Başlıktan da anlaşıldığı gibi ilk defa böyle bişey yaşadım o yüzden bazı soru işaretleri var kafamda sevgilime sormaya da çekiniyorum size sormak istedim.
Çok fazla ileriye gitmeden seviştik kıyafetler üzerimizdeydi eliyle göğsümü okşadı genital bölgemi okşadı çok güzel bir andı benim için onun için de öyle çok zevk aldığını söyledi. Ama dikkatimi çeken seviştikten sonra penisi belirgin değildi oysa aylar önce ilk opusmemizde çok belirgindi seviştikten sonra daha cok olmasını bekliyordum ama hiç kalkmamış gibiydi elim yanlışlıkla penisinin üzerine düştüğünde de bir sertlik vardı ama hiç belirginlik yoktu. Kalkmamış olsa sonrasında boşaldığını söylemezdi. sizce neden belirgin degildi küçük mü yoksa ben fark ettiğim de boşalmış olduğu için inik miydi bide erkeklerin saklamak için bazı yöntemlerini duydum baksır lastiğine tutturma gibi öyle bişey de yapmış olabilir mi çünkü opusurken daha ileriye gitmemisken bırakıp lavaboya gidip tekrar geldi öyle devam ettik
Çok fazla ileriye gitmeden seviştik kıyafetler üzerimizdeydi eliyle göğsümü okşadı genital bölgemi okşadı çok güzel bir andı benim için onun için de öyle çok zevk aldığını söyledi. Ama dikkatimi çeken seviştikten sonra penisi belirgin değildi oysa aylar önce ilk opusmemizde çok belirgindi seviştikten sonra daha cok olmasını bekliyordum ama hiç kalkmamış gibiydi elim yanlışlıkla penisinin üzerine düştüğünde de bir sertlik vardı ama hiç belirginlik yoktu. Kalkmamış olsa sonrasında boşaldığını söylemezdi. sizce neden belirgin degildi küçük mü yoksa ben fark ettiğim de boşalmış olduğu için inik miydi bide erkeklerin saklamak için bazı yöntemlerini duydum baksır lastiğine tutturma gibi öyle bişey de yapmış olabilir mi çünkü opusurken daha ileriye gitmemisken bırakıp lavaboya gidip tekrar geldi öyle devam ettik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tam olarak ne sormaya çalışıyorsun acaba, bize ne sizin yiyilmenizden. Çok merak ediyorsan sok elini içine, avuçla yokla
Ramazan ayında keşke şu katagoriyi engelleseler ya yazık
mübarek ramazanın ilk günü bari sormayın söyle sorular
Ozbir çekip gelmiş rahatlaması lâzım yoksa kasıklarına ağrı girerdi
Küçüktür kesin. Bende olsa belli olmaması mümkün değil
boşaldığı için inmiştir ıslakmıydı pantolonu
Elini sokup bakaydin alalalaa
İlgisini çekmiyor olabilirsin artık
tamam işte boşalınca iner çok normal
Bu guzel ayda birazcik sabirli olssn guzel olmazni
Lavaboya gidip bosalip gelmiş
küçük bir penisi olması senin için problem mi
Sesli güldüm lastiğe saklama ne ya boşalmış iste