Cinsellik ve zevk almak doğanın bir kanunu gibi. Kimisi ihtiyaç, kimisi de zevk için onun peşinden koşup durur. İllaki birine ihtiyaç duyuluyor ve yalnız başına yapılan şeylerden ister istemez bıkılıyor. Hadi gelin kendimizi aşalım, kimseye ihtiyaç duymadan, sadece gözlerimizi kapatarak ve meditasyon yaparak orgazmı tadalım. Böyle bir şeyi başaranın alnı öpülür :D "Hiç dokunmadan zevk alabilirim" diyen var mı? Ama hanımefendi olmuyor ki, "ben size eliniz kolunuz doğru dursun, yastık, yorgan kullanmayın" diyorum, siz hala oraya dokanıyorsunuz. Dokanmayın...
Tabi ki, beynim bana yeter
Yok ya, dokunmak şart
Naabeer? Ben hiç dokunmadan rüyamda olabilyooommm :D
Aslında yapabilen varsa takdir ederim, belirli bir noktaya kadar meditasyonla oluyor ama finale gitmek için dokunmak şart ayrıca rüyada boşalabilmek muhteşem bir duygu 3 kere yaşamışımdır anca.
Evet mümkün.1 kere fiziksel temasız yapabildim. Hiçbir şekilde hareket etmeden,0 stres, full konsantre bir video (asmr falan hand free olanlar),çıplak halde ve evde tekseniz ya da evde biri varsa uyku saatinde falan ve de en önemlilerindne birisi zaman sınırı koymazsanız yapabilirsiniz ve de "biri kapıyı açarmı"endişesi de mast. yapmanızı engeller. Herşey tamamsa kaynağa odaklandığınızda malum bölgeniz kasılmalara başlar ve kaynak olarak seçdiğiniz neyse ona daha çok odaklanmaya çalışın, oraya bırakın kendinizi. Sonrasında içinizde "daha fazlasını yapabilirim şeklinde"motive edin çünkü inmeye başlarsa tekrar tekrar uğraştıracak sizi. Ama yapabilcekmiyim diyede endişe etmeyin. Hiçbirşekilde elinizi kolunuzu oynatmayın hiçbirşekilde kıpırdamayın, hızlı nefes almayın, derin nefes alıp yavaş verin, video veya kaynaktan başka bir yere bakmayın-düşünmeyin. Bir süre sonra kasılmalarınız başlayacak. O işte orgasm denen tüm vücudun kasılma nöbetidir ama korkmayın normal bişi. Sonrasındaysa yeterli zevke geldiyseniz malum yer iyice dikleşip kasılmaların en ucuna kadar yaşayıp belki biraz ucu acıyacaktır. Ama daha çok diye motivenizi yaparsanız o noktadan sonra boşalırsınız. Erkekler için bu anlattığım.