Seksin her saati güzeldirde illa belirli saatlerde daha da güzel oluyordur, her saatin seksi ayrı olurmuş sizde bu görüşe katılıyor musunuz ve en güzel yaşanan seks gece saatleriymiş, size göre gece daha mı güzel oluyor?
Ben saat ayrımı yapmam. Günden güne çok değişir benim bu konudaki modum. Bir gün sabahın erken saatlerinde morning wood ile uyanınca canım çok sevişmek isteyip en çok ondan zevk alırım. Başka bir gün gece geç saatlerde içimdeki libido patlama noktasına gelip de ateşli dakikalar saatler yaşarım. Belli olmaz. Her biri farklı zevkler bunların.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cinselliğin mahrem tavrı nedeniyle , ortalığın sakinleştiği gece saatlerine taşınması genel bir kabul halinde. Dolayısıyla da bilinç altımız gece saatlerine kendisini hazırlıyor.
Gün ortası sevişmeleri tatlı ise, ana yemek gece saatlerinde yapılandır.
kesinlikle katılmıyorum en güzeli sabah olanı, o arzuyla karşı tarafı uyandırıp yaramazlık yapmaya başlamanın verdiği keyif bir başka hem eğlenclei hem güzel seks sadece haz ve zevk için yapılmaz o duyguyla veya dürtüyle. cinsellikle mizahta olmalı gülmelide insan yumuşakta olmalı sertte
Seninle her an dolu dizgin yaşanır. Gecesi gündüzü önemli değil. Ama seninle gece ilişkiye girmeyi daha çok isterim #nirhammm. Seni zevkin doruklarına çıkarırım
saatinin olduğunu düşünmüyorum. Yer ve zaman farketmez ama bir yerlerde okumuştum sabaha karşı yapılan seks daha zevkli oluyormuş çünkü vücut dinlemiş oluyormuş.
Evde iki kişi olarak kalan kadın ve erkek için sexin zamanı olmaz.. Gündüz aydınlıkta kadının tüm hatlarını tüm detayları ile seyredilerek yapılan seks en güzel olanıdır.. Sexin esas büyüsü kadını tam anlamı ile çıplak hali ile seyretmektir.