- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılFit ve atletik vücutlu erkekler fizik olarak fazlasıyla göz doyuruyor ancak sadece gözleri doyurmak bir kadına yetmez. Kondisyon önemli. İki git gel yaptığında nefes nefese kalmamalı, hadi daha sert dediğim an tempoma ayak uydurabilmeli. Gerisi boş.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKasla doğrudan alakası olduğu söylenemez. 4 senedir spor yapıyorum evet libidom arttı ama kaslı birisi sayılmam. Sporun libido yu önemli ölçüde arttırdığını söyleyebilirim. Kas için ilaç kullanan arkadaşlarımda cinsel problemler vardı. Çoğu kaslı erkek bu illeti kullanıyor. Hepsinde olur diyemem ama bir kısmında böyle sorunlara sebep oluyor. Doğal yapanlarda ise arttırdığı doğru
10 Yorumla
+1 yılSpor yapmak vücuttaki kan akışını hızlandırır ve buda libidoyu etkiler doğal olarak. Ben spor yaptığım zaman kendimi daha mutlu daha pozitif ve enerjik hissediyorum, spor yapmak libidoyu %100 etkiliyor
10 Yorumla
Libidonun kasla alakası yok. Spor erkeklerde hormonlarda harekete geçirip libidoyu arttırıyor ama bunun etkisi 24-48 saatlik süreçte oluyor. Genel kapsamda bakıldığında durum öyle değil.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosunu bilmemde gadası özgüvenlerinin yüksek olduğu kesindir.
10 Yorumla
+1 yılÇok alakası olduğunu düşünmüyorum ama performans açısından sürekli spor yapan bir erkek sekste iyi olabilir libido çokApayrı bir şey
10 Yorumla
+1 yılKasla alakası yok.. ne zayıf erkekler var yataktan çıkmıyor
81 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılher kasli erkek demek deyildir libidosu yüksek, cünkü bazi vücud yapan erkekler kas gelistirmek icin igne yabanci zararli ilaclar kullaniyor ve bu belirli Zaman sonra erkeyin sertlesme sorunu yasiyor kullandigi zararli kas gelistiricileri kullandigi icin, Burda böyle olan insanlar taniyorum o yüzden ama dogal calisip kas yapan insanin tabiki enerjisi ve azginligi daha cok olur normal insana göre
00 Yorumla
+1 yılSpor yapan erkeklerin libidosu daha yüksek yani ille kaş olarak algı yaratmayalim. Belki şişirilmiş kaslari var
Düzenli spor yapan ve yediğine içtiğine dikkat edenlerin libidosu yüksektir.30 Yorumla
+1 yıltestesteron seviyesinden dolayi yüksek olabilir ancak libido.. kas beslenen birseydir.. alırsın proteini, yaparsın sporunu kas elde edersin...
36 Yorumla- +1 yıl
nasil yani sporcularin testesteronu düsük müdür?
- +1 yıl
- +1 yıl
Spor yapan ve testosteron hormonu yüksek erkeklerde kısmen doğru olabilir. Çünkü yapılan spora ve diyete bağlı olarak hormon seviyesi değişiklik gösterebilir. 😏
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç alakası yok libidonun kasla çünkü libido hormonların çalışması ve hormonlarda kas ile çoğalmiyor aksine düşüyor.. Mangal yürekli sözü var ya esas olan o.
10 Yorumla
+1 yılOnlar manyak gibi spor yapıyor programları var akşam yemeğe gidelim desen adam sporu seçer alkol içelim desen sağlıklı yaşam der... 🤣
40 YorumlaKaslı olmak yüksek testesteron demektir.. Buda daha özgüvenli istikrarlı azimli ve tabikide libidosu yüksek biri yapıyor :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence tam aksine düşük oluyor. Ama kondisyon yüksek oluyor
75 Yorumla- +1 yıl
Kondisyonun sporla çok alakası yok , ben spor yapmam ama sksteki kondüsyon konusunda henüz yeterli bir partnerle karşılamadım 4 / 5 posta da ya da bir saati aşan on sevişme vs gibi durumlarda yoruldum diyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@Grinin50tonnu kondisyonun sporla alakasi yok mu 😂 yanlisiniz var, düzenli spor yapan biri öyle kolay kolay yoruldum demez.
- +1 yıl
O zaman ben fiziksel olarak zaten kondisyonu doğmuşum demekki ☺☺ yorulan kadınlar oluyor onu söyledim ☺
Cevap sahibi+1 yıl@Grinin50tonnu böyle devam et ozaman
- +1 yıl
Yoksun ki devam edelim ☺☺
Kesinlikle alakası yok hormonal bir durum kaslı kassız dinlemez yani
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun kasla alakası yok çok zayıf ya da göbekli bir erkeğin performansida çok yüksek olabiliyor kas görsel bir şölen sadece
10 Yorumla
+1 yılSpor yapmak tertesterona arti etki eder fakat genetik faktorler daha etkili. hormonlari yuksek adamin her seyi yuksek olur
10 Yorumla
+1 yıltestestoron salınım ile alakalı başka bisi değil oda spor yapınca artıyor beslenmede çok önemli tabikide
10 YorumlaBence kaslı değil de sürekli vücut geliştiren veya yüzen bir erkek daha çok yorulacağı için sexe enerjisi kalmayacak.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Eyvah sen ne yaptın ya :D
Şimdi bizim göbekli herbokolog uzmanlarımız başlar engin bilgi ve tecrübeleriyle bize fikir vermeye10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok maalesef 😂 kaslı erkek ozellıkle hap kullanan erkek steroid kullanır bu tesisleri küçültür
10 Yorumla Hayır kas her şey değil kişilik'te biter seks seviyorsa libidosu yüksek olur yapmak için yapanlar da var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen yapı meselesi. Kasla bir alakası yok. Eğer testestoron meselesine takıldıysanız kıllı göbekli erkekler üçgen vücutlu bir erkektrki testestorondan daha fazla testestorona sahiptir. Hemde doğal testestoron
10 Yorumlabilmiyorum hiç sporla ilgilenmediğim için fikrim yok
60 Yorumla
+1 yılEvet daha yüksek ama daha iyi bir performans olmasını bekleme
20 Yorumla
+1 yılVücut çalışan bir kişi ( özellikle bacak kasları ) testosteron salınımını artırır. Bu da libidoya yansır elbette.
10 Yorumlaalgı öyle bence alakası yoktur. güç cinselliği çağrıştırdığı için
40 Yorumlakaslı erkeklerin çoğunun çocuğuda olmama olasılığı varmış,, protein gitmesin diye ilişkide boşalmıyorlarmış bnde öyle duydum,, işte maksat gösteriş kız tavlama,, sağlıklı olsun bir insan ne yediğine içtiğine dikkat etsin yeterli bnce,,
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılPerformans açısından etkisi olur başka etki pek olmaz
10 Yorumla
+1 yılKasli. erkek degil ; duzenli spor (herhangibir spor dali) yapan erkeklerde cinsel istek surekli yuksek yuksek olur.
10 YorumlaTam tersine kullandıkları hormonal ilaçlardan dolayı çok daha düşüktür.
10 Yorumla
+1 yılYok ama özguven yuksek oldugu için her an cinselliği yaşabiliriz düşuncesi var. Diğer kişilere göre tabi ki
10 YorumlaNicelik olarak bilemem ama nitelik olarak daha iyi tabi :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaslı değilim lakin indiğini görmüyorum libidomun slkjsd
10 YorumlaHayır. Sadece daha çok talipli oldukları için öyle görülüyor
10 YorumlaO kadarını bilmiyorum ama daha iyi performans sergiledikleri gerçek
10 Yorumla
+1 yılEvet çünkü kendi vücutlarını beğeniyorlar özgüvenleri yüksek ve bence bunlar yüzünden tatmin olurlarken bile daha çok haz duyuyolar
20 Yorumla
+1 yılKas sadece insana özgüven kazandırır ama buna rağmen kaslı insanda libido daha yüksektir diye henüz bilimsel bir kanıt çıkmadı
10 Yorumlaşişenler bir sürü şey kullanıyor ama yinede güçlüdürler
10 Yorumla
+1 yılYoo ben zayıfım ama libido borsa gibi hep zirvede ☺️
10 YorumlaPiLLy_BheBek hnm kaslıların çogu iğnelı hem alakası yok ben zayıfım ama gece 12 -03 arası s400 gibiyim o insanın piskolojısı ıle alakalı :)
10 YorumlaKasla hic alakası yok ben kasli degilim ama libidom tsvanlarda geziyo 😆
10 Yorumla
+1 yılSağlığına dikkat ettikleri ve spor yaptıkları için. daha yüksek olabilir
10 Yorumla
+1 yılBüyüme hormonu salgıladağı için vücut sporda etken oluyor libidoya.
10 YorumlaYok be onlar pospos hiç tavsiye etmem ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaslı, spor yapan erkeklerin libidosu daha yüksektir. Ve cinsel ilişkide daha aktif ve mutlu ediciler.
Tabi istisnalar olacak.10 YorumlaSen bir de buradaki göbekli amcaları görsen hepsinin libidosu tavan :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaslı erkekler o kaslar, proteinler gitmesin diye boşalmıyor bile. Siz makine gibi bam bam s. ker zannediyorsunuz. Elini bile sürmeyecek belki.
10 Yorumlalibido yüksek mi bilmem. ama şükela oldukları kesin. yerim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılTestosteron seviyesi önemli libido için. Kasla bağlantı kurmak doğru değil.
10 Yorumla
+1 yılkasli erkeklerin istekleri kayboluyor zmanla yumusak huylu oluyolar 😍🤣🤣
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama daha fazla testosteronları oluyor çünkü spor testosteron salgılanmasını sağlıyor.
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak erkeklerin libidosu yüksek.
72 Yorumla- +1 yıl
fark ettim
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Öyle olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılYani protein tozları sağolsun buram buram testesteron salgilatıyor 😅
00 Yorumla
+1 yılKas yapmak için steroid iğnesi yapanların giderek libidosu azalır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Evet yüksek kan basıncı sağlıklı olmak zindelik ve testo salgılıyor
10 Yorumla
+1 yılKasla alakası var mı bilemiyorum ama spor yapanlarınki daha yüksek oluyor. 😏
10 Yorumla
+1 yılKas için ilaçlar iğneler kullanılıyor sanırsam doğal olanlarin libidosu daha yüksek olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıltestosteron hormonu ile alakalı. Bunu da öğrenmenin tek yolu yüzük parmağının işaret parmağından ne kadar uzun olduğudur
10 Yorumla
+1 yılAksine testesteron seviyeleri düşüktür.Özellikle ilaç vs kullananlar
10 Yorumla
+1 yılaşırı kaslı erkek bana çok itici geliyor 🙈
41 YorumlaKaslı olup isteksiz olan var mıdır hani
60 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım