiyi yaşamak imkansızdır.
yasakları ve sınırları olmayan tecrübeli parnerle yapılan sekstir
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadıysan güzel geçmiş denilebilir
İki tarafın birbirini sevmesi kusursuz bir seks yaşatır👍
Libidoların tavan olduğu, seks in görev olmaktan çıktığı o en arzulu anda yapılan seks tir kusursuz olan...
Bir demet gül gibi😊
İstekli bir kadin ve bakmaya doyulmayan bir fizik. Benim icin en kusursuzu.
İjajhahhha böyle sorularda kızların altına doluşuyo ya abazalar ne gülüyorum :) soruya gelirsek tamamen duyguyu hissetmek önemli ya
sınırsız ve ten uyumunun olduğu doygunluk olana kadar bırakılmayan ve pozisyondan pozisyona atlanılan bir seks derim
Bence kusursuz seks asık olduğun duygusal bir bağ olan çekim kuvveti olan kişiyle yapılır bence o zaman kusursuz bir şey olur
Kusursuz seks ön sevişmeyle başlamalı bence, erkek kadını dudaktan başlayıp göğüslerine yavaş yavaş soya soya başlamalı emerek devam edip cinselliğe kadını hazırlamalı ve her iki cinste aktif olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?