Güç güzeldir. Çoğu kadın, yatakta bütün emirlerine “emredersiniz” diye karşılık verecek ve ona itaat edecek bir erkeğin hayallerini kurar. İşe biraz ip ve kelepçe de karıştırabilir, hatta küçük şaplakları da deneyebilirsiniz. Kazanan her türlü siz olacaksınız.
Dominant olmayı severim sert seks her zaman haz vermiştir ama bu sıralar dominant kadınlar çok ilgimi çekmeye başladı. Kendimi ona bırakıp dilediğini yapmasını düşünmek çok heyecanlandırıyor. Acaba böyle kadınlar var mı burada?
Öncelikle Harika bir soru... 👏👏👏 Ben Master’ım Partnerimi domine etmeyi bana koşulsuz itaat etmesini isterim. Deri bilek kelepçeleri, boyun tasması gibi aksesuarları da partnerimde kullanırım. Hükmetmekten ve partnerimin itaatinden zevk alırım. Sert ve çılgınca bunları yaşamaktan zevk alacak itaat etmekten domine edilmekten zevk alabilecek kadınlar partnerim olabiliyor.
Cinsiyetimin tipik özelliklerini tasiyorum. Erkegin etken, baskın tarzının yanında kadina kendisini ifade edecek özgürlük alanını mutlaka bırakırım. Aktif ve özgür kadın beni hen yatakta hem de günlük yaşamda mutlu eder.
Böyle kadın olsa keşke var ama gizli korkuyolar. sexin tavan yaptığı bir zaman bu tarz kadın sahip erkek itaatkar olmalı bence. genelde günümüz de sıkıcı ofis hayatında çalışmak zorunda olan kadınlar yöneticiler bu tarz sekse meyilidir
Yatak da genelde aktif taraf ben olmama rağmen dominant terimi bana uymaz. Aktif olmak başka dominant olmak bambaşka bişey. Ne dominant ne de submissive olmak istemem. Aktif pasif terimlerini tercih ederim.
Oldukça dominantım, ayda yılda bir kadının dominantlığına da geçit verebilirim. Öyle bizi sürekli domine etmeye çalışacak karı da bir zahmet kusura bakmasın, bu mümkün değil.
baskın ve aktif olmayı seviyorum, ip veya kelepçe kullanmadım henüz ama bileklerinden sıkıca kavrayarak hareket etmesini engelliyorum, oral esnasında kıvranırken :)
yatakta nabza gore serbet vermek lazım bazen ıplerı elıme alırım bazende partnerıme bırakırım boylece canlı akıcı bır yatak ılıskısı olur kımse sıkılmaz her seferınde daha farklı zevk alabılırız