Cinsellik iki insan arasında yaşanan özel bir duygu yoğunluğudur. Bir kadının seksi vücuduna bakmak, onu soyunurken seyretmek erkeğin aklını başından alır.Seven kadın yatakta her şeyi yapmalı mı, yoksa yeri geldiğinde “hayır” demeli mi?
İki tarafında onayladığı şeyler yapılmalı kadın istemiyorsa zorlamaya ya da kendini zorunda hissetmesine gerek yok zaten kendi istemeyip sadece seviyor diye bir işe kalkışıyorsa iki tarafta gereken zevki alamayacaktır ortaya ruhsuz bir seks çıkacaktır.
Seven kadın sevgisinden eminse erkeğinin her şeyi yapar zaten Ama bu neden kullanılır ki Kadına her türlü eziyet acı yaşatıp adına zevk demek nasıl bir mantık Benim aklım almıyor Sağlık açısından bir çok zararı olan duruma kadar sokup ona bunu zevk değil acı olarak yaşatan bencil egoistlik nedir Kadın bence sen objesi değil Olması gerektiği kadarı olmalı çok daha fazlası duyguları ile olmak ona aşk ile bakmak sevgi ile sahiplenmek gerçek anlamda zevk için değil sevdiği için kollarında olduğunu hissettirmek Sadece zevk uğruna kullanılan kadının bedeni zevk verir ama duyguları ölmüştür o yatakta Her şeyi ile yapsın değil hemşeyimiz ile yaşayalım duyguları abartmadan
Bir kadının seksi vücuduna bakmak, onu soyunurken seyretmek erkeğin aklını başından alır. Asıl soru Kadın zaten aklını başından almışsa o istediği herşeyi yapmalı mı olması lazım. 😀
Seven kadın yatakta erkeğine dilediğini yapmalıdır. Ama bunları yaparken istemediği zamanlarda zorlamaması gerekmektedir. Kısacası karşılıklı olursa istenirse yapılmalı tek taraflı olmamalıdır.
Tercih meselesi ama eğer erkeğini elde tutmak istiyorsa biraz daha cüretkar olup sınır tanımamalı çünkü partnerini memnun edemezse aldatılna ihtimali olabilir
İçinden gelmiyorsa yapmamalı. Cinsellik kurmaca değil doğal olmalı. Tamamen duyguların yön verdiği arzu ve tavırlara dayanmalı.. aksi halde bir film setinin oyuncusu gibi rol yapmaktan öteye geçemezsin bu da çok keyifsiz bir an olur. Cinsellik bir görev değil hissettiğin tutkuyu yaşamaktır
Seven kadin yatakta herşeyi yapmalıdır diyemem ama en az bir kez denemelidir. Severse devam eder, sevmezse devam etmez. Sırf beni seviyor diye sevdiğimin sevmediği seyleri yapmasını istemem doğrusu. Çünkü toplumda büyütülme gereği biz erkeklerde dahil hepimizin tabuları var. Ve belki de cok sevecegimiz bir aktivite veya fantaziyi sırf tabularla buyudugumuzden reddediyoruz. Denemiyoruz. Bir abimiz 45 yaşından sonra bisex oldu mesela. O güne kadar tabularindan dolayı hayir demesine rağmen aslında arasıra pasif olmayı da çok sevdiğini o yaştan sonra kesfedebildi. Zamanında deneseydi cinsel hayatı çok farklı olabilirdi.
Bir Kadın kendisi de istiyorsa herseyi yapmalı.. Sırf Partneri memnun etmek için yapıyor ve zevk almıyorsa zaten yatakta ki bu yapmacık tavırları erkeğe zevk vermiyecektir..
Herşey derken neler mesela? Bazı erkekler eşlerini başkası s*kerken görmek istiyor. Mesela buna hayır derim. ya da grup yapmak istiyor üçüncü birini almak istiyor. Buna da hayır derim. Bunları kabul edecek kadar geniş bir hayatım ve inancım yok.
Herkesin hayat tarzına, inancına göre belli başlı sınırları olabilir ama kalan çerçevede her şeyi doyasıya ve heyecanla yaşayan/ yaşatan insan sınır koyduğu kısma ait açığı kapatır.
Günümüzdeki sorunlar ve dertler ve hayat zorluğunu en güçlü şekilde taşımaya taşıyan hanımlara birde gece yatakta her şeyi yapmasını istemek bence haksızlık. Gönüller bir olunca ve keyifler yerinde olunca zaten yatak büyük bir mutluluk oluyor ve erkek de kasın da ne yaparsa serbest diyorum🍀
Her şeyden kastımız görselden de anladığım üzere BDSM galiba. Aşıraya kalmayacağını düşündüğü bir partnerle zevkleri doruklarına kadar yaşayabilir. Ama A. Lincoln "insanları gerçek yüzünü görmek istiyorsanız onlara güç verin" demiş. Eğer söylemler kadının sınırına geliyorsa hayır denmeli.
Kadın istediği yerde ipleri eline alsın ne söylerse hay hay fakat yatakta işte orada ipler bende olacak. Sınırsız şekilde kendisini bana bırakacak benden daha fazla zevk almazsa keser atarım. Almayan hatun zaten olmadığı için hala ufaklık sallanıyor önümde :)
yapmalı bence ki zaten bana göre cinsellikte sınır olmamalı arkadaş yani yok onu yapmayalım yok bu olmaz bu sıkıntılı survive yaşam mücadelesi vermiyorsunki. Evlenmeden önce olmaz diyenler evlendikten sonra'da yok o olmaz bunu istemem diyorlar bu her iki taraf için'de geçerli kız erkek fark etmez
İstediği ve deneyimlemek isteyen yapar istemeyen yapmaz. Bunu seven kadın ya da sevmeyen kadın olarak ayrımak gerçekten çok saçma. Olaya neden seven kadın dediğini anlayamadım
Kadınların çoğu erkek her şeyi yapsın der ama iş kendilerine gelince yapmazlar.
Örneğin erkek iyi öpüşsün, iyi sevişsin, oral seks yapsın hatta anüsüde yalasın, fetiş olsun ayaklarıma kadar yalasın, her pozisyonda yapın isterler ama erkek oral istediğinde erkek kucağıma gel dediğinde hayır derler. Sevişme oral seks ve erkek yorulduğunda dinlenmesi için gerekn pozisyonları kadında yapmalıdır. Bana göre erkeğin 2 bacak arasına geçip onu boşaltana kadar yalayan kadın candır can
cinsellik iki tarafın zevk alması için olan bir şey hoşuma gitmeyen bir şey olursa zevk almam ve hayır derim ama her konuda hayır demek partneri de huzursuz eder
Yapsın Yapsın biz şişme bebeğiz o yüzden seviyoruz diye her şeyi yapıcaz. Bırakın şu kafayı ya ne istiyorsanız onu yapın karşınızdakine karışmayın bir şey yapıcaksanız ikinizin de rızası olacak
seven kadın erkeğine herşeyi yapar,, ona doyamaz, yere göğe sığdıramaz, iş yatakta cinselliğe, geldimi sınır ve kural tanımaz, erkeği için hertürlü muameleyi gözardı, etmeksizin eksizsiz uygular ve erkeğinin mutlu, olduğunu gördüğü an, yapmayacağı hiçbirşey yoktur, kadınlar sevilmeyi gercekten hakediyorsunuz😊 😊😊😉
Bikere kadın erkeğin sekste her istediğini yapacak diye bir şey kesinlikle olmaz, olmamalı da. Seven bir kadın yapar diye bir kaide yok. Eğer hoşuna gitmezse bunu açık bir şekilde demeye hakkı var. Kimse kimsenin cinsel objesi değil. Cinsellik iki kişi arasında yaşanan bir şeyse iki tarafında kararı alınmalı, iki tarafında gönlü hoş olmalı. Sonuçta tek başınıza yaşamıyorsunuz bunu. Bu yüzden karşınızdaki kişiye saygı duymak zorundasınız.
Her şeyi yapmalı ancak BUNLARI YAPMAMALI Kendini sekse kaptır (a) mamak, seks esnasında olaydan kopup saçma sapan şeyler düşünmek, "vücudum güzel değil" ya da "acaba komik mi görünürüm" gibi düşüncelerle erkeğin üstüne çıkmamak/aktifleşmemek, tahrik edici cümleler kurmaktan kaçınmak, kısaca sevişirken "ev kızı modu"nu açık unutmak. seks sırasında Kaplan Modu Açık Olmalı
Kimse kimseyi sorgulamadan körüne mutlu etmek zorunda değil. Bu beden sizin ve sizin dışında hiçbir kimsenin söz hakkı yok. Istenmeyen zamanlarda pek tabi durulmalı
Ya öyle apur supur fantazilere girmeye gerek yok Ama hard sevmeyen hatunlar uzak dursun seks iki ruhun birleşimidir ve büyük çarpışmadır öyle narin narin olmaz şehvet gerektirir cüretkar ve sert olmalı 😘😘
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herşeyi yapmamalı sınırları olmalı ama eşinin o isteğinde hevesi varsa biraz zorlayabilir kendini içinde kalmasın gönlü olsun diye
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2 günlük dünya toz olup gitcez. benliğimiz bile olmucak %100 ihtimalle... Ne yaptıysan senle toz olucak... Bu çizğide düşünüp ne yapıcağına bakmak en mantıklısı...
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabiki her şeye evet denmez elbet herkesin bir sınırı vardır ama öyle ota boka da hayır denmez biraz sınırları zorlamalı insan karşı tarafı da tatmin edip düşünmeli
Zaten seven erkek seven kadına uydurur kendini zevki beraber sorunsuz yaşamak için.. O zaman seven kadın erkeğine her şeyi vermeye çalışır kendiliğinden.
Kadın yatakta her şeyi yapmamalı , erkeğim onu istiyor , öyle istiyor deyip, bir kadın, kendi şahsını ve karakterini ayaklar altına almamalı diye düşünğyorum.
Mesela iki tarafta oralı karşı tarafın istediği kadar yapmalıdır benim yüzüme otursun emerim sabaha kadar bende isterim ki boğazının derinliklerine kadar alabilsin sadece ucunu emip bırakmasın Köküne kadar ağzına alan kadina kurban olurnur yahu