Aklınızda ki vücut tipi hangisi?
#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Kilo ya da görünüşten ziyade elastikiyet önemli. Bazen hiç ummadiginiz vücut tipi ummadık elastiki olabiliyor. Bazen de tam tersi. O yüzden tipten ziyade elastikiyet önemli diyorum
Göğüsleri orta büyükte ve uçları sütlükahve dik, zayıf belli, gözleri renkli, saçı kızıl dışında başka renkte olan, kalçası vücuduna göre çok büyük olmayan, boyu 1,65 - 1.70, kilosu 55-58 olan
Romantik güler yüzlü hafif kilolu saçları güzel bir kız veya kadın 🤗
Vücut olarak kaslı değil ama sıkı vücutlu biri olabilir ah bir de çok hafif kol kası olsa fena olmaz aslında 😂😁
Cevap
79Cevap
şöyle 30 lu yaşlar da hafif göbekli ama omuzlar kollar kaslı uzun boylu yüzü güzel bir yakışıklı olsaydı iyiydi
Aynen benim gibimi
riki martini tarif ettin torpakda o😀
iy o dediğin adam gibi biri değil hayalimdeki
bir asker vardı arkadaş belki o bu dediklerime uyuyor du ama işte benim sadece sanalci olduğumu zannetti
1.60. - 1.75 arası.
İnce belli
fit

Beyaz tenli 170 cm boylarında , doğal değilse sarıya boyanmış , saç En fazla 37 numara ayak , dolgun kalça
Bu ölcülerde bi' sevgilim olmuştu tadı hala damağımda yatakta daha iyisiyle birdaha karşılaşmam sanirim
Kalçası iyi olan, göğüsleri büyük olan yani avuca gelecek kadar veya biraz fazla, zayıf kadın veya biraz balıketli de olabilir.
Bu tarz
partnerim fit uzun boylu küçük popolu göğüsleri iri ben onu seviyorum o haliyle göreyim kalkıyor hemen
Minyon citi piti ufak göğüs ufak kalçalı bir hatun😊😋
Küçük , ayrık yuvarlak memeli ve dar yuvarlak kalçalı , etli ıslak dudaklı vücut tipi.. Resimde ki gibi..
seksi vucut orta boy 80 b gogusleri angelina jolie dudaklar jesik alba gibi saclar cok sey mi istedim sanki 😀
Geniş omuzlu bende en az 10 santim uzun kaslı ellerinde parmakları uzun tüysüz cilde sahip kdkdkd birebir tarif
ezilirsin ama
Zayıf, Güler yüzlü, uzun boylu, uzun saçlı.. esmer renkli gözlü 😍🥰
Uzun boylu at gibi etine dolgun biri ilgimi çekiyor. Dudağının kenarında ben olursa o daha cazip
Minyon vücutlu bir kadınla veya uzun boylu ay gibi bir kadınla
Geniş ve çıkık kalcali orta boylu kadınlar hoş oluyor
Zayıf olmayacak orta ama biraz iri, açık ten kesinlikle, saçlar koyu renk olmalı
Aklımdaki vücut tipini her beyan ettiğimde görüşüm kaldırılıyor nedense 😳 ne yani illa kıvançvari bir vücut tipi mi beğenmek zorundayız de mi ama nirham
Yaşlı ve fit bir erkek vücudu 😋 yazıyorum, erkeklerin dolgun kalça dik göğüs gibi klişe takıntılarından daha ileri bir şey bu anlayamazsın 😎
Sorsalar dik göğüs dolgun kalça dersin çünkü, yapınızda var 😏 ama har kadın kaslı uzun boylu tercih etmiyor 😳 bu da farkımız işte 😎
He canım he, hafif sarkık göğüs, büyük kalça olsa elinle itersin ama 😏😂
Yargılama değil de bütün erkekler öyle dediği için öyle yazdım 🤷🏼♀️ farklı olmak çok iyi ya gerçekten 😍
Olmaz tabii ki 🙄😂
Anlamadım
Fit çok kilolu olmayan 50 kilo'yu geçmeyen bayan tercihim.
Minyon olup bacakları göğüsleri dolgun kadınlara bayılıyorum en çok
Buğday tenli sıcak olmalı ne çok zayıf nede kilolu Etine dolgun ama göbeksiz ve tabi tüysüz memeleri büyük bir hatun
Minyon olsun , ne zayıf ne şişman olmalı. sportif veya fit vücut tercihim genelde olur.
Balık etli kadın candır. aşırı kilolu olmayan ama ele avuca gelen cinsden denilenden. Hafif göbek ayva göbeği gibi olan kadına yakışıyor. Ve her şeyden önemlisi yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Kaslı ve sportmen bir vücut ile isterdim.
tamda benim gibi tatlım dimi :)
Balık etli, C veya D cup göğüslü ve dolgun kalçalı olacak seks yapacağım kadın.
Beyaz ten ve tabiiki biraz dolğun olması ses çıkmassa zevk vermez ❤️
@serenia
Biraz uzun boylu, dolgun kalçalı ve memeli, balık etli (kesinlikle şişman ve göbekli değil)
Ideal kilolarında kum saati formunda hir hatunla sevişmek şu an süper olurdu
cok balık etli olmadıgı sürece farketmez ama kücük göğüslü olmamalı
Yağ tulumu olmasın pörsümemiş olsun göğüsleri dizlerine kadar sarkmasın yeter
Düz karın bölgesi çıkık kalçası avuçlarımıda dolduran gögsleri olsun yeterli günlerce beceririm sertçe kökleyerek
baktığım da beni arzulatcak bir kız yalnız hic bilmiyorum bu konuları
Güzellik görecelidir öyle bir arzuladığım vs de yok :)
Ben kilolu ve balık etli bayan tercihim ama hiç denk gelmedi bana ayrı konu😊😊
yuzu guzele doyum olur oma gonlu guzele doyum olmaz
Balık etli
zayıf
minyon
kısa çok kilo olmayan
ele avuca sığan orta standartlarında vücut zayıf tabi ama şuda var balık etlilerde güzeller
Avucu sığıcak kadar göğüsler ufak olammalı çok büyüğü de yoruyor, dolgun kalçalar ince bel.
Zayıf severim ben, zayıf ama kalçası yani baseni olsun.
Her vücut tipiyle ilişki başkadır... Ufak tefek ise evir çevir yerleştir... Kilolu ise çık üstüne bam bam bam ete doy... Normal ise alta çık üste çık her türlü yapıştır... 😎☺️❤️
Balık etli sarışın kalçaları dolgun memeleri 90 beden olan
İnce bel dolgun kalça göüsler sıkı uçları dik yukarı baksın vajina kabarık şeftali gibi olsun ha birde 1,60 tan kısa olmasın 😉
Etine dolgun geniş kalcalı ve esmer.
Zamana mekana iklime yerine gore değişiyor...
Çok saçma bir soru bu
Sevdiğim kadın olması kafi.
Kesinlikle balık etli.. Temiz kokulu.. :)
Balık et beyaz ten kum saati vücut tipi
Yuvarlak kalça büyük meme dolgun kadın
Sisman olmasi ve sınırı olmasin yeterli
Belini kavradığımda iki elimde birbirine değmeli
tavukmu gibiyon kardeşim
@Lanetlicat ince belli olsun isterim
Tavuk ne alaka sen horoza mı veriyorsun
Biraz kalcali kadın seks de güzel olur.
Bence sabit bir vücut değil yaa istediğim
Zayıf olsun iskelet gibi de değil canım ele avuca gelsin az😂
iç çamaşırda harikaymış yahu
Kadınsı hatlara sahip olması gerekir
Resimdeki hoş. Onun vücut tipi uygundur.
Balık etli olsun hafif sınırsız olsun yeterli
Memeli, bacakli bide got
büyük göğüs ve dolgun kalçalı
Balık etli ama öyle yağ fıçısı değil 😊
Balık etli, iri memeli, dolgun kalçalı