İstekli ama utangaç bir kadını sekse nasıl davet ederdin?

Bende utangacım ve bu işleri hiç bilmiyorum ve yapmadımda ama içimden gelenleri yazıcam.
Önce uygun bir ortam oluşturulmalı ve her ikisininde birbirlerini faha iyi tanımak ve ortamdaki stresi uzun bir sohpet le dağıtmaya çalışmalılar. Ardından konuyu sevilmeye getirip yavaş ve nazik dokunaklarla harejete geçmeli, tabi bu arada kulağına "Her şey senin istediğin gibi olucak" diye onu iyi hissettirmeye çalışmalı. Artık uzun bir ön sevişmeden sonra tembolu olrak bu rütüne devam ederek istenilen noktaya varılır.
Kadın sevişmeye davet edildiğini öncelikle gözlerden anlamak ister. Dokunmak kadınlar için çok uyarıcı ve önemlidir. Ancak dokunmaktan kastedilen şey, doğrudan erotik bölgelere saldırmak değildir. Daha yumuşak, daha şefkatli, daha davetkar ve şehvetli olmalıdır. Kadının ensesi, yanakları, omuzları, sırtı, göğsü, göbeği, bel çeperleri, kalçası, bacak iç ve dış çeperleri uyarı alanlarıdır. Bu alanlara dokunmak, öpmek fakat bunu hoyrat olmadan, yumuşak hareketlerle, buselerle yapmak önemlidir. Çünkü kadın için yumuşak bir başlangıç daha davetkar ve uyarıcı olabilmektedir.
Saçından tutar önümde diz çöktürürüm. O anda anlıyorlar ne yapmaları gerektiğini ve yapıyorlar. Bu yöntemi 2 defa denedim, ikisinde de işe yaradı. Kadınlar bu konularda kibar erkekleri hiç çekici bulmuyor. O yüzden gerektiğinde o sertliği hissettirmek kadınların genelini eritiyor.
Utangaç kadın davet edilmez. Eğer istekli olduğundan eminsen usulca sokulursun. Zaten ani tepki göstermez kendini geriye çekse de boynundan yaklaşırsın, öpersin. Sonra da loş bir şarkı ile sevişirsin.
Cevap
92Cevap
Kadının içinde de istek varsa bence kolay olur bir kadın olarak bende utangaçm, henüz yaşamadım cinsellik yaşarsam da utanırım büyük ihtimalle.
Niye davet edeyim ki?
Cinsellik bir amaç değil araçtır.
Amaç diyenler cinsel olguların kölesi olup hayatlarını mahvederler...
Doğal bir yaşam da beni tercih ederse yanımdadır zaten.
Herşeyin bir ânı vardır.
Kısacası öyle özel bir gayretim olmaz.
Davet etmezdim isin ozu, olacaksa olurdu bir sekilde.
Olmazsada olmayacak sekilde bir muhabbet ortami olurdu ama o adim atmadigi surece ben adim atmam.
Once ne istedigini bilen biri olmali insan, duygularinda net degilse de konusmakta tartismakta zevk verirdi bana.
Ben zaten sevişeceğim insanın her saniye nabzını yoklarım. Utangaç insanları açmak için de en güvendiğim yöntemler onu rahat hissettirmek ve yaptığı şeyin doğru şey olduğuna inandırmak ile bilinç altına satır aralarında sürekli cinsellikle alakalı mesajlar vermek, imalarda bulunmaktır. Bir yandan içten içten yakarken diğer yandan yanmasının doğru olduğunu söylerim. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
ben de hic yapmadım yani erkekler utangac olmaz diye bir şey yok bizde insanız
partnerim ilk sevişmesi ile bir birimizin ilkleri olmanın ilk dokunuşların tadını hic bir zaman milyon dolar versen bulamıycagın ilkleri partnerim ile yaşarım hem kendimi hem de partnerimi mutlu ederim dokunduğum kadına ilkim olduğunu o ürkek ise onu acmak İcin öyle dokunurum ki kendini bırakır bana
utanganc bir kadini bence bakislarla, hareketlerle, hafif öpüp koklamayla davet edilir, baktim hic olmadi saclarindan tuttugum gibi sorgusuz sualsiz yatiririm altima artik karsi koyamaz geriside gelir zaten
Üfff erkeğin utangacıda çekilmez beeee erkek mi pikecek kadın mı
Kadınların bazı özel notaları var orala dokunuşlar yapılınca ve yumuşak el Haraketleri ile bugün olama diyen kadına bile yatak odasını açtırırım 😁😁😁
Bu başıma geldi ve ben hiç yapmadığım şeyi yaptım. Yatağın içine girip yorganın altında kafamı örterek onu bekledim mecburen. Işıklar da sönük olmasına rağmen.
Urkutmeden güzel bir akşam yemeği hafif bir alkol yemek boyu iltifat güzel sözlerle alıştırıp geceye hazırlar yavaş yavaş konuşa konuşa soyar rahatlatır zevkin nirvanasini yasayacagi anlara baslariz
romantik yemek, loş ışık, güzel bir kaç söz, kulağına fısıldayarak onu ne kadar sevdiğimi falan söylerken zaten ok yaydan çıktı ;) o iş bende :D
Kimseyi sekse davet edecek bir yapıya sahip değilim. Utangaçlıktan kaynaklanmıyor bu durum aslında. Hayat cinsellikten ibaret değildir. Bana göre, "olmasada olur"
Önce soft naif dokunuşlarla minik öpücüklerle boynundan öper sıcak nefesimle onu tahrik eder boynunu emerim sonrası kolay
Üstü kapalı bir halde davet edilebilir
Beraber film izleyelim
Beraber yemek yapalım
Gibi
Sonra da ufak dokunuşlarla seks başlatılır
Güzel bir muhabbetin arasına sıkıştırılacak suliminal mesajlar ile nabız yoklar ve vakti geldiğinde de usulca sokulup hadi derim..
Önce elini tutar sonra kulagına bisiler fısıldar kulak memesini oper dudagına gecerdim sonrası gelir zaten konismaya gerek yok☺️
Aşk, romantik biraz erotik bir film izlenirse kolay elde edilebilir
Gel Seninle film izleyelim derim, ardından masaja başlarım devamı gelir :)
taktik maktik yok bam bam bam
yeter ki elimde olsun
konuşmadan alırım ben onu tezgaha
Davet etmezdim , onunitice baştan çıkatıp sonra elini tutup mutfağa götürürdüm tezgaha..
Onun için romantik bir ortam hazırlayıp uygun bir anda onu öperek 🥰🥰
Elimde geldiğince onu uyarmaya, ortama hazırlamaya, kışkırtmaya çalışırım.
Davet etmektense o ortamı hazırlar ve anı yaşarım :)
Etmezdim o ne mk istekli ama utangaç hem ayranim dökülmesin hem g. tum s2mesin s2tirsib gitsin kendi kendine yapsın
Çok güzel şeyler var kafamda ama buraya yazmak istemem şimdi
özelden yaz senin kafan zehir gibi hem tecrübemiz olur :D
Kademe kademe ilerleyerek, heyecanını, utangaçlığını azaltarak.
sarılmalar ufak temaslar ve öpücükler hem daha çok istekli hale gelmesini hem rahatlamasını sağlar. Yavaş ve sakin tavırlar ile yaklaşıldığında eğer istiyor ama utanıyor ise utangaçlığını yenebilir.
İlk gecemde canım kocam nasıl olur bilmiyorum ama çok utanıyorum...
Bu utangaç kadının gözlerinden vizeyi almışsam şayet boynuna sıcak hisler uyandıran bir kaç öpücük kondurduğum zaman davetiye verilmiş demektir 💀
Onu sevdiğimi çok beğendimi güzel bulduğumu söylerim küçük dokunuşlarla ona seksi bulduğumu kulağına fısıldarım
Davet edeceğim ilerde kişi eşim olacagi için bı yolu bulunur onun haricinde kimseyi davet etmedim

Mesaj yöntemi çook 🤭
azgınlığımı ve onu ne kadar istediğimi ona göstererek.
Çok kibarca, yavaşça öperdim ve o isteyene kadar ileri gitmezdim, strese sokmadan
konuşarak bana dokunmasını sağlayarak soru sorarak ya da sordurarak belki de p*rno izleyerek
Isteğini belli etmeyen veya net sinyal olmadan kimseyi davet etmem ki
Biraz romantizim belki biraz bişeyşer içmek, zaten hemen ilişkiye girmeyi beklemek biraz absürt olur önce istenmeli
Öyle bir deneyimim hiç olmadı olsa nasıl yapardım orasınıda bilmiyorum
Davetiyemi gönderek 😀😀 Pantılona dikatli baksın anlar 😀😀
ona gozlerını kapatmasını soyleronce sarılır sonra dudaklarına yapısırdım zaten gerısı gelır dıye dusunuyorum
sakinleştirip alıştıra alıştıra,, alıştıktan sonra duvardan duvara vururum zaten😂🤣😊
Söylerdim cesaret verirdim o anda da ufak ufak dokunmalar ile başlardım
Zamanla kendime çekerdim. 😬
Utandırmadan nazik ve naif tutumlar sergilenmeli
Buyur gel diye mesaj atıyorum geliyor, tarlayo ekelimmi diyorum tohumluyoruz
Erkeklerde pek utangaç davranan olmaz bence:)
Yanılıyosun bence utanmasam sana yazardım mesela 😂
Arkadan belinden sarar yatağa atarım yerim isteksizligini
utangaçları halletmek kolay işi bilmiyorsa kötü
Gıdıklayarak . başka türlü zor.
Yavas yaklasim azdirtarak ve anlatip konuşarak 😁
Bol şarap, mum ve masaj la
Yavaş yavaş dokunarak
Ruhunu okşayarak ve sonra bedeninş
Gözler yeterli davete
Göz göze gelmemiz yeterli
Güzel giydiği kıyafetleri iltifat ederek
Igne 💉 vuracağım bak hiç acımayacak